2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045899 بازدید | 684488 پست
سلام، انا جون تو منابع نوشته استروژن بالای ٤٠٠٠ به همراه تعداد بالای بیست فولیکول ریسک خفیف تا متوسط هایپر شدن هست. به نظر میرسه وقتی تعداد فولیکول متوسط هست و استروژن زیاد بالا نیست ریسک هایپر شدن کمه. وقتی تعداد فولیکول بالاست و استروژن هم خیلی بالاست اونوقت نگران کننده است.
یک جا هم خوندم به ازای هر فولیکول بالغ در روز تخمک کشی استروژن معادل ١٠٠٠ هست. یعنی کسی با تعداد فولیکول ١٩ و استروژن ٩٠٠٠ دو رو بر زمان پانکچر انتظار میره که حدود نه تا ده تخمک بالغ داشته باشه. اینم به نظرم به درد بخور اومد گفتم اینجا بنویسم، برای من که درست بوده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همراه من یک خانومی بود که استروژنش دو رو بر شش هزار بود ولی پانزده فولیکول تخمدان راستش داشت و بیست و دو تا تخمدان چپ که دکتر بهش گفت بعد از تخمک کشی بستری میشی چون احتمال هایپر شدنت زیاده. تعداد فولیکول هم باید در نظر گرفت. واینکه کسایی که مشکل تخمدان پلی کیستیک دارند بیشتر ریسک هایپر شدن براشون هست. من خودم هفت فولیکول داشتم و استروژنم شش هزار بود، هایپر نشدم و شش تخمک به درد بخور داشتم .
سلام دوستان من خیلللللی نااحتم تا حالا دو بار میکرو شدم با 4 انتقال هر بار هم 3 جنین انتقال دادن ولی باز منفی شدم. قبلا دکترم افسانه محمدزاده بود که چون بدون آزمایش الکی بهم دارو داد عوض کردم رفتم پیش عارفی که کلی برام آزمایشهای ایمنی و انعقادی نوشت و مشخص شد که کمی مشکل ایمنی دارم که برام دفعه اول 3 تا سرم ivig تجویز کرد و قرص پردنیزولون ولی نشد دفعه دوم 2 تا سرم بود لنفوسیت تراپی هم کرد ولی بازم نشد. دوستم انجام داد و + شد خدا رو شکر اما من نه. دیگه واقعا نا امید شدم فکر میکنم روش دیگه ای وجود نداره
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
Nazi جون مایع داخل رحم شما گفتن بر اثرچیه؟ چون برای من تو ویزیت اول گفت مایع هست،ویزیت دوم گفت نیست که داروهام رو شروع کرد،ویزیت سوم بعد ازمصرف کردن داروهام دوباره گفت هست ،حالا قرار شده هفته دیگه جواب آخر رو بده. گفت شاید کاذبه وشاید چون پریت تازه تمام شده به خاطر اون باشه. میشه راهنمایی کنی
نازی جون ممنون از اطلاعات خوبت..... پس دلیل کنسل شدن سیکل شادی جونو فهمیدم.... آخه دومین سونوش بهش گفته بودن فولیکولاش غیر قابل شمارشن و لانه زنبوری.... در مقابل استروژنش زیر هزار بود.... یعنی با اون همه تخمک یه تخمک بالغم نداشته.... احتمال واسه همین سریع سیکلشو کنسل کردن تا اوضاش خطرناکتر نشه.... پس قاعدتا منم چون ۱۰ تخمک عالی داشتم اگه آز میدادم حدودا استروژنم ده هزار بوده.... پس میشه با این آز تخمین تعداد تخمکای بالغ رو زد... ستایش جون برا من که سه تا سونو بود که دو تاش شکمی بود یکی واژینال.... مامانی مامان میدونم چه حالی داری..... عزیزم کاش این بار پی جی اس بکنی.... اخیرا یکی از دوستامون با اینکه کاریوتایپشون نرمال بوده اما با پی جی اس معلوم شده یه تعداد از جنیناش مشکل داشتن.... نیکو جون والا من پنتوکسی فیلین نداشتم..... به نظرم به دکترت بگو احتمالا حدس بزنه واسه چیه و دارو بده... شایدم برات ب۶ تجویز کرد.... حالا بپرس ببین چی میگه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com