2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684678 پست
سلام آنا جان
امروز رفتم دکتر واسه همون درد واژن و دردپریودی که داشتم‌گفت اصلا خوب نیست تهدی د به سقطه فقط باید استراحت کنی و همین چون زیر ۱۲ هفته ای ایزوپرین نگیرم خودم بخورم؟دکتر گفت چیزی لازم‌نیست همون شیاف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیساجان من از روز ۵ سیکل که دارو داشتم آنچنان تنوعی داشتم که مردم و زنده شدم تا روز تخمک کشی همش استفراغ و سردرد و تهوع .باورت نمیشه اصلا هیچی نمیدونستم بخورم.پزشکم گفت روزی ۲ تا قرص ب۶ بخور .هیچ ضرری واسه تخمک نداره حامله ها هم همین میخورن. لیست تهوع و سردرد خیلی نشونه خوبیه.میگن نشونه رشد تخمکا هست.
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
نازی جون پس بیمه تون تقبل نمیکنه.... فقط یه چیزی که هست پردنیزولون ایمنیو پایین میاره برا همین من بهت توصیه نمیکنم بدرن مشکل استفاده کنی چون خود بارداریم ایمنیو پایین میاره.... خلاصه ببین دکترت چی صلاح میدونه.... ایشالله این دفعه حتما نتیجه بگیری..... نیلایی جون درسته کلاس آ صفره اما ب بالاست.... مطمئنا نمیشه گفت شانس بارداری طبیعیت به اندازه کسی هست که اسپرمش هیچ مشکلی نداره اما خوب شانس تو هم اگه خودت مشکلی نداشته باشی خیلی پایین نیست.... نیلایی جون به همسرت بگو حتما کمپرس یخ شبا یه ربع از رو لباس زیرش بذاره.... معجزه میکنه.... حتی اگه طبیعی اقدام میکنی یه ربع قبل ن ز د ی ک ی هم اینکارو انجام بده شانس بالا میره چون سرما مثل شوک برا اسپرما میمونه..... شادی تپل جون فکر کنم دیواره به آستانه ریزش میرسه.... به نظرم باید ببینی دکترت چه نظری داره اما اصرار نکن حتما الان انتقال بده..... حتی بد میست پیشنهاد بدی اگه شرایط مساعد نیست بذاره برا سیکل بعد..... پونه جون دقیق تفاوتشونو نمیدونم اما فقط میدونم یه کوچولو متفاوتن.... نگران نباش به دکترت اعتماد کن..... دکتر منم برا بعضیا شیاف ایندومترین تجویز میکرد.... سحر جون جالبه منم ستروتاید داشتم تو دو سیکل آخرم اما همچین حالتی نداشتم..... احتمالا بدن با بدن فرق داره.... به خاطر همین بحث تهوع من گفتم نکنه لیزا جون هایپر شده.... پس احتمالا از عوارض ستروتاید بوده براتون.... آزی جون اصلا به همچین چیزی فکر نکن..... اگه به این حرفها باشه همه مون مستعد سقط بودیم.... پس فکرای خوب خوب بکن..... واقعا موندم دکترا چرا مراعات روح و روان بیماراشونو نمیکنن.... عزیزم نگران نباش..... شرایطت از من که بدتر نیست..... درد واژن، خونریزی، جفت پایین و..... اما میبینی شکر خدا با کمی مراعات کردن به خیر و خوشی تموم شد..... برا تو هم همینطور میشه نگران نباش..... فقط احتیاط بکن و به خودت فشار نیار.... فدات بشم شیدا جون..... سلام به روی ماهت.... جیگرات خوبن؟ الان دیگه حسابی بزرگ شدن..... خوش به حالت کلی جلوتری..... انصافا سخته اما شیرینه..... پرنس و پرنسس کوچولو چطورن؟ حسابی شیطونی میکنن؟ برا خونه تکونی حتما کمک دستتن..... خخخخخخخ.... رویا جون عزیزم منم از ده تخمک ۵ جنین داشتم..... عزیزم وقتی جنین تشکیل میشه یا اسپرم مشکل داشته یا کیفیت تخمک پایین بوده یا لقاح مشکل داشته....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزی جون والا من نمیتونم چیزی بگم....
قاعدتا دکترت باید برات تجویز کنه.....
من برا انقباضام دکترم روزانه ۳ قرص ایزوپرین تجویز کرده بود نسبت به شرایط کم یا زیادش میکرد.....
منیزیم هم تجویز کرده بود اونم یه روز در میون.....
اما من هیچ وقت نه خودم نه به کسی استفاده از داروی سرخود رو توصیه نکردم و نمیکنم.....
مگه اینکه زنگ بزنی ببینی اجازه میده ایزوپرین استفاده کنی یا نه.....
جالبه که برات تجویز نکرده، دکتر یکی از دوستام برا بارداری طبیعیشم به خاطر انقباضاتش تجویز کرده بود، اینکه برا تو تجویز نکرده علتشو نمیدونم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک انا جون سلام من ازمایش انعقاد دادم ک Amh 9.44 مال من بود ک نرمالش زده تا 4.89 این یعنی چی و پروتیین c مال من 92 ک نرمالش 120 ک پایینه ...بگو بهم اینا چین؟ ایا خیلی پیچیدست ؟ اون اولی ک میدونم ذخیره تخمدانیه
آزی جون دقیق یادم نیست اما حدودای سونوی قلب شروع شد....
فکر کنم هفته ۶-۷ به بعد بود.....
من تقریبا تا آخرش ایزوپرین رو داشتم.....
بعضا سه تا بعضا دو تا بعضا یکی......
بسته به دردا و انقباضاتم کم و زیاد میشد.....
کار خوبی میکنی با یه دکتر دیگه هم مشورت میکنی.....

دریا دل جون ذخیرت بالاست یعنی احتمالا پی سی او یاپلی کیستیک هستی.....
پریودات منظمن؟

بابت پروتئین اس یا سی هم پایین که باشه یعنی مشکل انعقادی داری.....
احتمالا تو سیکلت هپارین یا سلکسان داشته باشی.....
ضمنا شاید برات قبل شروع سیکل ب۶ و ب۱۲ یا بکمپلکس تجویز بشه.....
باید بری ببینی نظر دکترت چیه.....
نگران نباش قابل حله.....
فقط تا میتونی آب بخور.....