2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
سلام به مامانای آآینده، دوستانی که سیکلشونو شروع کردن ان شاءلله که تلاششون ختم به مادرشدن بشه.

ناناجان اصولا کلینیک آندومتریوز ابن سینا خیلی شلوغه روی اون روزت اصلا حساب نکن،نکته بعدی اگرقصدداری بادکترپادمهرویزیت بشی حتماسوال کن همون روزبرو که ایشون هست چون اگرباپزشک دیگه ویزیت شدی دیگه نمیتونی پزشکتو عوض کنی ،چون این مشکل برای من پیش اومدگفتم حتمابهت اطلاع بدم.

شادی جون منم میخواستم پیشنهادشایناروبهت بدم ،اینجوری فقط یخو میذاری فریزر وهرچندساعت یه بارعوضش میکنی.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام به همه. بهار جون من که همزمان با خودت سیکل رو شروع کردم تقریبا. بهمن پارسال انتقال دادم که سر هفته شانزدهم سقط کردم و بعدش خودم طبیعی باردار شدم الانم هفته بیست و پنجم، منتظر ورود نی نی... از خدا میخام بهت معجزه عطا کنه تا از این مسیر راحت بشی، و همچنین قسمت همه دوستان. کاره خوبی کردی ک رفتی دنبال ازمایشاتت عزیزم. ان شالله موفق و موید باشی دوستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها رفتم سونو کیسه حاملگی فقط تشکیل شده بود فکر کنم لقاحم دیر بوده ممنون از تبریکاتتون انشالله روزی همه منتظرا
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
اناجون من این سوال رو ازت میپرسم واسه دوستم. اگه بقیه هم میدونن جوابمو بدن بی زحمت. .. خاستم بدونم مورفولوژی ینی چی؟ و تو میکرو کدوم ایتم از همه مهمتره که به رنج نرمال نزدیکترر باشه؟ و ایا تعداد نه میلیون با مورفولوژی 15 برا میکرو خوبه؟ اخه یبار اناجون در ج یکی از دوستان گفه بودی که ما اینجا بحثمون سره مورفو یک درصده خاستم بدونم منظورت چی بوده و ایا مورفو پونزه خوبه برا میکرو؟ بسیار مممنون. خاهشا هرکی میدونه ج بده.
سمر جون و فاطمه جون به واسطه معجزه ای که خدا بهتون عطا کرده برای همه دعا کنید . راستی فاطمه جون یادمه شما هم رویان میرفتی و گفتی وقتی یک بار رویان رفته بودی خیلی تند تند از پله ها بالا و پایین رفتی و بعد سقط شد جنینت ، ولی خدا رو شکر خانمی که خدا معجزش رو بهت عطا کرد ، دعا کن ان شا الله همه دوستان نتیجه بگیرن و من هم بارداریم تا آخر بدون مشکل باشه .
خواهش میکنم فاطمه جون ، والله منم خیلی درست نمیدونم ولی این رو مطمئنم که یکی از دوستان چند روز پیش گفت مورفولوژی شوهرش ١٨ درصد هست و آنا جون بهش گفت نگران نباشه وقتی با ١ درصد میشه نتیجه گرفت ١٨ درصد که خیلی خوبه .
مامان سبحان عزیزم نگران نباش اون خدایی که از راه بی گمون بهمون داده خودشم محافظتش میکنه، ان شالله همه مامانا بارشونو به سلامتی به زمین بزارن و دامنشون سبز بشه. و همچنین تک تک منتظرا دلشون شاد بشه از معجزه های خدا....دعا میکنم که هیچکس در هیچ جای دنیا در حسرت فرزند نمونه و همه دختران یروزی طعم شیرین مادرشدن رو تجربه کنند مخصوصا دوستان نی نی سایت. امین یارب العالیمن.
ثمرجان مبارکت باشه عزیزم،خداروشکرکه خیالت راحت شد . شادی جون اشکالی نداره من خودمم وقتی از تهران داروهامو میگیرم برای اینکه جای کمتری بگیره ازجعبه هاش درمیارم که حملشون آسون باشه.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام به همه دوستان امیدوارم همه حالشون خوب باشه به همخ مامانای جدید تبریک میگم وازخدای مهربون میخام که حاجات همه روبده وهیچ زنی روباندادن ونداشتن فرزند امتحان نکنه ....آمین منم این روزها خیلی خسته وافسرده ام ودیگه توانی درخودم نمیبینم که به این راه پرفرازونشیب ادامه بدم حتی گاهی اوقات به فکرفرزندخواندگی میافتم ولی دوست دارم منم مثل همه دوران حاملگی وزایمان روتجربه کنم هرماه باوجود احتمال صفربودن حاملگی بازهم منتظرمعجزه ازطرف خداهستم.... ببخشیدکه باحرفام باعث ناراحتیتون شدم فقط این حرفارواینجا میتونستم بزنم ودرددلی کنم برام دعاکنید که ازاین سردرگمی وافسردگی بیرون بیام.. ممنونم
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....