2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام دوستانی که مامان شدین،میشه لطفا بگین جنین هاتون چند روزه بودن موقع انتقال؟ من شنبه انتقال دارم، امروز فهمیدم جنینام دو روزه ست، این بده؟ یعنی کیفیتشون خوب نبوده که بلاست شن؟
بهار جون سوالتو دیر دیدم عزیزم بالا جواب دادم
راستی بهار اگه تهران هستی
داروخانه پردیس -قائم -فتح و۱۳ابان معمولا داروها رو‌دارن
امپولای منوتروپین که موقت بجای مریونال زدم رو از داروخونه کنار مطب طرازی گرفتم میتو‌جون اره امپول دی زود اثر میکنه اما شنیدم دو‌ماه قبل از شروع سیکل باید کمبود دی رفع بشه .. ویتامین دی واسه من ۹۶بود (با امپول وقرص) اما از بس وقفه افتاد اومد پایین همیشه هم افتاب میگرفتم !!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان یه سوال طولانی من بعد از عکس رنگی مشخص شد که یک لوله ام بسته است ویک لوله ام التهاب داره، دکتر محمدی وقتی نتیجه رو دید گفت شوهرتم مشکل داره وگرنه با یک لوله حامله میشدی و بدون آزمایش از همسرم گفت برو برای میکرو، بعد من رفتم پیش دکتر عارفی کلی برام آزمایش نوشت و گفت میکرو چرا حامله میشی و من کلی آزمایش دادم و 5 ماه طول کشید بعد گفت شوهرتم آزمایش بده تا جوابو دید گفت میکرو منم با خودم گفتم اینو که دکتر محمدی 6 ماه پیش گفت ، اینا رو گفتم که به اینجا برسم به دکتر محمدی شرایطم رو گفتم گفتش با 5 تومن میکروت میکنم ولی عارفی معروفه و هزینش هم 8 تومن به بالاست حالا شما میگید چیکار کنم؟؟؟؟
شیدی جان من سینال اف دور ناف زدم اصلا درد نداشت تا ببینم امروز رو بهار جان قطعا از استرسه... وای درکت میکنم خیلی حس بدیه !سعی کن خودتو با یه چیزی سرگرم کنی واصلا بهش فکر نکنی تا تشریف بیاره !
سلام دوستان. خوبید؟ من میخوام برم کلینیک اندومتریوز ابن سینا روندشون میدونید چجوریه؟ معاینه می کنن و عکس رنگی و سونو واژینالی کهداریم رو بررسی می کنن؟ فقط همین؟ یا کار خاصی انجام میشه؟ اگه نیاز ب عمل داشتم چی؟ میخوام ببینم پروسه اش طولانیه؟ و روزی ک میرم برا ویزیت ممکنه طول بکشه؟ اخه اول باید برم بیمارستان ابان رای گرفتن برگهبیهوشی و شرح عمل و .... برا بیمه مون میترسم طول بکشه. دوم اینکه ازمایشگاه نیلو تا چه ساعتی هستند که بخوام برم برا ازمایشهای ایمنی و انعقادی؟ اصلا این ازمایشها شرایط خاصی داره که لازمه رعایت بشه یا نه؟ و اینکه هم نیست چ روزی از سیکل پری باشه دیگه؟ چون فکر نمی کنم ربطی داشته باشه اما باز گفتم بپرسم ازتون مطمئن تره. یا اینکه اگه دکتر طرازی ازمایشگاه ابن سینا یا ابان رو هم اگه قبول داره توی یکی از همین مراکز انجام بدم و دیگه نخوام در به در دنبال ازمایشگاه نیلو بگردم.
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐