2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام به همه دوستان. من برای بررسی اندومتریوز کلینیک اندومتریوز ابن سینا نوبت گرفتم اول نوبت برای دوشنبه بهم داد اما چون دوشنبه دانشگاه کلاس دارم و این مدت هم اساتیدم باهام همکاری کردن و اکثر کلاسارو نرفتم اخرشم ک منفی شد!! دیگه روم نمیشه غیبت کنم. برا همین گفتم شنبه میتونم بیام ک نوبت برای شنبه13 اذر بهم دادم. حالا خوندم ک منتظر رحمت جون نوشتن دکتر پادمهر فقط روزی 2 شنبه هستن!! شما جای من بودید چیکار می کردید؟؟ دکترای دیگه ب خوبی دکتر پادمهر نیستن از قرار معلوم!؟؟!
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
سلام ب همگی.خوبید میتوجان شماکحا کارای درمانتو انجام میدی.شماهم همسرت آزوبوده مث ما درسته. میتوجان از هورمونی آقایون زمانی اهمیت داره ک بدونن این اختلالات هورمونی روی اسپرم اثر داره ولی واسه آزواسپرمیا چندان اهمیتی نداره.فکرتو درکیرش نکن. ریحانه جون شماهم بیا بگو کجامیکروکردی
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که هنوز پری نشدم احتمالا میوفته فردا پس فردا... فاطمه جون اره من همونم دفعه دوم سیکلمه...تو این 9 ماه همه ازمایشات تکمیلی و انعقادی و کاریوتایپ رو دادم همسرمم کاریوتایپ داد....کاریوتایپمون خدا رو شکر مشکلی نداشت ..اما خودم غلظت خون داشتم یکمی هم مشکل ایمنی و تیرووییدمم کنترل کردم که دکتر گفت دیگه نیازی نیست قرص بخوری فقط تو لارداری اونم نصفه....بعد اینکه دکترمو عوض کردم رفتم پیش دکتر ط ر ا ز ی که الان 4 ماه هست بهم اسپرین و ب6 و امپول ب12 هفته ای یه دونه ..کیوتن و اسید فولیک داد....بعد قرار شد که تو پری برم سونو که هنوز نشدم...این از من.... شما چکار کردی تو این مدت؟
مامان ارنیکا جون عزیزم سریع برا سلامت اقدام کن.... تا وقتی که تامین نداری میتونی از سلامت استفاده کنی..... اونم به همون حالت سرمارو ساپورت میکنه..... شاینا جون آره عزیزم میشه..... فقط برا اول وقت نوبت بگیر که بتونی برسی داروهاتو تهیه کنی..... لااقل مال روز سومو تهیه کنی..... نانا جون عزیزم من شخصا چون پادمهر رو تجربه کردم به همه توصیه میکنم که این دلیل بر خوب نبودن بقیه دکترا نیست فقط میتونم بگم خانوم دکتر خیلی خیلی خیلی دکتر خوبیه..... هم از نظر کاری هم اخلاقا فرشتس..... لااقل من باهاش تجربه خوبی داشتم..... بازم میگم خوب بودن خانوم دکتر دلیل خوب نبودن بقیه دکترای کلینیک نیست.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من تخمدانمم درگیر آندومتریوز شده تو پروندم نوشته چسبندگی دو تخمدان به پشت رحم و چسبندگی لگن....دکتر قطعی نگفت عمل نکن گفت بذار آزمایش ذخیره تخمدانت بیاد جواب سونوهاتم ببینیم بعدا تصمیم میگیریم...بازم با خانم دکتر پادمهر وقت میگیرم نظرش میپرسم....هنوز که آزهای تکمیلی انجام ندادم ولی همین روزا میرم انجام میدم ورزش پیلاتس هم ثبت نام میکنم و یه دکتر طب سنتی هم میرم چون طبعم سرده و همیشه دست و پاهام یخه بابت راهنماییات یه دنیا تشکر
زمانبندی خدا بی نظیراست نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود فقط اندکی بردباری میطلبد و ایمان بسیار...ولی ارزش انتظار را دارد..
آنا جان من الان با منشی دکتر طرازی صحبت کردم گفتند که اول تا سوم پریود دیماه تماس بگیرم تا بهم وقت بدهند بابت قرص پردنیزول هم پرسیدم گفت سر خود نخور تا وقتی میای مطب از دکتر بپرس حالا اینکه من امروز روز 16 سیکلم هستم واز روز سوم دارم قرص ال دی میخورم روز 14 سیکلم هیسترو شدم تا کی باید قرص ال دی ادامه بدهم؟ به نظرت نباید قرص پردنیزولون رو همراه پریود آذر ماه بخورم ؟ الان واقعا گیج و منگم و منشیش جواب درستی بهم نداد چیکار کنم ؟ شماره موبایل خانم دکتر اگه دارین بهم بدین خواهشا؟
سخاوتمندی دنیا به اندازه باور شما وسعت میگیرد … دنیا نه از خود ثروتی دارد نه فقری این ذهن شماست، که انتخاب گر است همیشه دست روی بهترین ها بگذار کلید انتخاب در باور شماست
بهارجون دکتر فردامطب نیست سه شنبه مطبه
خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده
آنا جون من دوباره زنگ زدم منشیش گفت ال دی رو تا اخرین دونه بخورم و قطع کنم بعد با پریود آذر ماه دوباره از روز سوم ال دی و پردنیزولون رو شروع کنم و مابقی داروهام رو ادامه بدم تا پریود دیماه روز اول تا سوم وقت بگیرم. فقط اینکه من تا حالا قرص ال دی نمیخوردم به غیر از مسافرت که اونهم چند روز بیشتر نبود این دو ماه قرص ال دی مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟
سخاوتمندی دنیا به اندازه باور شما وسعت میگیرد … دنیا نه از خود ثروتی دارد نه فقری این ذهن شماست، که انتخاب گر است همیشه دست روی بهترین ها بگذار کلید انتخاب در باور شماست
سلام به همگی و با آرزوی سلامتی

بهار جان اگه ممکنه میشه درباره مشکل ایمنی و انعقادی تون بگید که کدوم آیتم ها مشکل داشت..آخه شرایط منم تقریبا مشابه شماست اما پزشکم هنوز دارویی ندادن که قبل سیکل شروع کنم..شاید هم فعلا نیازی نبوده..نمیدونم واقعاا..
من در فاکتور mthfr هتروزیگوت هستم و ژن غلظت خون دارم و همینطور pai 1هتروزیگوت
Cd19 هم کمی بالا بود..و hlaهم مثبت و کمی بالا..ممنون
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
باشه بهار جان مرسی..ایکاش آزمایشتو داشتی میتونستی بگی..حالا هر وقت رفتم مطب دوباره یادآوری میکنم
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..