2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046612 بازدید | 684532 پست
انا جون ممکنه باز وقفه بیفته تو سیکل ؟
همش با خودم میگم اشتباه کردم رفتم سرخود ازمایش دادم
لابد نباید ناشتا میبودم
روز خاصی داره ..
الانم یادم اومد روزایی که قرص دو فاستون (پروژسترون )+پنتوکسی فیلین مصرف میکردم ازمایش دادم ...چون دکتر ازمایشگاه ازم‌پرسبد این ماه داروی هورمونی مصرف نکردی منم فقط لووتیروکسین یادم بود ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطمه جان خداروشکر که لطف خدا شامل حالت شده ان شاءلله به سلامتی فارغ شی به دوستتم بگو وقفه خوبه به شرطه اینکه تو این فاصله موانع منفی شدنو ازسرراه برداری آزمایشات تکمیلی روبده بررسی کنه مشکل رحم سرد یاآندومتریوزنداشته باشه اگه داره حتما درمان کنه بعدبره برای انتقال بعدی.

شاینا جان اتفاقا خوب کاری کردی آزمایش دادی مخصوصا در مورد کم کاری چون می تونه رونتیجه انتقال تاثیر منفی بذاره فکرکنم دزقرصت باید بالا بره درباره پرولاکتینت هم بنظرم دوباره برو آزمایشگاه بگو قرص مصرف کردی شاید نیاز به آزمایش مجدد داشته باشی وجوابش اشتباه بوده.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
اره دختر فروردین احتمال هست از مصرف قرص ها باشه ...چون الان خوندم همین پنتوکسی فیلین باعث افزایش هورمون مردانه میشه ...شاید رو نتیجه آز تاثیر گذاشته ...و لازمه دکترم بهم قرص بده .. tsh هم دوماه پیش دادم ۲/۴بود اما الان بالای ۵ شده ...پرولاکتین وتی اس اچ یه جورایی بهم ربط دارن انگار ....فعلا که اینطور خودمو قانع کردم
بهر حال مرسی عزیزم
شاینا جون پرولاکتین شرایط داره یکیش اینه که سینه هات نباید تحریک شن ،از شب قبل سوتین تنت نکنی و فکرکنم از بیدار شدنت یک ساعت گذشته باشه ولی یادم نمیاد روز خاصی داشت یا نه آزمایشگاه باید بهت میگفت شرایطش رو به نظرم دوباره تکرارش کن من قبلا پرولاکتینم بالا بود که با قرص نرمال شد علایمش هم نامنظمی پریود و برای بعضی ها ترشح شیر از سینه س
فاطمه جان واقعا بنظرت عمل واریکوسل خوبه؟اخه ما پشیمون شدیم‌.خیلی با قبل عمل فرق نکرد.تازه دردم نداشت که بهش اضافه شد متاسفانه.همون اول ای وی اف میکردیم بهتر نبود؟ بعد تشکیل جنین دیگه به مرد بازم مربوطه منفی شدن؟
شادی جان من که خوابم تنظیم نیس وهمیشه بیخپابی میکشم اما اون شب سعی کردم دو‌سه ساعت بخابم .با انواع قرصهایی که دارم مصرف میکنم بعید میدونم اگه تکرار کنم باز بالا نباشه ....احتمالا دکتر واسم قرص بنویسه ....ممنونم
دوستان منم دیروز پریود شدم به طرز فجیهی که مردم وزنده شدم تا الان هم از درد خوابم نمی بره.خییییلی خونریزیم زیاده عین شیر آب همینطورمیادببخشید ها اینقدر واضح گفتم،به خدا دست وپام یخه.... تورک آناجون رفتم دکتر بهم گفت کیفیت جنینات سه تاشون ب بوده یکیش ث.اما برام آزمایش ایمنولوژی وانعقادی وکاریوتایپ نوشت برای همسرم هم همینطور وگفت هزینش زیاده.چقدر میشه؟ سه تا برگه دفترچه بیمه خودمو پر کرده از آزمایش.از همسرم فقط کاریوتایپ نوشته. حالا منتظرم تا ماه دیگه حاضر بشه ببرم نشون بدم گفت باید هیستروسکوپی هم بشی. توکل به خدا ببینم چی میشه.
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
احتمالأ میفته برای اون طرف سال انتقال جنین و... از همه خانومای منتظر و همچنین مامانای گل التماس دعا دارم.خیلی خسته ام ....😔😔😔دوست دارم برگردن به أوائل ازدواجم که چقدر خوشحال وبی خیال بچه زندگی می کردیم....اما الان همه زندگیمون شده بچه بچه بچه.... خدایا خودت بهم رحم کن😥
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
سلام دوستان مامان سبحان خیلی برات خوشحال شدم.الهی قلب نی نی 120 سال بتپه...عزیزم من از اول مهر تا الان مرخصی استعلاجی گرفتم.تو هم مرخصی بگیر....راستی تو برگه مرخصی که دکترت برات مینویسه بگو قید کنه که تو در حال استراحت مطلق هستی...اینطوری خودت کمیسیونم نری اشکال نداره..بده برگه رو همسرت یا کس دیگه ببره.خودت نرو و فقط استراحت کن منم هفته پیش سرکلاژ شدم...یک هفته استراحت بودم....شنبه هم کمیسیون دارم...همسرم نیست مجبورم خودم ببرم ببینم بازم با مرخصیم موافقت میکنن یا نه
سلام به همه دوستان . آیسودا جون عزیزم خیلی ممنون خانمی ، دیگه الان فعلا دو هفته مرخصی استعلاجی گرفتم و بعدشم یک ماه یک ماه میگیرم ، مادرم میبره مدارک رو خودم نمیرم عزیزم .ان شا الله نی نی های شما هم صحیح و سلامت باشن خانمی . حسرت جون عزیزم این قدر نگران علایم نباش ، دیدی دفعه قبل هم که نگران بودی خدا رو شکر مشکلی نبود.، برای من که هنوز اصلا تهوع و اینا شروع نشده ولی خوب یک سری هم اصلا علایم این مدلی ندارن پس نگران نباش خانمی .