2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل آفتابگردون جون تبریک میگم عزیزم،ایشالله به سلامتی بغلش میکنی
سمر جون ایشالله که ساک دیده میشه
بچه ها یه سوال رژیم سفیده تخم مرغ و پروتئین واسه جلوگیری از هایپری بعد از پانکچره یا از قبلش؟
سلامممممم. گل افتابگردون مبارک باشه عزیزم.انشالله صحیح وشالم بغلش کنی. سمرجون تبریک میگم عزیزم.انشالله صحیح وسالم میاد بغلت. شادی جون هستی-واسه اولین بارک سوهرت بیوپسی شد واسه اسپرم چقد تواتاق عمل بود.جوابشو چندوقت بعد دادن.دکترش گفت چ تعداد اسپرم داره.
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
شادی جان ظاهرا برای هردوشه،البته من هروقت هایپرمیشدم پزشکم بعدپانکچربهم رژیم پرپروتیین وسفیده تخم مرغ تجویزمیکرد ولی دوستانی بودن که با رژیم سفیده تخم مرغ قبل پانکچرباوجود تخمکای زیادی که داشتن هایپرنشدن.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
گل آفتاب گردون عزیز واقعا برات خوشحالم چون میتونم درک کنم با یه بچه کوچیک چه سخته بخوایی مجدد بری تو سیکل..... من که همین الانش تصورش برام غیر ممکنه.... برات خیلی خوشحال شدم.... انگاری که خودم دوباره مامان شده باشم.... گیسو جون تا جایی که من میدونم در مورد تحرک اسپرمه که بیشتر برارآی وی اف فاکتور مهمیه.... تو میکرو میشه با این شرایطم به شرطی که مورفولوژی قابل قبول باشه نتیجه گرفت..... شاینا جون شکر خوبیم..... دخملی هر از گاهی اذیت میشه اما بازم شکر خوبیم.... مامان سبحان جون فدات..... ایشالله تا ته قصه ۹ ماهه انتظارت همه چی خوب پیش میره و بعدش یه عمر طولانی طعم شیرین مادر شدن رو تجربه میکنی..... ثمر جون عزیزم این معجزه شیرین گوارای وجودت..... ایشالله ساک که عرض کنم سونوی قلب و غربالگریا و لگداشو و شیر خوردناشو شیطناتاشو مدرسه و دانشگاه و.... همه رو خواهی دید..... مام از شادیت شاد خواهیم شد.... شاینا جون والا تا جایی که میدونم قبل شروع آمپولا هیسترو و خراش انجام میشه اما فکر کنم یکی از دوستان حین پانکچر داشته..... حالا از دکترت بپرس.... اما شاینا جون عزیزم یه چیزو بهت توصیه میکنم.... عزیزم اگه سیکل یعنی آمپولات شروع شدن بهترین کاری که میتونی انجام بدی بیخیال بودن و دیگه توکل کردن به خداست..... همه وسواسا به نظرم قبل شروع سیکل میتونه کمک بکنه بعدش میشه مخل آسایش و آرامشت و میتونه از احتمال نتیجه +ت کم کنه!!!! پس اگه استارت رو زدی دیگه بیخیالی طی کن!!! شاینا جون سهیلا جون منظورش این بود یه ماه قبل شروع سیکل و ماه انتقال!!!!! یعنی احتمالا منظورش همزمان ال دیا و امثالهم هست.... ستاره جون فدات..... دیدی چقدر زود گذشت..... برا من که قبل غربالگری کند گذشت و یکیم این یکی دو هفته آخرش..... اما شکر گذشت و الان پرنسسم کنارمه..... مطمن باش چیزی تا پنج نفره شدنتون نمونده..... اما عزیزم از من میشنوی هر کی خواست کنارت باشه و کمکت کنه نه نگو...... چون کوچکترین کمکیم یکی بخواد بکنه غنیمته!!!! رویا جون عزیزم به نظرم خیلی دستکاری نکن قضیه مورفولوژیو چون همین مورفولوژی عالیه.... به نظرم روال تغذیش همینی باشه که بود..... چون نمیخوام بهت بگم مثلا بهش گرمی زیاد بده چون مثلا برا همسر من گرمی زیاد خوب نبود.... اما این چتد آیتم برا همه همسرامون خوبه..... حتی اونایی که مشکل ندارن..... ترم شلوار لی و پوشیدن شلوار پارچه ای تا حد ممکن.... خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها.... پرهیز از سونا و جکوزی و دوش آب داغ برا کسایی که میخوان برن تو اقدام یا وارد سیکل بشن.... کلا تا میتونین خنک نگه داشتن خوبه.... از بابت تغذیه هم چهار مغز و میوه و سالاد کلا خوبه.... مابقیشونم طبق طبع میشه دنبال کرد.... اما به نظرم همسرت روال تغذیش هر چیه همون باشه بعلاوه چهارمغز و سالاد و میوه و.... برای میکرو ۴ درصد مورفولوژی خوبیه چه برسه به ۱۸..... در ضمن یه چیزی که من میدونم و تجربه کردم ظاهرا مورفولوژی خوب شدنی نیست خیلی و فقط میشه جلوی تخریب بیشترو گرفت.... تحرک و تعداد رو میشه درمان کرد اما مورفو تقریبا میشه گفت نمیشه.... آینوش جان عزیزم شکررررررر..... ایشالله هر مشکلی و مانعی هست مشخص بشه و از سر راه مادر و پدر شدنتون کنار بره..... رویا جون والا من کلا هیچ دارویی رو سر خود نه خودم میخورم نه به کسی توصیه میکنم.... اما در کل کیوتن رو برا تقویت تخمدان و اسپرم تجویز میکنن.... ریحانه جون عزیزم به سلامتی..... ایشالله دو ۱۰-۱۱ روز دیگه خبر بتای تپلتو بدی..... عزیزم قرار نیست همه درد پری داشته باشن.... من خودم فقط هفته اول یه دردایی داشتم و هفته دوم کلا هیچ علامتی نداشتم..... پس دنبال هیچ علامتی نباش و از اولین روزا و لحظات مادر شدنت لذت ببر!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیرم.ببخشید که اسم نمیبرم شتید کسی از قلم بیفته.از محبتها و تبریکهای همتون ممنونم.خدا شاهده چه بارداریه قبلیم چه الان وقتی فهمیدم که آزم مثبته اولین کاری که کردم برای منتظرای نی نی سایت دعا کردم. ستاره جان و سمر جان بارداریه شما هم مبارک باشه به امید خدا به راحتی دوران بارداریو طی کنید. شادی جان من این سری که توی سیکل درمان بودم روز نهم استفاده از گونال اف بهم گفتن که هایپر میش.دل درد شدیدی داشتم حالت تهوع و نفخ.دو روز بعدش که برا سونو رفتم گفتن هایپر شدنت صد در صده.یه پمفلت دادن که توش دستورات مربوط به هایپر رو نوشته بود.من از همون روز روزی 6 تا سفیده تخم مرغ و بیشتر از 15 لیوان آب و دوغ و شیر سویا و کلی مرغ آبپز میخوردم.طوریکه خودم احساس کردم حالم خیلی بهتر شده.این دسترو تا روز پانکچر ادامه دادم.روز پانکچر با اینکه تخمکهام بیشتر از 10 تا بود ولی گفتن علایم هایپرت خیلی کم شده و دو روز بعدشم برام انتقال دادن ولی من کلن رژیمی رو که گفتم رو تا 10 روز مرتب اجرا کردم و خدارو شکر تا الان مشکلی نداشتم.
سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.
ریحانه جان بدن با بدن فرق میکنه.حتی در مورد یه خانوم هم در زمانهای مختلف اوضاع بدنش متفاوته. مثلن من توی دو انتقال اولم از روز انتقال درد داشتم تا روزیکه پریود شدم و جوابم منفی شد.توی انتقال سومم فقط موعد پریودیم چند روز دل درد داشتم.و نتیجه مثبت شد.انتقال چهارمم که باز از روز اول انتقال دل درد داشتم و حتی جوابم که مثبت شد هم دو روزی دل درد داشتم.
سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.

گل افتابگردون عزیز تبریک میگم ایشالا بارداری راحت و اسونی داشته باشی.منم رفتم سونو ساک حاملگی و رو دکتر دید و قلب هم تشکیل شده .فردا میرم توی ۷هفته.ایشالا قسمت همه بشه مامان سبحان جان استراحت کامل داشته باش ایشالا بسلامتی بدنیا میاریش..دعا کنید برای منم همه چیز خوب پیش بره‌.
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"