2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046614 بازدید | 684533 پست
سوگند جان من برا این بچم انتقال اولم بود.رویان میرفتم پانکچر و انتقالم رو دکتر اشرفی انجام دادند. برا بچه اولم توی سومین انتقالم باردار شدم.پانکچر و انتقال اون سری رو دکتر اشرف معینی انجام دادند.
سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا و دوستان

بنظرتون میشه با شروع امپولا یه هیستروی تشخیصی وخراش انجام داد؟
یا اگه امپولا شروع شد دیگه نمیشه ؟
نمیخام باز وقفه تو‌سیکل ایجاد بشه ..
اخه قسمت اول داروهای سیکل رو مصرف کردم
یه ماه ونیمه روزی دوتا قرص پنتوکسی فیلین مصرف میکنم دوره ی مصرفش هم تموم شد (بخاطر عوارضش نمیخام یه دوره دیگه مصرف کنم )
نمیدونم عکس رنگی میتونه موثر باشه برا اطمینان از وضعیت ؟ میخام قبل از اینکه سوالمو از دکتر بپرسم ببینم کسی بوده همچین شرایطی براش پیش اومده باشه ؟!

سمر جون مبارک باشه ان شالله همه چی بخوبی پیش بره
شایان دکترمن ماه قبل انتقال،برام هیسترو وخراش ر انجام داد.
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
به دوستانی که مثبت شدن تبریک میگم امیدوارم همه منتظرا هم بزودی با لطف خدا نتیجه بگیرن. سوگند جون منم انتقالمو با بیهوشی انجام دادم اخه دفعه اول برا انتقال خیلی درد داشتم که منفیم شدم دفعه دوم مثبت شدم ... انا جون خودت و گل دختر خوبین؟الان هفته ۲۴ هستم روزای سخت و سنگین داره میاد دکترم میگه بین هفته ۳۲ تا ۳۴ نینیا به احتمال زیاد میان و اماده باش شایدم زودتر توکل به خدا میسپارم به خدا تا ببینم چی پیش بیاد. برام دعا کنید که نینیام شیطونی نکن و زود بیان ..
الهی و ربی من لی غیرک.
ستاره جون پس خداروشکر روزای بغل کردن دردونه هات نزدیکه ،چقدرزودگذشت انگارهمین چندروزپیش بود که گفتی دوقلو بارداری و چندروزبعدش گفتی ۳قلوبارداری خداان شاءلله این روزارونصیب هممون بکنهً ،جوجه های شماهم ان شاءلله سروقتش بیانو غافلگیرتون نکنن. بهارجون بدنها فرق داره عزیزم مثلا من هردفعه کمترین دزدارو رو دریافت کردم وکسی بود که ۳برابرمن دارو داشت پس هزینه هاشون ۳برابرمیشد.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ثمر جون عزیزم خیلی خوشحال شدم که طبیعی باردار شدی ، یادمه که شما هم روزهای سختی رو گذروندی ، نگران نباش ان شا الله نی نی شما هم خودش رو نشون میده توکل کن به خدا خانمی . ستاره جون همسرم هنوز به من میگه بچه ها چطورن وقتی بهش میگم ما یه دونه نی نی داریم میگه شاید توی سونوهای بعدی بیشتر شدن ، اون وقت من همیشه یاد شما میفتم که اول دو قلو بود و بعد شد سه قلو ، بهش میگم راست میگی برای یکی از دوستام هم اینطوری شد از خدا هیچی بعید نیست . ان شا الله که به سلامت نی نی های نازت رو به دنیا میاری خانمی ، مواظب خودت و نی نی ها باش عزیزم .
سللم دوستان آنا عزیز شما که مورفولوژی همسرتون ۱ بود بهش دارو دادن ؟ مال همسرم ۱۸ هستش و سونو هم فرستاذنش چیزی نبود .... قراره منم هیسترو‌و لاپارا بشم __ بنظرت برا اینکه مورفولوژی بهتر بشه جی باید مصرف کرد و اینکه بنظرت با مورفولوژی ۱۸ درصد چه تصمیمی میگیرن ؟ یعنی نرمال موفولوژی چقدر هستش و برای افزایشش جیکار باید کرد ؟
مامان آفتابگردون مبارکت باشه خانومی ،یادمه من وشما انتقالمون باهم بود اون روز گفتی که شیافتو دو روزه قطع کردی دوباره گذاشتی باخودم گفتم اگه خدا بخواد به شیاف وآمپول نیست خودش نگه میداره وقتی فکرت آزاد باشه وبی خیالش باشی.شما نگران پسرت بودی وخداهم دلتو اینطوری دلتو شاد کرد.التماس دعای مخصوص عزیزم تورک آناجون آره دیروز رفتم انجام دادم یک میلیون وهفتصد تومن شد😵😵😵 ولی ارزششو داره.یه ماه دیگه حاضر میشه
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤