2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من خواننده خاموشم ولی به خاطر مامان سبحان خیلی خوشحال شدم واومدم بهش تبریک بگم خداروشکر شکر ایشالا به سلامتی نی نی تو بغل کنی توروخدا تواین روزهای عزیز برا همه منتظرا ومنم دعا کن ممنونننننننن راستی مینو شما شوهرت واریکوسل اگه داره بهتره اول عمل کنه بعد بری سراغ درمان اخه با عمل خیلی اسپرم بهبود پیدا میکنه من به تجربه دارم بهت میگم اخه منم شوهرم واریکوسل داره وا چون عمل نکردیم 5سال علاف دکترا وداروها وحتی ivfکردیم نشد والان میخوادبه امید خدا عمل کنه
ادعونی استجب لکم و...لا تقنطوا من رحمه الله..خدایاگفتی مرابخوانید تا اجابت کنم وهیچگاه از رحمتم ناامید نشوید ...مرادریاب
انا جون
رفتم ازمایش پرولاکتین، ویتامین دی وtsh دادم که وضعیت رو بدونم
پرولاکتینم رو زده ۱۳۷۰. خیلی عجیبه من مشکل پرولاکتین نداشتم فوقش یکی دو عدد بالاتر از رنج
رنج نرمالش ۱۰۲-۴۹۶هست...
۶ماه پیش آز پرولاکتین رو ازمایشگاه نیلو دادم 19/5بود که رنج ازمایشگاه ۱/۲-۱۹/۵

tshهم5/591‌بود ( یه روز در میون یک چهارم قرص لووتیروکسین میخورم)
شاینا جان پرولاکتین ارتباط مستقیم بااسترس داره منم یبارنزدیک میکرو آزدادم ۳برابرحدنرمال شده بود دکترم گفت به احتمال زیاد تاثیر استرس قبل میکروهست سعی کن آرامشتوحفظ کنی باچندتاقرص داستینکس سریع میاد پایین
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
دختر فروردین اخه غیر طبیعی بالاست
همش میگم شاید خطا شده باشه یا شرایط مناسب نبود
بهم گفتن تکرار کن
دکترش گفت اگه داروی هورمونی مصرف کردی بی تاثیر نیس آنا جون به دکتر طرازی نشون بدم ؟چون سرخود آز دادم میترسم
همسرم گفت نوبت بگیر پیش شهراد !دکتر ازمایشگاه گفت برو متخصص زنان !
خانوما اینو متن نوشته دوستم براتون فرستادم تا بش کمک کنید. اناجون منو میشناسه از بچهای قدیمی این تاپیک هستم ک یکبار میکرو ناموفق داشتم و بعدش خودم طبیعی باردار شدم بلطف خدا. الان هفته بیس و پنجم و منتظر ورود نی نی به خونمون. ان شالله قسمت همه تون بشه عزیزان.
مینو من فقط سه تا جنین داشتم که باراول انتقال دادم ومنفی شد ولی اگه دکترارولوز شوهرت میگه عمل اول عمل کن وبعدش برو دنبال این کارا بیخود پولتو حروم نکن تازه عملش که کاری نداره تازه همین مامان سبحان بعد عمل شوهرش با اولین انتقال مثبت شده عزیزم
ادعونی استجب لکم و...لا تقنطوا من رحمه الله..خدایاگفتی مرابخوانید تا اجابت کنم وهیچگاه از رحمتم ناامید نشوید ...مرادریاب