2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
مامان سبحان عزیزم امیدوارم هر چه زودتر از استرس دربیایی و صدای قلب نی نی تو بشنوی
رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
رویا جون چرا نشه بله میشه اما خوب مطمئنا شانس نسبت به مورفولوژی و تحرک بالاتر کمتره..... رویا جون حق با مامان سبحانه اسما رو قاطی کردم.... میتو جون خوب انجام دادی جوابش چی بود؟ به هر حال معتبرم نباشه یه جوابی داشته دیگه..... اگه مشکلی نبوده احتمال داره مشکلی نباشه اما اگه مشکلیو نشون داده به نظرم تکرار کنی بد نیست..... شاینا جون یعنی منظورت اینه چهارشنبه پریود بشی؟ خوب اگه صبح پریود شدی برا شب نمیتونی خودتو برسونی؟ اگه نتونی برسونیم زنگ بزن ببین چی میگن..... البته خانوم دکتر نه خانوم منشی دکتر..... شاید بگه که چیکار کنی.... میتو جون ال دی و امثالهم داشتی یا نه؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان گفت چون دارو خورده نتونستیم کروموزم جدا کنیم یعنی به بررسی نرسیده که همون روزای اول باید میگفتن بریم برا تکرار آز ولی یادشون رفته پس حوابی نداره. من فقط ال دی خوردم الانم پری ام
با اجازه استارتر ببخشید برای حاجت روایی ختم 40 روزه
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست، آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم، آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدا برایم بهترش را در نظر گرفته، آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1281922&T=%D8%AE%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%A7_%D9%86%D8%B8%D8%B1%DB%8C_%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%A7_%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85_%D8%A7%D9%87%D9%84_%D8%A8%DB%8C%D8%AA_%D8%A8%D8%AD%D9%82_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%AA_%D8%B2%D9%87%D8%B1%D8%A7_&postID=57751607
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست، آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم، آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدا برایم بهترش را در نظر گرفته، آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!
سلام به همه دوستان مامان سبحان جان اصلا نگران نباش انشالله که نینی سفتتتت چسبیده به دل مامان جون مهربونش منم رویان میرم دوره منو بلند مدت انتخاب کردن ال دی و سوپرفکت زدم بعد هم بهم گونال اف و امپول منوگان دادن فردا باز سونو دارم تو تغذیم فقط سفیده تخم مرغ اضافه کردم بعد دیگه نمیدونم چی بخورم خخخ و اینکه یه سوال اگه بعد میکرو مثبت بشم و اگه بعدش برام مشکلی پیش بیاد مثل لک بینی یا خونریزی من که شهرستانم و از رویان دور جاهای دیگه قبول میکنن مریض میکروی دیگه رو پذیرش کنن؟؟؟ بعد پانکچر هم نیا به استراحت هست؟؟؟ بعد انتقال چند روز باید استراحت مطلق داشته باشم؟؟ منظورم اینه بعد انتقال چند رو تهران بمونم من
دعا کن و بخواه.... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد
سهیلاجون چون دیدم خبری نیست ودردام بعد از ٤روز یه شبه قطع شد منم اعصابم خورد شد قطع کردم الانم روز ١٥هستم از روز شنبه که ١٠بوده قطع کردم هنوزم پریود نشدم.از دیشب لکه بینی پیدا کردم مطمینم تا شب میاد. سهیلا جون شما مامان شدی خانومی ؟
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
میتو جون عجب کاری کردن..... ایشالله خیره و مشکلی نیست....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آینوش جان عجب کاری کردی.....
عزیزم منم فقط هفته اول درد داشتم بعد همه دردام رفتن پی کارشون.....
امان از دست شما دخملای عجول....
آتریساجون دکترم رویا نصیری هست خیلی دکتر خوبیه واقعأ ازبین این همه دکتر تنها خانومی هست که هر دفعه امیدوارم می کنه و میگه تو حامله میشی حتمأ.روز شنبه رفتم نوین برای کارای بیمه یهویی دیدم داره میره بیرون منم صداش کردم ازش پرسیدم که خانوم دکتر منفی شد انتقالم میگه عزیزم کیفیت جنینات خوب نبود اگر هم پی آر پی می کردم نمیگرفت.ولی روز انتقال بهت گفتم عالیه که روحیه بگیری.ولی برام سرم اینترالیپید وسلکزان وپروژسترون وشیاف یه هفته قبل انتقال میزدم.سری اول منصوری برام انتقال داده بود این سری خواستم نصیری بزاره.میگه جنیانای باکیفیت اول میزارن.درسته؟
تورک آناجون نمیدونم به خدا خودم یه وقتایی از خودم ناراحت میشم اما باور کن استرس نمی تونم تحمل کنم.شبا تو خواب یهویی انگار برق سه فاز بهم وصل میشه می پرم از خواب.تمام بدنم می گیره.نمی دونم چیکار کنم😢😢😢😔
آینوش جون عزیزم این حالتات طبیعیه.....
منم همچین حالتهایی رو تجربه میکردم.....
بهویی از خواب میپریدم و تا یه مدت همه بدنم گز گز میکرد و نمیدونستم کجام و کی هست و.....
دیگه این همه فشار و استرس رومون هست.....
اما کنترلشم تا حدی دست خودمونه.....
چاره ای نیست باید با بعضی چیزا کنار اومد تا بتونی بهشون غلبه کنی.....
عزیزم منم از خدا می خوام یه بارداری راحت وبدون درد واسترس داشته باشم،طوری که اصلأ درد نباشه همین دردا وقتی میاد خیلی فکری میشم نمی تونم بی خیال باشم. خدا خودش بهم آرامش وصبر بده🙏🙏🙏🙏
مامان سبحان مرسی عزیزم..

شاینا جون ممنون از دعای زیبات..امیدوارم واسه همه ما منتظرا اتفاقات خوبی در پیش رو باشه..امیدوارم که حداقل هیسترو خوبی داشته باشم و همه چی اوکی باشه

منتظر جون ممنون از راهنماییت عزیزم..حتما تماس میگیرم باهاشون و میپرسم..انشالا شما هم بهترین تصمیم رو بگیری و همه چی خوب پیش بره

آینوش جان خداروشکر حداقل پزشک متعهدی هستن و تو دارو دادن و روحیه کم نذاشتن واستون..فقط عزیزم خودت بهتر میدونی که اگه همه چی اوکی باشه ولی نتوتی استرس رو کنترل کنی چه عواقبی داره..مطمئن باش شرایط بد رو همه کم و زیادش رو تحربه کردیم..اما باید تا میتونیم به اعصابمون مسلط باشیم و فقط به آینده فکر کنیم که بالاخره این نیز بگذرد..امیدوارم که خداوند خودش بهمون تحمل این روزها رو بده..موفق باشی

آهان درباره کیفیت جنین دقیق نمیدونم اما مثلا واسه من توی یه بسته هم جنین aبود و هم b..
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..