2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
دوستای شهرستانی که تهران تحت درمان هستید بعد از انتقال کدوم هتل یا مهمانسرا میرید؟ من مهمانسرایی ک میشناسم و رفتم پله داره. لطفا اگه جایی رو سراغ دارید ک پله نداشته باشه معرفی کنید. ممنون میشم
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم.خوبید. شادی جان شمااولین باره ک میخاین میکروانجام بدین-شوهرتون تاحالا تسه یابیوپسی انجام داد ک ببینید اسپرم داره یانه.کدوم مرکز میرین. منم تصمیم گرفتم نوبت بگیرم تهران.حالا یارویان یاابن سینا. خانما راهنماییم کنید کدومش بهتره.رویان یاابن سینا. شادی جون اومدی پستمو خوندی ممنون میشم جوابمو بدی
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
ممنون مامان سبحان که جوابمودادی وخدارو شکر که همه چی خوبه آن شاءلله دوهفته دیگه بری صداقلبشو بشنویوبری به دکتر حافظی بگی میبینی این همون بچه ایه که نسخه سقطشو پیچیدی ولی خدا خواست که بمونه،شایداین تجربهای بشه واسشو دل مادرای کمتری رو بشکنه.

نانا جان اگرهتل بری خب هزینش بیشتر ه ولی صددرصد آسانسور داره البته خب یه بدیم داره که هتلا اکثرشون آشپزخانه تو اتاق ندارنو مجبوری که تمام مدت اقامت غذای رستوران بخوری و همینه بیشتر باعث میشه نتونی مثلا بعدپانکچررژیم خاصی رعایت کنی،هرچندکه مابرای اینکه همیشه هایپرمیشدم ورزیم پرپروتیین داشتم با خودمون پلوپزمیبردیم تهران که حملش براماکه باهواپیمابودیم نه ماشین شخصی سخت بود.

رویاجان از آزمایش اسپرم سردرنمیارم ولی خب تقریبا داروهای مردا مشترکه مثلا اکثرا چندنوع ویتامین دارن بسته به نیازشون و چندتا آمپول ولی چیزی که خیلی براشون مفیده اینه که بیضه خنک نگه داشته بشهشبی ۱۵دقیقه کیسه یخ بذاره روش(حتمایه پارچه نازک دوریخ بذاره که اذیت نشه)و ازدوش آب گرمو سونا و جکوزی شلوارلی تنگ پرهیزبشه
زکریا جان من توهردو کارکردم فرق چندانی ندارن هردو تقریبا روش کاریکسانی دارن،هردوتیمی کارمیکنن ، هردوشلوغ هستن ولی ابن سینا کمتر،توی هردو جا دوستانی ازهمین تاپیک بودن که مامان شدن،تفاوتاشونم اینه که ابن سینا قیمتا خیلی بیشترازرویانه وازجهتی نوبت گیری راحتتری داره مثلا اگر الان زنگ بزنی برای همین ماه بهت نوبت میده ولی رویان نوبتت میفته براچندماه دیگه و دیگه اینکه توی ابن سینا بخشای مختلفی هست برای پلی کیستیک و آندومتریوز سقط مکرر وشکست مکرر که پزشکاش هرکدوم توتخصص خاصی کارمیکنن ولی رویان اینطوری نیست.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
خواستم پست قبلی رو ویرایش کنم خودمو لایک کردم اشتباها.

دوستانی که میخوان مرکزبرای درمان یامکان برای اقامت انتخاب کنن به نزدیک بودن به ایستگاههای مترو توجه کنن چون ماقبلا که بلد نبودیم روزی ۴۰،۵۰هزینه تاکسیمون میشد ولی الان باروری ۲تومن میریم ابن سینا و برمیگردیم.

راستی زکریاجان یه نکته مثبت رویان نسبت به ابن سینا اینه که نسخه های تامین اجتماعی همونجاتایید میشد قبلا ،نمیدونم الانم همونطوره یانه ولی اگرهنوزهمونجورباشه برای کسایی که بیمه تامین اجتماعی هستن خیلی مفیده و کمتربه دردسرمیفتن براتایید نسخ.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سحر جان عزیزم احتمالا استروژنت پایین بوده.... فدات مامان سبحان جون..... عزیزم ایشالله که خیره و به زودی شاهد شادی وصف ناپذیرت خواهیم بود..... مهرگان جون عزیزم به سلامتی خانومی...... مهرگان جون احتمالا سطح مقاومت به پروتئین سی فعال خونت هست!!! عزیزم این جز فاکتورای ضد انعقادی هستش!!!! آفرین به همتت که برای میکروی اول این آزارو انجام دادی.... مامی مرسان دست گلت درد نکنه.... الهامی جون ممنون پس اویترل برا آزادسازیه..... شادی جون به قول دوستان همون کنار داروهات یخ بذاری و جای خنک اتاقی که برات در نظر گرفتن بذاری کافیه..... هر از گاهی کیسه یخشو عوض میکنی... آوا جون عزیزم آره میتونی استفاده کنی فقط احتیاط کن.... منم همینکارو میکردم.... فقط مواظب باش نبره چون یکم سخت خون بند میاد.... موبرو توصیه نمیکنم!!!! لعیا جون فدات عزیزم..... به جمعمون و خونه خودت خوش اومدی..... ایشالله شاهد شادیات تو این خونه باشیم.... عزیزم اوضاع همسرت واسه میکرو بد نیست و جای نگرانی نیست..... خیلامون شرایطمون بدتر از این حرفا بود ولی مامان شدیم..... پس توکلت به خدا باشه..... عزیزم وهله اول برا مادرت سلامتی و بعدشم برا خودت و خواهرت شادی مادر شدن و فرزندای سالم و صالح آرزو میکنم..... عزیزم فقط برا شروع سیکل یادت باشه از مشکل مادرت بگی تا تو انتخاب داروها حواسشون باشه.... نه اینکه الکی نگران بشیا نه برا این گفتم هم با تاکید به مشکل مادرت راحت بتونی قانعشون کنی که نخوان برات یه پروسه طولانی در نظر بگیرن و بازم اون مزخرفات بعد چند شکست فلان کارو برات انجام میدیم و از این حرفها رو تحویلت بدن..... برای اینکه راحتتر قانعشون کنی که برات همه آزها رو بنویسن به این قضیه اشاره کن.... امیدوارم توضیحاتی که دادم نگرانت نکنه..... اینارو به عنوان راهکار برا سریعتر جلو رفتن کارات و زود نتیجه گرفتنت گفتم.... وگرنه جای نگرانی نیست.... سوگند جون والا تجربه شو نداشتم به نظرم با دکترت مطرح کن..... شاید تنگی دهانه رحم و واژن و... داری.... آتریسا جون عزیزم ایشالله بهترینا در انتظارته..... عزیزم تا جایی که من میدونم به لحث ایمنی و آلوایمیون ربط داره و بحث پس زدن جنین اما خوب مطمئن نیستم نظرم درسته یا نه چون در این زمینه زیاد مطالعه نداشتم.... رویا جون ۱۸ درصد برا ماها عالیه خوب که چه عرض کنم.... اینجا بحث یه درصده!!!!! اما در کل تقویتم بکنی بد نیست..... کمپرس یخ هم عالیه..... عزیزم مامان سبحان لطف کردن و کامل توضیح دادن..... مامان سبحان جون ممنون از اطلاعات خوبت...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان سبحان، نگرااان نباش اصلا،حتما همین الان هم قلب کوچولوش داره تند تند میزنه، تا دو هفته دیگه هم این قشنگترین آهنگ زندگیت رو میشنوی،
دکترا خیلی با هم فرق دارند،
دوستم با میکرواینجکشن باردار بود،تو ماه 3 به خونریزی افتاد،یه دکتر بهش گفت سقط میشه، اما یه دکتر دیگه اومد کنارش و گفت، هر طور شده حفظش میکنیم، این موجود خیلی با ارزشه،
همین باعث دلگرمی شد،
سلام ممنون آنا جان. رویا نرمال همسر من 5% ه .دکتر رویان بهش گفت طبیعی باردار میشید اون هم با کلاس A 8%. رویان اینترنتی سریع وقت میده. یعنی میشه برای همین هفته هم وقت گرفت. فقط باید عضو سایتش بشید و اطلاعات میخواد. یه مرکز تحقیقات حجامت ایران هست که من یک دفعه برای طب سوزنی رفتم (برای موضوع دیگه ای) ولی ادامه ندادم. خیلی تعریفش رو شنیدم. سمت انقلاب تو خیابون فرصت ه. البته خیلی شلوغه .
بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی
دوستان بعد از 1 ماه آزمایش کاریوتیپ شوهرم میگن چون دارو سرماخوردگی قبلش خورده نیاز به تکرار داره منم امروز روز 2 پریودیم باید برم دکتر برای شروع داروهای تحریک تخمک آی وی اف چیکلر کنم مناظر بمونم 1ماه دیکه برای جواب آز شوهرم؟آز حذف ژنی که داد خوب بود مشکلی نداشت
سلام به همه

میتو روز چند قاعدگی میخای بری سونو ؟
امپولا از روز چند شروع میشه ؟!

آنا جون این چند روزه بهم ریختم
دو فاستون رو سه چهار روزه تموم شده ومنتظرم پریود بشم ...
امروز روز ۲۶قاعدگی وخیلی میترسم فردا موعد پریود باشه بعدش هم تعطیل دو روزه وسونو میفته روز چهارم قاعدگی که اون موقع دیره ..نمیدونم چکار کنم ؟
دغدغه هامون کمه اینم روش !!
آتریسا جان عزیزم من توی ابن سینا دیدم نوشته بود عکس رنگی با بیهوشی میگیرند
رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین