2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
سلام ب همگی..خوبید. مامان سبحان جون انشالله ک خدا خودش حافظ نی نیت میشه وبحق این شب عزیز همه چیز ختم بشه ب سلامت نی نیت. میتو حان ماهم کاریوتایپ روازمایشگاه نورانجام دادیم.دکتر خردمند فرستاد.میشه بگی مشکل همسرت جیه ..
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سبحان جان خیلی ناراحت شدم. به حق این شبهای عزیز خدا نی نیتو برات حفظ کنه. مگه امروز که سونوت کزدن نفهمیدن هماتومه یا نه؟ رویانم دیگه افتضاح شده.من دو سال پیش که برا بچه اولم میرفتم اوضاعش بهتر از این بود.اصلن مدیریت نمیشه.شلوغ و کارکناش بی اعصابن. خدا کنه گذر هیچ کی به این مراکز نیفته.
سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.
گل آفتاب گردون عزیز امروز که دیگه افتضاح شلوغ بود ، نه چیزی بهم نگفت توی سونوگرافی فقط دکتر سونوگرافی بهم گفت و توی برگه نوشت که دو هفته دیگه سونو رو تکرار کنم ولی اون دکتر حافظی که خدا بگم چی کارش نکنه برگشت گفت داره سقط میشه داروهات رو قطع کن ولی من که داروهام رو تا دو هفته دیگه قطع نمیکنم ، دیگه توکل به خدا . راستی شما آزمایش دادی عزیزم ؟
مامان سبحان عزیزم اصلا امیدتو ازدست نده همه چی رو بسپاربه خدا ،بهترین کارهمون ادامه داروهاس،ان شاء الله دوهفته دیگه صدای قلبشم میشنوی.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
مامانی الینا و ایلیا جون من معمولا دو سه روز و حتی ۴ روز اول درد داشتم اما عمده درد منم قبل ریزش بود..... یعنی تا خونریزی شروع بشه جونم بالا میومد..... ببخشیدا من در اثر فشار درد انقدر استفراغ میکردم که اکثر مواقع کارم به سرم و درمونگاه میکشید..... اکثر مسکنام بی اثر بودن..... در ضمن من دفع لخته هم زیاد داشتم.... خون پریردیمم تیره و حتی گاهی سیاهم بود..... که اینان میتونن به خاطر سردی رحمم باشن.... خلاصه درد و استفراغ و یبوست و کلا تعطیلی آنا برا چند روز تو هر ماه!!!!! سوگلی جون به سلامتی ایشالله که انتقال موفقی داشتی یا داشته باشی.... نانا جون برا من با جنین ۴ روزه ۶۰۰ بود اما رنج پایینتر و بالاترم داشتیم..... الهامی جون اگه اشتباه نکنم اویترل هم یه چیزی تو مایه های سینافکت و ستروتاید باید باشه و برا مهار تخمک گذاریه.... عزیزم این اویترل رو چه روزایی از سیکل داشتی؟ البته شایدم برا آزادسازیه..... الان حضور ذهن ندارم..... اگه فرصت کنم سرچ میکنم واست..... لی لی جون عزیزم به جمعمون خوش اومدی..... ایشالله که بازم طعم مادر شدنو بچشی.... منتظر بتای تپل مپلت هستیم.... شادی جون بعد تزریق سینافکت کمپرس یخ بذار دردش رو کمتر میکنه.... البته من زیاد تزریق سینافکت نداشتم اما یادمه که اون زمانی که داشتم تزریقاتیه میگفت کمپرس یخ بذار روش.... دختر فروردین عزیز ممنون بابت اطلاعات خوبت.... مامان سبحان جون شکر خدا واسه دردونت..... ایشالله صدای قلبشم میشنوی عزیزم..... جوجه جون عزیزم به خاطر تغذیتن میتونه باشه به هر حال رو سیستم بدنت تاثیر میذاره اما نگران لک بینی نباش..... منم موقع ال دی داشتم.... شکر خدا میبینی که جواب گرفتم..... جوجه جان نگران نباش به هر حال داروب هورمونیه دیگه بدنتو بالا پایین میکنه.... شروع پری رو با شروع خونریزی باید حساب کنی عزیزم..... رویا جون عزیزم داخل رحم میذارن اما اگه سر کاتر که برای انتقال جنینه جاش مناسب نباشه میتونه جنینا رو به سمت لوله هدایت کنه..... نه اینکه جنینا رو تو لوله بذارنا.... ممکنه احتمال منحرف شدن جنینا به سمت لوله رو بیشتر کنه..... عزیزم زیاد به این قضیه فکر نکن..... آینوش جون منم هفته اول انتقال از این جور دردا و انقباضات و.... زیلد داشتم.... اما هفته دوم همه رفتن پی کارشون و بی علامت ترین شدم جوری که فکر میکردم دیگه خبری نیست..... اما شکر خدا مامان شدم..... دردایی که هفته اول داریم معمولا مال داروهاست و بعد اینکه بدن بهشون عادت میکنه دیگه اون دردا میرن پی کارشون..... عملا هفته دوم یواش یواش علایم مامان شدن خودشو نشون میده البته اگه علایمی در کار باشه..... خیلیا از مامانا بدون علامت بودن..... عزیزم لانه گزینی علامت خاصی نداره فقط شاید بعضیا لک رو داشته باشن که اونم قرار نیست همه داشته باشنش..... باران جون بله شکر خدا فرشتم زمینی شده..... عزیزم ایشالله جشن مادر شدنت..... گل آفتاب گردون عزیزم شک نکن باز مامان شدی..... همبازی پسرت تو راهه عزیزمممممم.... مامانی الینا و ایلیا جون همونطور که شاینا جون گفتن همون فمیبیون بوده عزیزم..... سامیه جون مگه میشه یادمون نباشه.... از اولین مامانای تاپیکونی عزیزم..... عزیزم ایشالله دومادش کنی.... ریحانه جون عزیزم به سلامتی ایشالله چیزی تا مامان شدنت نمونده..... عزیزم فقط گرمی بخور البته اگه طبعت گرمه زیاده روی نکن..... آب و مایعات هم زیاد بخور..... جاروبرقی و درازنشست و خم و راست شدن زیادم ممنوع..... پیاده روی هم خوبه واست.... ریحانه چون همسرتم گرمی اگه طبعش گرمه با احتیاط..... کاسنیم براش خوبه..... کمپرس یخ هم براش معجزه میکنه!!!!! البته الان دیدم جوابن با تاخیر برده و ایشالله بهترین پانکچرو داشتین... مامان نرجس جون عزیزم اگه داروهات تعدادش از سقف تایید داروخونه نگذره داروخونه طرف قرارداد تایید میکنه..... در غیر این صورت دفتر تایید بیمه تو هفته تیر روبروی داروخونه ۱۳ آبانه..... تقریبا نزدیک پل عابر پیاده!!!!! آتریسا جون عزیزم ممنون از اطلاعات خوبت..... بله متاسفانه اکثر نوزادا درگیر این دردلی کولیکی هستن.... والا چند باری خواستم با روغن زیتون چرب کنم و ماساژش بدم اما انقدر از درد به خودش میپیچه و با لگد و دستش دستامو پس میزنه میگم نکنه دارم اذیتش میکنم..... خلاصه ایشالله قسمتتون بشه من که همش با اینکه کلی اطلاعات قبلش داشتم اما از اینکه کوچکترین صدمه ای بهش بزنم همش واهمه دارم..... طاقت درد کشیدنشم ندارم..... این جور مواقع خیلی کم میارم..... دلم جز جز میکنه.... اما شکر خدا خیلی درگیر این دردا نیست اما گاهی خیلی اذیت میشه..... تغذیمم سعی میکنم رعایت کنم اما نه خیلی سفت و سخت..... چون یه مدت خیلی سخت گرفتم شیرم کم اومد چون دیگه عملا هیچی نباید میخوردم.... دیگه الان کج دار مریض داریم میریم جلو.... توکل به خدا..... آوا جون به سلامتی ایشاله خبر زایمانتو بدی.... مامان سبحان جون من تقریبا سه ماه طول کشید کامل لک بینیام قطع بشه..... یعنی تقریبا غربالگری اول لک بینی و هماتومم رفع شد..... نگران نباش عزیزم..... فقط احتیاط کنی کافیه.... فدات مهسا جون..... گل آفتاب گردون عزیز دردای کولیکی شدید نداره یعنی از اونایی نیست که همش دل درد داشته باشه و گریه کنه..... اما گه گاه درگیرش میشه..... مامانی الینا و ایلیا جون بعید نیست از طب سوزنی باشه.... نانا جون عزیزم آفرین به همتت..... ایشالله این دفعه حتما مامانی..... عزیزم کاریوتایپ اگه مشکل داشته باشه که ایشالله ندارین نیاز به پی جی اس رو پیش میاره..... کسی که کاریوتایپش مشکل داشته باشه از طریق پی جی اس جنینای سالمش رو انتخاب میکنن و اونارو انتقال میدن..... یعنی داروی خاصی برا این قضیه نیاز نیست..... چون یا جنین سالمه که انتقال میدن یا سالم نیست که انتقال نمیدن..... آینوش جان خدا شاهده فکرم پیشتونه اما دخملمم بهم خیلی نیاز داشت و داره..... امیدوارم خدا بهم توانشو بده که بتونم در کنارتون باشم..... نانا جون معمولا روال لاپرا انگاری اینطوره که چند دوره قبل عمل آمپولای یائسگی موقت تزریق میشه که برا من به توصیه دکترم به خاطر پایین بودن ذخیره تخمدانم تجویز نشد و بدون دارو رفتم برای عمل لاپرا.... وگرنه برام اولش دو ماه آمپول زولادکس تجویز شده بود..... سوگلی جون عزیزم عجله نکن بذار برا روزی که دکترت برات آز نوشته..... الکی به خودت استرس نده!!!!! شاینا جون عزیزم با خواهش و ملایمت بهش پیشنهاد بده ایشالله که قبول کنه.... آتیلا جون بله عزیزم قبل انتقال کلا گرمی خوبه برای گرم کردن رحم..... ولی اگه طبعت گرمه زیاده روی نکن چون خیلی گرم شدنم واسه رحم خوب نیست اما خوب سرد بودن رحمم خوب نیست..... اگه طبعت سرده راحت گرمی بخور..... اما اگه گرمه احتیاط کن سردیم کنارش بخور که اعتدال رعایت بشه..... در مورد شیر سویا من چون کم کاری تیرویید داشتم نخوردم واسه همین تجربه شو ندارم..... میتو جون کایوتایپ معمولا میگن یه ماهه و انتقال خون فکر کنم ۴۵ روزه..... اما ما نیلو انجام دادیم دو هفته ای زنگ زدن گفتن حاضره..... حسرت جون میگن ا ر گ ا س م بهتره اتفاق نیفته اما اگه بیفته فکر کردن بهش و استرس الکی دادن بدتره..... عزیزم نگران نباش و فقط فکرای خوب بکن..... لیا جون عزیزم فکرشو نکن..... مهم مادر شدنه نوعش فرق نداره..... خصوصا برا ماها که حسرتشو چشیدیم.... عزیزم من که کار خاصی نکردم.... فقط به گرم نگه داشتنم اهمیت میدادم همین.... آهان سعی کن ملین زیاد بخوری..... برا ما که قبل لاپرا روده هارو کامل تخلیه کردن و شستشو دادنش..... شاینا جون آندومتریوز بافت نابجای رحم هست..... یعنی اگه سلولهای دیواره رحم جایی غیر رحم رشد کنن میشه آندومتریوز..... حالا این محل نابجا میتونه تخمدانا، لوله ها، لگن، حفره شکمی و کلیه ها و.... حتی قلب و.... باشه..... که یکی از علایمش میتونه همین چسبندگی باشه..... اما اینکه چسبندگی علت دیگه هم میتونه داشته باشه نمیدونم.... شاینا جون عزیزم عکس رنگی خیلیم به دردت نمیخوره.... مثلا من آندومتریوز شدید لگنی داشتم اما دریغ از کوچکترین مشکل تو عکس رنگی.... مگه هیسترو نمیشی؟ سوگلی جون ایشالله علامت مامان شدنته..... مامان سبحان عزیزم فقط عجله نکن..... عزیزم به نظرم به داروهات ادامه بده..... تو که تا الان صبر کردی دو هفته هم روش..... دوست منم خونریزیش خیلی زیاد بود جوری که میگفت از شدت خونریزی همه جاش کثیف میشد اما شکر خدا پسرش الان داره یه سالش میشه..... پس عجله نکن و با توکل به خدا به داروهات ادامه بده.... رویا جون عزیزم باید ببینی فریز شرایطش چیه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام وصبح بخیر ...

آنا جان فکر نکنم اندومتریوز داشته باشم
هیچ علایمی ازاین مشکل ندارم ..فقط میخوام.بدونم رحم چسبندگی ومشکلات دیگه نداره
چون انگار با عکس رنگی میشه متوجه بعضی چسبندگیها شد البته بجز اندومتریوز که تنها راهش لاپاراسکوپی هست ...
درمورد هیسترو هم موندم !! سعی میکنم یه عکس رنگی بگیرم خدایی نکرده اگه مشکلی بود ببینم نظر دکتر چیه ؟

ممنونم که با این شرایط تنهامون‌ نزاشتی
ان شالله هر چه زودتر حال دخترت خوب بشه
مامان سبحان عزیزم خدا برات نی نی ت رو نگه داره ماه همه برات دعا میکنیم. ممنونم انا جون.اگه اشتباه نکنم روز پانکچر ک توی بمارستان ابان کارهای پذیرش رو انجام دادیم توی. فرمی که پر کردیم یکی از مواردش این بود که ایا مایل هستیدpgsتعیین سلامت جنین انجام بشه؟ که ما هم هر دو موافق زدیم. پس قانونا باید بررسی کرده باشن دیگه. یعنی نیاز ب بررسی های دگه ای داره؟ یعنی ممکنه علت عدم لانه گزینی همین باشه؟ من از پنج شنبه دیگه داروهام رو استفاده نکردم.یعنی صبح پنج شنبه امپولامو زدم و دیگه شب نزدم قرص ها رو هم ک دیگه از همون صبح پنجشنبه هم مصرف نکردم. اما بر خلاف روزای قبلش دیگه درد خاصی ندارم. حتی کمردردم هم رفع شده. خبری از پریودی هم نیست. فقط دیشب لرز داشتم موقع خواب پتو رومبود و خیس عرق شده بودم تا صبح. از شب تا صبح ب محض اینکه می خواستم پتو رو کنار بزنم لرز می کردم. معمولا چند روز بعد قطع داروها پرید میشیم. من هر 24ساعت دو تا پروژسترون داشتم . هپارین و قرص استرادیول هر12 ساعت
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
ببخشید یه چیز دیگه با عرض معذرت توی این مدت دو هفته ک دارو مصرف می کردم یا ترشح نداشتم یا ترشحات لوسیونی سفید رنگ بود. اما دیروز ترشحات تخم مرغی بی رنگ زیادی داشتم
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
مامان سبحان جون عزیزم خیلی ناراحت شدم الهی که این خونریزی رو بچه هست که ان شالله جاش محکم تَر بشه یا اینکه هماتوم بوده که افتاده.خیلی دعات می کنم عزیزم توکل به خدا ان شالله که خدا خودش برات نگه میداره. منم از روز ١١داروهامو قطع کردم از قرص استرادیول و پروژسترون و...همه رو قطع کردم منتظرم پریود بشم.چون فایده ای نداره،دوستم که باهم انتقال دادن مثبت شده ولی درداش روز به روز بیشتر شده وعلایم بارداری خیلی داره.جنینام کیفیتاش خوب نیست که نمی گیرن
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
آنا جون راست میگی کلی برای این لحظات شیرین که الان داری تلاش وزحمت کشیدی عزیزم دختر نازت بیشتر ازهمه به مادرش احتیاج داره.اما ماهم اینجا بهت وابسته شدیم عزیزم تو از همه مون با تجربه تری وهمه فن حریفی😉👌👌 مواظب خودت ودختر نازت باش گلم❤️❤️❤️😘
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤