2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7049632 بازدید | 684709 پست
دیانا مگ میشه یادم رفته باشه عزیزمممممم چ روزایی داشتیم اینجا مهدیه جونم من کاملا شوک شدم..... مگ موقعی ک میخاستی انتقال بذی ینی قبلش نرفتی بپرسی؟؟؟؟؟وای من دارم دیونه میشم..... از خاتم بی درو پیکر ترخودشه.... منک دل خوشی ندارم
بلاخره اونی ک باید میاد و... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پونه جون عزیزم نه واقعا هفته دوم هیچ علامتی نداشتم..... حتی خودم فکر میکنم لکمم مال اشتباه تو خوردن استرادیول بوده وگرنه شاید اگه اشتباه نکرده بودم اون لکم نداشتم.... باران جور کاری نداره با زاویه ۴۵ درجه و به اندازه ۴ انگشت چپ و راست نافت فرو میکنی و آروم تزریق میکنی.... من همسرم که میزنه یکم حالت نیشگون میگیره و جای تزریقو بلند میکنه اما من خودم چون از دو دستم برا تزریق استفاده میکنم دیگه نیشگونو نمیگیرم.... عزیزم صفحه ۴ رو نگاه بندازی ریز به ریز نحوه تزریق آمپولای مختلفو گذاشتم..... خلاصه زیر جلدیا راحتترین نوع تزریقن.... مهدیه و مهدیار عزیز من یبار از ایمونولوژ پرسیدم که ایمنیو سرم پایین میاره گفت نه..... گفت سرم ایمنی رو به اعتدال میرسونه.... یعنی بالا باشه پایین میاره پایین باشه بالا میبره اما پردنیزولون با دز بالا پایین میاره!!!!! حتی بذار یه مثال بزنم..... من یبار برا تزریق سرم الغدیر بودم یه آقاییم داشت سرم میزد.... سه چهار سالی بود هر مال سرم داشت و داشت به پرستاره میگفت چون ایمنیش پایینه براش تجویز شده!!!!! پس نگران این قضیه نباش.... سرم سیستم ایمنیتو تنظیم میکنه!!!! مامان الینا و ایلیا.... امان از این منشی خانوم دکتر..... عزیزم حالا میخوایی یبار دیگه تماس بگیر و بگو حتما از خانوم دکتر بپرسه..... بگو آخه چند تا از دوستات دکتراشون براشون قطع کردن.... بگو میخوای حتما نظر خانوم دکترو بدونی..... عزیزم فقط این دوشنبه چهارشنبه حتما زنگ بزن بپرس یا زنگ بزن از بیمارستان آبان ازش بپرس..... چون خانون دکتر از چهارشنبه به بعد نیست تا اوایل مهر.... آوینا جون رنج نرمال آنتی ترومبین رو نمیدونم اما در کل پایینتر از رنج نرمال بودنش خوب نیست و نشون دهنده داشتن ریسک ترمبوز هست..... آوینا جون برا کیفیت تخمک نمیدونم اما برا ذخیره amh یا همون آنتی مولارین هورمون کمک کننده هست..... شادی تپل جون برا کسایی که مشکل انعقادی و غلظت خون دارن سلکسان و آسپرین تجویز میشه..... تو که آزهای انعقادیو ندادی احتمالا دکترت به صورت روتین برا مریضاش تجویز میکنه!!!! مهدیخ و مهدیار عزیزم پمادو باید دکترت تجویز کنه چون با توجه به نوع عفونت میشه پماد متفاوتی تجویز کرد.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک جون یه سوال داشتم من طبیعی باردار شدم بدون دارو بتام با یه روز تاخیر 2029 بود که دکتر گفت خوبه اینم بگم که دی ماه 94 بارداری پوچ داشتم بتام با یه هفته تاخیر 80 بود که یه هفته بعدش خودش سقط شد (به خونریزی افتادم و دل درد پریودی شدید گرفتم و سقط شد) حالا امروز (14 شهریور) 6 هفته و 4 روزمه اون هفته یکشنبه که 5 هفته و دو روزم بود چون لکه بینی داشتم رفتم دکتر که بهم شیاف بده که نداد گفت تا صدای قلب رو نشنویم شیاف نمیدم چون ممکنه برای سقط به مشکل بربخوری و باعث بشه کورتاژ کنی دلیلشم گفت چون شیاف باعث میشه جنین به دیوار رحم بچسبه و با قرص دفع نشه و نیاز به کورتاژ باشه بعد منو سونو کرد گفت نسبت به 5 هفته ساک کوچیکه گفت دوشنبه و چهارشنبه تیتر بتا بده که من انجام دادم دوشنبه 41780 و چهارشنبه 53830 بود که دکتر گفت خدا رو شکر خوبه ولی به نظر میاد بارداری ضعیفه گفت 16 شهریور برو سونو انشا.. که جنین خوب رشد کرده باشه 16 شهریور میشه 7 هفته کامل (از اولین روز اخرین پریودی) حالا من می خوام به جای این هفته هفته بعد برم سونو واسه دیدن جنین و قلب نظرت چیه؟ اخه حرفای دکتر باعث شده خواب و خوراک نداشته باشم اینم بگم الان یه هفته اس خداروشکر لکه بینی ندارم میترسم این هفته برم چیزی نباشه در ضمن حالت تهوع ندارم یعنی همش احساس می کنم معدم به هم ریخته اس گاهی شبا و نصفه شبا حالت تهوع دارم ولی حالم بهم نمی خوره سینه ها به شدت درد میکنه گاهی هم زیر دلم درد میکنه که با استراحت خوب میشه
شادی جون عزیزم خوب اصولا درستش اینه که اول آز بدیم بعد دارو تجویز کنن اما در کل حالا در حد آسپرین چون داروهایی که مصرف میکنیم غلظت خونو بالا میبرن بعضی دکترا همینطوری تجویز میکنن.....

نوشین جون عزیزم به سلامتی ایشالله..... عزیزم این معجزه شیرین گوارای وجودت....
عزیزم اگه سونویی که میری شکمیه آره بهتره بذاری بعد بری اما اگه واژیناله الانم بری نشون میده.....
عزیزم منم در کل علامت نداشتم....
فقط از هفته ۵ تا ۷-۸ حالت و حس تهوع رو داشتم که اونم بعد ۷-۸ هفته به کل رفت پی کارش....
عزیزم ایشالله که خیره و به زودی میری صدای قلب دردونت رو میشنوی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک جون ممنون عزیزم اون دفعه دکتر سونوی شکمی در حد 5 ثانیه کرد برامم سونوی شکمی نوشته ولی می خوام به جای هفته 7 هفته 9 یا 8 برم که خیالم راحت باشه نه اینکه استرس بگیرم دوباره برم سونو منم حالتای تهوع رو دارم ولی نه اینکه حالم بهم بخوره یا عق بزنم همش فک می کنم معدم آشوبه
نوشین جون پس برا شکمی همون صبر کن تا ۸ یا ۹..... منم مثل شما بودم اصلا حالم بهم نخورد فقط حسشو داشتم....
سلام آنای عزیزم من اون روزا کلی بهم ریخته بودموحالم خوب نبود،الان خداروشکر حالم بهتره و دارم ب انتقال بعدیم فکرمیکنم،دوتا جنین فریز دارم،حالام ک پریودم و خونریریم وحشتناک زیاده مال شماهم اینجوری بود؟و ی سوال دیگ اینه ک بدن من همون بدنه و جنیناهم باهمون کیفیت قبلیان،پس چطور میشه ک احتمال مثبت شدن یامنفی شدنش فرق داره؟درضمن آنا جون خوبیات هیچوقت یادم نمیره،بوووووس
رها جون خوش اومدی عزیزم.....
میدونستم بهتر میشی.....
عزیزم بدنت همون بدنه و جنینات همون جنین پس توصیه میکنم حتما بررسیهای تکمیلیو انجام بدی ببینی چرا منفی شده و جنیناتو هدر ندی!!!!
چون اگه قرار باشه همون مسیرو دوباره بری احتمال منفی دوباره زیاده!!!!

در ضمن عزیزم من کاری نکردم.....
اینجا برا کنار هم بودن دور هم جمع شدیم دیگه!!!!!
سلام به همه ی مامانای گروه و مامانای آینده آنا جون داشتم مطالب گذشته رو می خوندم چشمم به مطلب مامانی طاها افتاد .. منم دقیقا بعد لاپرای دومم ک هیدروسالپنکس ها دوطرف رو باز کردن که همزمان لاپرا و هیسترو شدم پریدی هام با سه چهار روز لکه قهوی ای تیره شروع می شه و طول پری هام زیادتر شد در حالی که قبلا اینجوری نبودم... به نظرت دلیل سه بار انتقال منفی که بار اخر بتا 28 و عدم بالارفتن بتا می تونه باشه... آزهای ایمنی و انعقادی نداشتم..
di@ana جون مبارک باشه ..... وااااای خداروشکر...... ایشالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی گلت رو به سلامتی بغل کنی.... انا جان سلام.... سوال داشتم قبل انتقال میشه رفت اقدام؟ یعنی کلا در ماه که تصمیم به انتقال جنین فریز گرفته میشه نباید اقدام رفت یا مشکلی نداره؟؟؟
شوهرمم هم مشکل اسپرم نداشت و ذخیره تخمدانم هم خوب بود .. تعداد فولی ها و جنین ها هم خوب بود همه گرید آ بودن... فقط و فقط هیدروسالپنکس مشکلم بود.. هپارین و آس آ و استرادیول و پروژسترون داروهای بعد انتقالم بودن ...آنا چرا منفی شد