2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7049532 بازدید | 684702 پست
مه لقا جون خیلی متاسفم برا خواهرت.... عزیزم والا من برا لاپراسکوپی دکتر خزعلیو خیلی قبول دارم..... متخصص زنانم هست اما اینطوری نیست که بخواد از نظر ناباروریم تحت نظرشون باشه.... اما بابت لاپرا میتونه روش حساب کنه!!!! فقط یه چیزی که هست همیشه ایران نیستن.... معمولا سالی چند بار میان ایران..... مهدیه و مهدیار جون فقط از اقدام طبیعی غافل نشو چون هم سرم زدی هم هیسترو و خراش..... بدنت خیلی آماده تره.... پس اقدام طبیعی بکن ایشالله دیگه به میکرو نیازی نباشه.... مامانی الینا و ایلیا کاش یه جوری از دکترت بپرسی.... آوا جون عزیزم اگه ۱۳ تا ۲۳ مهر نیستن احتمالا انتقالت باهاش جور نشه چون فکر کنم انتقالت تو همون بازه باشه.... باران جون عزیزم بله زیر جلدیه و خیلی خیلی خیلی راحتتر از پروژسترونه.... مال منو شوشو میزنه اما چند باری که نبوده مجبور شدم خودم بزنم..... یعنی خودمم میتونم بزنم و خیلیم راحته فقط انگاری موقع تزریق یه حس بد قبل تزریق از فرو کردن آمپول دارم..... اما در کل تا حالا چند باری که خودم زدم هم کاملا بدون درد بوده هم اصلا کبودی نداشتم.... فقط نمیدونم چرا چون از تزریق آمپول خوشم نمیاد ترجیح میدم همسرم بزنه..... اما در کل بازم میگم خیلی راحته تزریقش....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مهدیه ومهیار جون کدام مرکز میکرو کردی? من بیمارستان خاتم میکرو کردم که درخواست کارت فریز جنین دادم که گفتن این سیستم نداریم برو نگران نباش واقعا بی مسئولیت هستند حالا همش نگران بسته جنین فریزیم هستم
آدم ها گاهی اوقات گریه میکنند نه به خاطر اینکه ضعیف هستند بلکه به این خاطر که برای مدت طولانی قوی بوده اند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویانا منم خاتم بودم.آناجون این سرمه ممکنه بدنممو دربرابر میکروب وعفونت ضعیف کنه؟زخم عملم یه ترشحات کمی داره البته عمل کوچیکی بود.از صبح همش ضعف دارم و بدنم گرمه.نمیدونم شایدم تلقین باشه