2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7049495 بازدید | 684702 پست
آناجون سیکل من کنسل شد.روز پنجشنبه تماس گرفتم واسه بلاست 2تا جنین باقیمونده منتها امروز زنگ زدن گفتن شما اصلا جنین نداری 7تا داشتی که همشو انتقال دادی.درحالی که روز اول بهم گفتن 8تا جنین دارم تو 3بسته فریز میشن.دکترم میگه باید میپرسیدی که جنین برات باقی مونده یا نه شاید یه بستش از فریز در نیومده بسته دیگه رو باز کردن.ولی من قبول ندارم چون بیمارستان زحمت نکشید حتی یه برگه ای چیزی بهمون بده که لااقل یه اطلاعاتی از وضعیتمون و جنینامون داشته باشیم.بچه ها از تجربه اسفناک من استفاده کنین چندبار بپرسین تا از تعداد جنیناتون مطمعن بشین.من اینبار هم هیسترو خراش داشتم هم سرم زدم دیشب پروژسترونم که چندروزه دارم میزنم بلیطمم رزرو کرده بودم همش برای هیچی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم یه سوال من به خاطر مشکل انعقادی تقریبا چهل و پنج روزه دارم ب شش و ب دوازده و اسپرین مصرف میکنم, من همیشه پاهام خود به خود کبود میشدو بعد یه مدت از بین میرفت, اما امروز یه دفعه متوجه شدم یه قسمت پام کبود شده زیاد و خونمردگی دورش جمع شده به خاطر اسپرینه ؟ باید به دکترم زنگ بزنم؟
مهدیه جان ان شاالله خیره اتفاقا برکه جنبن منو دیدن گفتن ماهم باسد ازاینا درست کنیم بدیم به مریض منم گفتم خیلیا شاکی هستن از اینکه اطلاعی ندارن از وضعیت جنین. عزیزم ناراحت نباش خدا کمک کنه به هممون
حسرت جان عزیزم من اطلاعات دوستانو صفحه اول وارد میکردم....
اما چون برا ثبتشون باید پشت لب تاپ بشینم دیگه برام سخته و الان ماهاست متاسفانه نمیتونم اطلاعات دوستانو ثبت کنم.....
اما همینطوریشم در خدمتت هستم عزیزم.....
عزیزم بعد سه انتقال منفی چه آزهایی دادی و مشکلاتت آیا رو شدن؟
آخه به هر حال منفی یه علتی داره عزیزم.....
به نظرم قبل انتقال این نه جنین فریزی پیگیر آزهای تکمیلی باش....
در ضمن به نظر میاد این هایپر شدنا و تخمکگیریهای زیاد بدنتو ضعیف کرده حسابی به خودت برس!!!!!

مهدیه مهدیار عزیزم خیلی متاسفم.....
واقعا نمیدونم وجدان کاری کجا رفته.....
مگه میشه بررسی نکنن ببینن جنین داشتی یا نه.....
به هر حال مهم تلاش توئه....
حتما حکمتی تو کاره.....
عزیزم در مورد هیسترو و خراشت نگران نباش اصلا.....
بین هیسترو و خراش با انتقالم سه ماه فاصله افتاد.....
پس نگران اون قضیه نباش.....

عزیزم سرمتم ۲۸ روز عمر داره.....
سعی کن طبیعیم اقدام کنی.....
هم قبل پری هم بعد پری تا شروع سیکلت....
خدارو چه دیدی شاید طبیعی مامان شدی.....

مامانی الینا و ایلیا حتما با دکترت مطرح کن.....

مهدیه و مهدیار عزیزم ایشالله که پریت ۹ ماه میره مرخصی.....
ایشالله کم کاری دکترارو خدا برات جبران میکنه....
مثل یه عاشق جان که اونم جنیناش از فریز درنیومدن و و انتقالش کنسل شد.....
عزیزم یه عاشق انتقالش ۲ اسفند بود و کنسل شد ولی ۱۲ اسفند آزش + شد!!!!!
پس میبینی کار خدارو.....
حتی زودتر از انتقالش جواب گرفت!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان ، مهدیه و مهدیار عزیز مگه برای جنینهای فریزت بهت کارت نداده بودند ؟ نمیدونم چی بگم واقعا برای بی مسوولیتی بعضی آدمها ، ان شا الله که خدا دلت رو یه جور خیلی بهتری شاد کنه عزیزم .
سلام به همه مامان مهدیه ومهدیار خیلی ناراحت کننده س واقعا ..ان شالله این ماه طبیعی مامان بشی ....خدایا بهمون رحم کن ! مامان ایلیا والینا ...منم نسبت به آسپرین حساسم وبا مصرفش بدنم زود به زود کبود میشد ! هم دکتر زنان وهم دکتر روماتولوژ بهم گفتند قطعش کن ! ببین نظر دکترت چیه !
بچه ها خواهر من متاسفاته برا بار دوم هم منفی شد خدایا حکمتت رو شکر 7 دوستان تهرانی و اصفهانی دکتر متخصص لاپاراسکوپی که در زمینه نازایی هم تخصص داشته باشه بهم معرفی می کنید ممنون میشم.آخه خواهرم مشکل از لوله هاش بود که خارج رحمی باردار میشد و متاسفانه یکیش رو هم از دست داد ولی امید داریم با لاپاراسکوپی و حل شدن مشکلش بتونه طبیعی باردار شه.
دوستای عزیزم ممنونم از دلداریاتون.من هیچ کارت یا مدرکی نداشتم بهم گفتن باید درخواست میکردی تا بهت بدن.مگه میشه من باید ازشون بخوام ؟؟
این وظیفه آزمایشگاس که اگه جنینام خراب شدن بهم خبر بدن.بهرحال جنینام تموم شدن و باید دوباره دربدر یه مرکز دیگه بشم.تصمیم دارم فعلا یه مدت بهش فکر نکنم
مامان طاها شما که بندرعباسی میتونی یکم اطلاعات بهم بدی؟راجب دکتر خشاوی از این آزهای ایمنی انعقادی سردر میاره؟
مامان مهدیه و مهدیار جان من بندرعباس پی هیچ درمانی نبودم و هیچ اطلاعی هم ندارم چون واقعا اعتماد ندارم میترسم یه درمان پر استرسی رو اینجا انجام بدم فقط میدونم دکتر خشاوی از شاگردای دکتر سعید صاحب کشاف هم هست ب احتمال زیاد با دکتر حمید صاحب کشاف هم در رابطه باشه خیلیا تعریفش رو میکنن اما اخلاقا میگن تنده ، خودم چون مشکلی نداشتم سروکارم نیوفتاده ک برم واسه شوشو هم یزد با تهران رفتیم بیشتر از این اطلاعات ندارم عزیزم
سلام خانما خوبید؟ من ماه بعد انتقال دارم 1ام مهر باید پرید شم خانما معمولا انتقال روز چندم سیکل انجام میشه؟ زنگ زدم مطب انگار دکتر از 13 ام تا 23ام نیستش....نگرانم سیکلمو ماه بعد کنسل کنه لطفا راهنمایم کنین