2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7049382 بازدید | 684702 پست
انا جون 1000تا صلوات برا من در نظربگیر. دوستان از همگی التماس دعا دارم... امروز روز نهم انتقالمه... اینسری استراحتم نسبی بود.. 5روز بعد انتقالم هم اومدم یه شهر دیگه خونه مامانم. 3ساعت تو ماشین بودم. دیگه توکل بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیا و آیسودای عزیزم، چون لیا جان ۱۶۰۰ و آیسودا جونم ۱۰۰۰ صلوات خواسته بودین و کلا ۱۶۰۰ تا مونده بود من این ۱۶۰۰ رو بینتون تقسیم کردم، ۱۰۰۰ تاشو برا لیا جون و ۶۰۰ تاشو برا آیسودا جون گذاشتم..... التماس دعا.... مارال عزیز خواهش میکنم عزیزم.... و اما در مورد سوالات.... عزیزم آمپولای قبل پانکچر تقریبا درد ندارن و فقط اگه تزریق کنندش یکم مراعات نکنه شاید یه کوچولو درد داشته باشی..... برا منو که همسرم میزد چون خیلی با ملاحظه میزد اصلا درد نداشتم..... در مورد تعدادش عزیزم اصلا هیچی نمیشه گفت..... مثلا من جز کسایی بودم تعداد آمپولام خیلی زیاد بودن اما دوستان زیادی بودن تعداد آمپولاشون کمتر بوده..... عزیزم دز داروها بر اساس سونوها و نتیجه آمپولا رو بدنت تعیین میشه..... پس جواب این سوالتو باید خودت تجربه کنی تا عیار دستت بیاد!!!! عزیزم عمل پانکچر یه عمل با بیهوشی هست که ساعتش طبق زمان تزریق هاش سی جیت تنظیم میشه و یه ربع نهایت بیست دقیقه بیهوشی داره و بعد بهوش اومدن بسته به تعداد تخمکایی که ازت گرفته میشه درد داری اما در کل دردش در حد درد پریودیه نه بیشتر.... که اونم معمولا تو عالم بیهوشی برات شیاف میذارن بهوش که میایی یا اصلا درد نداری یا خیلی جزئیه و نهایت دردت در حد پریوده اصلا نگران این قضیه نباش!!!!! و اما در مورد انتقال!!!! عزیزم معمولا انتقال بدون بیهوشیه و اصلا اذیت نمیشی..... مثل معاینه و پاپسمیر میمونه.... اولش فقط یه اسپکولوم میذارن برات و یکم شستشو میدن و بعد جنین شناس جنینا رو با کاتر برات انتقال میده به همین راحتی!!!!! عزیزم فقط به ندرت بعضی دوستان که شرایط خاص مثل واژینیسم و تنگی زیاد دارن و .... اونارو با بیهوشی انتقال میدن واسشون..... کلا بهت بگم انتقال دو سه دقیقه بیشتر طول نمیکشه و اصلا در حدی نیست که بخواد از الان فکرتو مشغول کنه!!!! و اما در مورد پرسنل اتاق عمل به مرکزت بستگی داره..... مثلا برا من بیهوشی معمولا آقا بود..... ابن سینا جنین شناسی که برام انتقال داد خانوم بود اما آبان جنین شناسایی که برام انتقال دادن آقا بودن..... خلاصه عزیزم فکرتو درگیر این قضیه نکن چون با گان کاملا همه جات پوشیده شده و هیچ جایی از بدنت مشخص نیست!!!! دیانا جون من چون همراه با ال دیا پردنیزولون داشتم از همون اول کلسی کر داشتم و الان که هفته ۳۴ رو تموم کردم تازه برام قطع کرده..... البته شایدم برا همه قطع نکنه من چون اخیرا انقباضاتم بیشتر شده برام قطع کرد.... گفت درداتو بیشتر میکنه!!!! نسرین جون عزیزم ایشالله که لک لانه گزینی بوده..... عزیزم نگران عطسه هات نباش.... جنینی که بخواد با عطسه بیفته مطمئن باش آخر و عاقبت خوبی نداشته و بالاخره قرار بوده یه جایی وسط راه ولت کنه!!!!! پس دلت قرص باشه جنین سالم با عطسه هیچیش نمیشه!!!! عزیزم خوب اگه بحث کورتون باشه من که پردنیزولون داشتم از یه ماه قبل تا هفته ۱۷ کورتون داشتم..... عزیزم در ضمن یادمه برا بعضیا هیدروکورتیزون تزریق میشد..... اما اینکه بخوایی سر خود کاری کنی نه عزیزم نمیتونی هیچ دارویی رو سر خود بخوری چه برسه کورتون!!!! نگار کوچولو واقعیتشو بخوایی هیچ اطلاعاتی در زمینه جنین اهدایی ندارم.... فقط فکر کنم باید یه دونر انتخاب کنی..... تمام هزینه داروهای سیکل و پانکچر و هزینه عملشو با دست مزدشو بدی و تخمکاشو که گرفتن مال تو میشه.... آیسودا و نسرین عزیز پس ایشالله شما قراره یه شادی بی نظیرو به تاپیک بیارین..... خدایا چی میشه شادی دوستامون رو قسمت تاپیکمون کنی!!!!! مریم اهواز عزیز والا من در جریان نیستم اما صفحه اولو یه نگاه بنداز ببین کسی باهاش درمان داشته..... اسم دکترا رو با رنگ قرمز نوشتم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ختم قران شهریور ۹۵، مهلت از ۱ شهریور ۹۵ الی ۳۱ شهریور ۹۵: جزء1: مهکان جزء2: نازی جزء3: نازی جزء4: ژینا جزء5: negar جزء6: لیلی جزء7: دوست تورک آنا جزء8: مامانی الینا و ایلیا جزء9: دختر فروردین جزء10: Nasrin** جزء11: مامان سبحان جزء12: مهراد کوچولو جزء13: مامان سبحان جزء14: mamani-maman جزء15: منتظر جزء16: مهتاب جزء17: لیلی جزء18: Arezoo جزء19: لیلی جزء20: مظلوم جزء21: مظلوم جزء22: aatrisa جزء23: مهتاب جزء24: adi جزء25: تورک آنا جزء26: نانا جزء27: مه لقا جزء28: بهار جزء29: دوقلوهای مامان جزء30: منتظر شکر خدا ختم قران شهریور ماهم تکمیل شد..... التماس دعا!!!!! ********* دور اول ختم ۱۴۰۰۰ صلوات هدیه به ۱۴ معصوم - مرداد ۹۵، مهلت از ۱ شهریور ۹۵ تا ۳۱ شهریور ۹۵: ۱. تورک آنا ۵۰۰ صلوات ۲. مامان سبحان ۱۰۰۰ صلوات ۳. منتظر ۱۴۰۰ صلوات ۴. مامانی الینا و ایلیا ۱۰۰۰ صلوات ۵. نازی ۱۰۰۰ صلوات ۶. مهکان ۱۰۰۰ صلوات ۷. شاینا ۵۰۰ صلوات ۸. ژینا ۵۰۰ صلوات ۹. aatrisa هزار صلوات ۱۰. دوقلوهای مامان ۵۰۰ صلوات ۱۱. negar پانصد صلوات ۱۲. دوست تورک آنا ۱۰۰۰ صلوات ۱۳. مهتاب ۱۴۰۰ صلوات ۱۴. لیلی ۱۰۰۰ صلوات ۱۵. Nasrin** هزار صلوات ۱۶. mamani-maman هفتصد صلوات جمع: ۱۴۰۰۰ صلوات ******* دور دوم ختم ۱۴۰۰۰ صلوات هدیه به ۱۴ معصوم - مرداد ۹۵، مهلت از ۱ شهریور ۹۵ تا ۳۱ شهریور ۹۵: ۱. mamani-maman هشتصد صلوات ۲. Arezoo پانصد ۳. رها ۱۰۰۰ صلوات ۴. منتظر ۲۶۰۰ صلوات ۵. بهار ۵۰۰ صلوات ۶. مامانی الینا و ایلیا ۱۰۰۰ صلوات ۷. مظلوم ۱۴۰۰ صلوات ۸. نانا ۱۰۰۰ صلوات ۹. مه لقا ۱۰۰۰ صلوات ۱۰. مهتاب ۱۴۰۰ صلوات ۱۱. madre هزار و دویست صلوات ۱۲. لیا ۱۰۰۰ صلوات ۱۳. آیسودا ۶۰۰ صلوات جمع: ۱۴۰۰۰ صلوات شکر خدا ختم شهریور ماهمونم کامل شد!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورو خدا دعام کنین . امشب شب اول ماهه . خیلی محتاج به نظر خدا هستم . من پانکچرم دیروز انجام شد .خدا رو شکر اصلا چیزی نفهمیدم /دیروز تا الان یه مقدار درد داارم / خدا رو هزار مرتبه شکر 7 تا تخمک داشتم . فردا معلوم میشه چند تا جنین تشکیل میشه.دعام کنین لااقل 6 تاش واسم بمونه که دیگه نرم تو سیکل تخمک کشی.وضعیت اسپرم شوهرم خیلی خوبه
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
دوستان من یکشنبه انتقال دارم دوشنبه هفته قبل یه توده داشتم که عمل کردم هنوز خوب نشدم منتها از بعد عملم خارش واژن گرفتم ممکنه این خارش عفونت باشه و باعث نگرفتن جنین بشه.ممکنه سیکلم کنسل بشه؟
یه سوال دیگه بعدعمل دارم سفالکسین مصرف میکنم بنظرتون واسه انتقال ضرر داره؟