2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
شادی جون من به کل لبنیات رو حذف کردم از هر نوعش....
شیر، ماست، دوغ، پنیر.....
بعد + شدن تک و توک پنیر میخوردم برا صبحونه که اونم باعث سردردام شد کمش کردم.....
اما شیر رو تقریبا از غربالگری اول مرتب خوردم با خرما.....
اما قبل انتقال اصلا لب نزدم....

یلدا جون شکر بله دیگه به لطف خدا آخراشه.....
عزیزم ایشالله قسمت شما و بقیه منتظرا....

نسترن جون اکثر مراکز و دکترا خودشون سونو میکنن اما فکر کنم یکی از دکترا قبول میکرد یکی از دوستانون شهرستان انجام بده و بفرسته جوابشو برا دکترش.....
اما مطمئنم رویان نبود....

حوریه جون شکر خدا پس مشکلی نداشتی.....
عوضش خیالت راحت شد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران جون شرایط خاصی نداره..... هم میتونی بخوری هم میتونی یه چیزی ببری اونجا تو اون مدت بخوری چون طول میکشه..... من چون صبح زود میرفتم و صبح لووتیروکسین میخوردم نمیخوردم و میرفتم اونجا یکم بعدش شروع میکردم خورد خورد خوردن..... فقط حواست باشه با انفوزیون آروم تزریق کنن برا ماها که مشکل انعقادی داریم حتما باید آروم باشه..... برا من هر سرم یه ساعت طول میکشید حتی برا اولین بار اولین سرمو یه ساعت و نیمه تزریق کردن ببینن بدنم عکس العملش چیه!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون تورک آنا جون از جوابت. بهتون یه پیام خصوصی دادم. ممنون میشم جواب بدین. 🙏
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
آوا جون والا خبری ازش نیست..... ایشالله که شادی مجالش نداده بیاد بهمون خبر بده.....
سلام دوستان امیدوارم همگی خوب باشن.ستاره جون خیلی خوشحال و سورپرایز شدم ایشالا خدا حفظشون کنه.مراقب خودت باش.
بچه ها من بعد از میکرو منفی دوباره دارم بدنسازی کار میکنم به صورت حرفه ای.یه سوال ایا میشه برای عضله سازی از پودر پروتین و آمینو اسید استفاده کرد?الان زنگ زدم مطب از کیشانی پرسیدم گفت مشکلی نداره..اما زیاد مطمعن نیسم که اطلاعاتش درست باشه.
یه قرص دیگه هم به اسم فارماتن اون بیشتر تقویتی ویتامینس.اونم میشه بخورم?.اگه اطلاعی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
آوا جون پروتئینو من میدونم کلا خوبه..... حتی اونایی که هایپر میشن براشون پودر پروتئین تجویز میشه..... اما بقیه رو نمیدونم!!!!!
آنا جون من آندومتریوز داشتم مشکلی ایجاد نمیکنه?ممنون.
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
آنا جان واقعا شاید دارم تلقین میکنم ب خودم نمیدونم چرا اینجوری شدم راستی متوجه بحث تبخال زدن نشدم یکی رو میشناسم خیلی تبخال میزد با آفت تو دهان اونم ده ساله نمیدونم مشکلش دقیق چیه اما مشکل از خانومه یعنی تبخال زدن یکی از دلایلی هست ک ممکنه تو این درمان مشکل ساز باشه ؟؟؟
آوا جون راستشو بخوایی در مورد بحث آندومتریوز نمیدونم..... فقط میدونم تو آندو گیاهخواری بیشتر توصیه شده و حذف گوشت..... اما شاید مثلا پروتئینای گیاهی مضرر نباشن...... باید تحقیق کرد..... مامانی طاها جون عزیزم والا راستشو بخوایی نمیدونم تبخال میتونست مهم باشه یا نه چون من سابقه شو نداشتم و همون یبار اونم یهویی زدم اما بزرگ بود..... ولی فکر کنم تو بحثهای نقص ایمنی به تبخال اشاره شده بود..... به نظرم تو این زمینه و ارتباطش با ایمنی بد نیست تحقیق کرد..... فدات پونه جون....
سلام به همه آنا جون شما از چه طریقی میای نت ؟ شنیدم وای فای ضرر داره ؟ بعضیا هم گوشی هاشون رو در حالت پرواز میزارن .. سوال بعدی اونایی که باردارن چه نوع ماهی بهتره استفاده کنن ؟ ممنون میشم جواب بدی
آنا جان من 6 بار انتقال جنین ناموفق داشتم اکه فقط بار اول مثبت شد که اونم رشدش در هفته 6 متوقف شد و مجبور شدم سقطش کنم و پانکچر اول یه عالمه تخمک دادم که حتی هایپر شدم و پانکچر دوم و سوم بدون تخمک .توی سونو های قبل پانکچر یه عالمه فولی داشتم و روز پانکچر هیچ تخمکی نبود و بار چهارم تخمک داشتم ولی کم فقط 4 تا در صورتی که قبل از پانکچر دکتر بهم گفته بود که هایپر میشی و توی این 6 تا انتقال از پردنیزولون و هپارین و آی وی ای جی و .... استفاده کردم و نشد در ضمن مشکل از همسرم است و تا حالا مشکلی نداشتم و اینکه حالا دکتر میگه بدنت به هاش سی چی مقاوم شده و ... یه سری آز تکمیلی و کاریوتایپ و درخواست داده و اینکه ودودلم کجا و پیش کدوم دکتر برم و چون دکترها در حقم کوتاهی کردن بعد ار 3 تا پانکچر تازه فهمیدن بدنم به hcg مقاوم شده .و..... حالا بعد ار 6 تا انتقال آز تکمیلی می دن