2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
سلام به همه دوستان ، نسترن جون به احتمال ٩٩ درصد طبق تجربه ای که من از رویان دارم همین ماه واردسیکل میشی و بهت دارو میدن ولی ممکنه براساس سونوی واژینالی که میشی یک ماه مجبور بشی ال دی بخوری ولی به هر حال سیکلت رو شروع میکنند حالا کوتاه مدت و بلند مدت بودنش و اینکه ال دی داشته باشی یا نه بستگی داره به اوضاع بدنت ، برات آرزو میکنم که سیکلت شروع بشه و موفق هم باشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامی عزقز واقعا متاسفم عزیزم میدونم چقدر سخته .اما گاهی میگم چرا اینقدر نبود بچه باید سخت باشه و اذیتمون کنه ک از داشته هامون غافل بشیم .قدر بدونیم بودن همدیگرو و تلاش کنیم باقیشو بسپریم به خودش که بدی بنده هاشو نمیخواد در هیچ شرایطی. الهی دل همه ی منتظرا رو ارووم و حاجت روا کن .الهی امین نازی جون کی اینو بهت گفت ؟ ان شالله با همین چند تا تخمک جنین دلخواهت بیاد تو دلت بشینه .فقط تعیین جنسیت بودن کارتو سخت کرده .دعاگوتم عزیزم نگران نباش
انا جون بعضیها می گن زیر دلشون گرمه یا نبص می زنه و غیره برای شماهم اینطوری بود ؟؟ یا نه اصلا من هیچ کدوم از این حالتهارو ندارم ببخشیدا هی به من می گی گوش نمی دم من کلا انقدر خوبم که حالم از قبل پانکچرم بهتره تا این حد خوبم حتی درد پهلوهامم خوب شده هی شک می کنم شرمنده با حرفات اروم می شم
انا جون به من گفت دو ماه دیگه میتونم سیکلمو عقب بندازم ک وزنمو پایین بیارم به جنینا اسیبی نمیرثه سه چار ماه بعد تر ؟از طرفی اینبار خیلی پریودم دردناکه و خونم سیاه برعکس سه روز اول که اینبار برخلاف سیکلای قبل ک لکه بود خونریزی روشن بود. احتمالا رحم من هم خیلی سرده .هر چند ساعت دارم مسکن میخورم ک ارووم بشم . و اینکه از کجا فهمیدی رحمت متعدل شده ؟علایمش چی بودن؟
سلام به همه دوستای جدید و قدیمی ام حال آنای عزیزم با دخملیش چطوره امیدوارم هر کدوم از دوستان در هر مرحله ای هستن خدا پشت و پناهشون باشه و همیشه با امید جلو برین و امیدتونو از دست ندین......
سلام، بچها اینجا کسی مریض دکتر رزاقی هست؟؟ دکتر خوبیه؟؟؟ وقت میزاره؟؟ من دکترم عارفی، میخام عوض کنم برم پیش رزاقی، واسه هفته بعد نوبت دارم پیشش
میگفتند:سختی ها نمک زندگی است...اما چرا کسی نفهمید"نمک"برای من که خاطراتم زخمی است شور نیست...مزه"درد"میدهد
نازی جون عزیزم توکلت به خدا باشه..... ایشالله خیره.... عزیزم منم تعداد جنینم کم بود شکر خدا مامان شدم..... عزیزم فقط اگه تعدادش کم شد ترجیحا پی جی دی نکن دیگه چون به ریسکش نمیارزه..... بذار خدا خودش براتون بهترینو انتخاب کنه!!!!! امیر توپولی عزی خدا شاهده خیلی برات خوشحال شدم..... یاد اشک ریختنا و ناراحتیات افتادم..... خدا رو شکر جاشونو شادی پر کرد.... نسترن جون تو این سونویی که میری نوع سیکلت تعیین میشه..... بلند و کوتاه بودنش..... با ال دی یا بدون ال دی بودنش..... دیگه ایشالله چیزی تا مامان شدنت نمونده عزیزم..... مامی جون صفحه ۵ رو یه نگاه بنداز شاید شماره و آدرسش باشه..... پونه جون این همش شانسیه..... من هیچ کدومو نداشتم..... تازه الان هر از گاهی نبض زیر شکممو حس میکنم..... پس دیگه ببین اون موقع چی بوده!!!!! توکل کن عزیزم فقط توکل..... شادی تپل جون جنین بخواد از فریز در بیاد چه بعد یه ماه چه بعد چند سال فرقی نمیکنه..... نخوادم باز فرقی نمیکنه!!!! مثلا من فریزامو میخوام بعد از شبر گرفتن وروجکم برم سراغشون..... فدات خورشید جون شکر خوبیم..... عزیزم نبودی..... دیگه تند تند پیگیری نمیکردم که بهت استرس ندم ولی همیشه به فکرتم عزیزم.... باران جان دکتر خیلی خوبیه.... شک نکن..... چند تا از دوستانونم اخیرا باهاش مامان شدن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شادی تپل جون شرمنده اون قسمت سوالت یادم رفت..... عزیزم والا من همیشه زیر شکمم یخ یخ بود..... دیگه اون حالتو نداشت..... دیگه بعد یه مدت همیشه زیر شکمم گرم بود و دیگه سردو یخ نبود...... عزیزم من برنج رو همیشه آبکش میکردم اما بعدها دیگه کته کردم آخه ظاهرا کته طبعش گرمه آبکش سرد..... مرغم نتونستم حذف کنم اما با ادویه جات گرم گرمش میکردم..... مثلا موقع پختن مرغ فلفل سیاه و زنجفیل و زردچوبه میزدم..... البته بعد انتقال فقط زردچوبه میزدم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما امیدوارم زودی همه گی مامان بشید ستاره جان اومدم تو تاپیک حال شمارو جویا بشم وقتی خبرو خوندم هم شوکه شدم هم خیلی خیلی خوشحال شدم واست عزیزم ان شاءالله صحیح وسالم بغلشون کنی انا جون شما هم به زایمانت چیزی نمونده ها خوشحالم برات
مرسی مامان سبحانً جون و انا جونم فقط یه چیزی الان سیکل رو شروع کنن معمولا بین سیکل هی سونو انجام میشه اون سونو هارو باید تو رویان انجام بدم یا تو شهر خودم هم میتونم انجام بدم؟؟؟؟
دعا کن و بخواه.... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد