2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
سلام دوستان مظلوم جان ٤ هفته واسه تشکیل قلب خیلی زوده تا اون جایی ک من خوندم واسه خودم یادم نیست ک کی رفتم اما اولین سونوم واژینال بود ب سونوی شکمی هم اعتماد نکن واسه تشکیل قلب وقت داری گلم ان شاءالله همه چی خیر میشه وااااای منم منتظرم ک دوستامون ک آز دارن با یه دنیا شادی بیان و تاپیک رو دگرگون کنند ان شاءالله خدا خیرشون رو بخواد اللهم آمین
منظورم از اعتماد نکردن ب سونو شکمی این نبود ک بری واژینال نههه اما زوده الان نشون نمیده نترس گلم تو همین نینی سایت سرچ کن کسایی ک اولین بار واسه تشکیل قلب رفتن دیگه میدونی چ ب چیه و کی بهترین وقته تا آروم شی عزیزم اما چهار هفته خیلی زوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مظلوم جون منظور منم همینه که برا سونوی شکمی خیلی زوده نشون بده......
دیگه مال من واژینال بود ۶ هفته صدای قلبو شنیدم.....
برا تو که سن جنین کمترم هست.....
پس منتظر بمون که ایشالله چند هفته دیگه با سونوی شکمی صدای قلبشو میشنوی.....
عزیزم شکر خدا طبیعیم هست و استرس دارو و قطعشونم نداری.....
پس ریلکس باش و از لحظاتت لذت ببر....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون خوبی عزیزم؟ آنا جون منم از روز پنج پری خونریزیم تیره میشه و روز بعد لک قهوه ای میشه زیاد تا روز هشت بوده تا نه روز اما از اونور بعضی موقع ها چند ساعت شاید لک باشه اما بازم کمتر فقط از آخر لک میفتم نکنه واسه منم رحمم سرده چون سر پسرم اینجوری نبود چند سالی هست اینجوری شدم 😕
مظلوم جون عزیزم ۶ هفته و ۴ روزو بر اساس آخرین پری گفتن..... عزیزم اگه انتقال جنین بود خوب نشون میداد که رشد متوقف شده..... اما مال تو لقاح طبیعی بوده و اصلا معلوم نیست کی تخمکگذاری کردی.... کی لقاح اتفاق افتاده..... پس به اون ۶ هفته و ۴ روزت اعتباری نیست..... الان اعتبار این ۴ هفته بیشتره چون چیزیه که هست!!!!!! پس + فکر کن عزیزم...... مبینا جون عزیزم فکر نکنم خانوم دکتر ابن سینا نباشن..... هستن اما خوب محل اصلیشون مطب و آبانه!!!! عزیزم منم با سیستم کار گروهی راحت نبودم و مطبو ترجیح دادم..... باید ببینی با کدوم روش راحتتری!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها اینم درمان نازایی با فاکتور پلاکت ها مامان الینا به کارگیری موفق فاکتورهای رشد پلاکتی برای درمان نازایی ۱۳۹۵/۰۶/۰۷ - ۱۷:۰۶ - کد خبر: 191713 سلامت نیوز: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برای اولین بار در دنیا از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) برای درمان نازایی (موارد شکست مکرر لانه گزینی در IVF) استفاده شده که برای درمان نازایی بسیار موثر بوده است. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،در شیوه درمانی ناباروری از طریق IVF موضوع شکست مکرر لانه گزینی مطرح است که شامل افرادی می شود که چندین نوبت تحت IVF قرار گرفته اما باردار نشده اند. اگر سه بار این کار انجام شود و به نتیجه نرسد، به شکست مکرر لانه گزینی تعبیر می شود. دکتر لیلی نظری افزود: در این شیوه، فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) به داخل رحم 20 فرد نابارور تزریق شد که خوشبختانه شاهد تاثیر بسیار مناسب در رفع نازایی آنان بودیم . وی اظهار کرد که این شیوه روی 20 زنی که قبلا حداقل سه بار IVF شده بودند، انجام شد و 18 نفر آنان باردار شدند که این موضوع نشان دهنده نتیجه بسیار مطلوب در این زمینه است. نظری با اشاره به این که این شیوه می تواند به عنوان یک درمان جدید در حوزه نازایی در دنیا مطرح شود، اظهار کرد: باید مطالعات و بررسی های علمی دقیق تری در این زمینه انجام شود تا به عنوان شیوه ای نو برای درمان نازایی به دنیا ارائه شود. وی افزود: هم اکنون فاکتور رشد پلاکتی (PRP) در برخی از رشته های پزشکی مانند چشم پزشکی و ارتوپدی استفاده می شود اما برای رفع شکست مکرر لانه گزینی هیج کار علمی تاکنون در دنیا انجام نشده و اولین بار توسط تیم تحقیقاتی بخش ناباوری بیمارستان آیت الله طالقانی این کار انجام شده است. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار امیدواری کرد که این شیوه بتواند کمک کننده درمان نازایی بوده و مشکلات موارد شکست لانه گرینی در IVF را کاهش و درصد باروری را به شدت بالا ببرد. نظری، شکست مکرر لانه گزینی را یکی از معضلات اساسی شیوه درمان نازایی از طریق IVF اعلام کرد و گفت: هرچند روی شکست مکرر لانه گزینی خیلی کار شده اما تابحال هیچ درمان قطعی برای آن وجود ندارد. تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت الله طالقانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز تحقیقات پیشگری از بیماری های زنان این مجموعه به سرپرستی دکتر سقار صالح پور و با تلاش های دکتر لیلی نظری فلوشیپ نازایی موفق شدند در درمان شکست مکرر لانه گزینی و اندومتر نازک در IVF با استفاده از فاکتورهای رشد پلاکت به نتایج شگرفی دست بایند که این شیوه می تواند درمان در این حوزه را متحول کند. گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری زنان این مجموعه با همکاری بخش پیوند مغز استخوان و سلول درمانی بیمارستان آیت الله طالقانی تهران اخیرا همچنین اقدام به برگزاری سمینار یک روزه ای با عنوان درمان های جدید شکست مکرر لانه گزینی و عدم رشد اندومتر کردند که این شیوه درمانی جدید در سمینار برای شرکت کنندگان تشریح شد
بلاخره اونی ک باید میاد و...