2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست
مامانی طاها جون عزیزم لک بینیم خیلی کمتر شد..... مثلا قبلا یه هفته قبلش لک بینی شروع میشد و بعد پری میومد..... اما آخرا قبل لاپرا هیسترو نهایت یکی دو روز شده بود..... آخه کلا حجم پریام کم شده بودن..... اما بعد لاپرا دیگه یهویی با خونریزی شروع شد..... خوب مشکل لک بینی من علتش فقط رحم سرد نبود..... مشکل انعقادی، آندومتریوز، پایین بودن استروژن و ..... همه با هم باعثش میشدن..... اما با رعایت پرهیزای رحم سرد یه سری از علایم رحم سرد محو شدن..... نمونش سرد بودنش بود..... بعدش رنگ سیاهش که بعدها خیلی بهتر شد و بعد لاپرا هیسترو دیگه خیلی خیلی بهتر شد..... عزیزم پس اونجا یه دکتر طب سنتی و ترجیحا کسی که تو زمینه زنان کار کرده پیدا کن..... در مورد طبعت و رحمت شاید بهتر بتونه بهت کمک کنه..... البته بگما من نسخه هارو استفاده نکردم..... اما نکات پرهیزی و تغذیه ای رو رعایت کردم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمر جون عزیزم فقط با رژیم نمیشه...... مهمترینش همون نشستنه..... منم واقعا برام مثل شکنجه بود اما چاره ای جز رعایت نداشتم...... خودتو با دستمال مرطوب تمیز کن..... تند تند لباس عوض کن..... موهاتو بشور...... به هر حال به تحمل کردنش میارزه...... یه چیزی بگم بهم نخندین...... من حتی یبار از یه مشما برا خودم پوشک درست کردم و خودمو مثل بچه ها لاستیک کردم رفتم حموم...... یعنی انقدر دیگه تحت فشار بودم..... اما عوضش نتیجه شو دیدم..... عزیزم من این نکاتو رعایت کردم..... ۱. حموم نرفتن ۲. نشستن خودم ۳. نخوردن آب سرد و یخ..... فقط آب ولرم میخوردم ۴. نخوردن آب بعد حموم و نزدیکی بلافاصله..... ۵. کلا آب سرد تعطیل و آب شیر استفاده میکردم..... حتی اوایل پرهیزام قبل اینکه نتیجه ای رو حس کنم و درمان رو لمس کنم آب ولرم میخوردم فقط، بعد دیدن نشونه های درمان آب شیرم هر از گاهی میخوردم.... ۶. من چون طبعم سرد بود هر چی سردیه کنار گذاشتم و لب نزدم..... یعنی پرهیز کامل سردی!!!!! البته برا کسایی که طبع گرم و رحم سرد دارن کنار گرمی خنکی هم لازمه!!!! ۷. جوراب و شال و کمربند پشمی تقریبا یه سال مدام تنم بود، حتی تابستون!!!!! فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جونم فدات شمممممم..... بزارش تو کانالت تا بقیه هم ببین..... راستی ی خبر اومده درمان نازایی میکنن تا 80درصدم تخفیف میدن این خبرشه بزار تو کانالت تا مشکل گشا باشه خبر خوش وزارت بهداشت برای زوج‌های نابارور آقاجانی ،معاون درمان وزارت بهداشت: 🔹از امروز همه زوج‌های نابارور که تعدادشان در کشور دو میلیون زوج است می‌توانند از پوشش طرح تحول نظام سلامت برای هزینه‌هایشان بهره مند شوند. 🔹در قالب این برنامه ۸۵ درصد تعرفه دولتی خدمات ناباروری برای همه زوج‌های نابارور در سراسر کشور پرداخت می‌شود. /ایسنا ✅
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
باید مراجعه کنیم مرکز تحقیقاتب بهداشت باروری و ناباروری دانشگاه علوم شهید بهشتی اونجا باید مراجعه کنی و پرونده ببری و اقدام کنی برای ای وی اف و اونها باهزینه های ناچیز براخون انجام میدن مرکزش هم نزدیک مترو تجریشه الان دانشجوهای نابارور رو معرفی میکنن به اونجا وام هم میدن بهشون کل هزینه ها پاشون 3 تومن نمیشه اما دارن روشون طرح تحقیقاتی انجام میدن مثل همین روش جدید
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
ممنونم آنا جان من قبل از زیفت اولم لاپرا شدم لکه اندومتیوز داشتم ک سوزوندن بقیه چیزام هم خوب بود اون موقع پریم هفت روزه بود حالاها اینجوری شدم واقعا شاید علت شکستم همین بوده خدا بهتر میدونه حالا حموم نرفتن و نستن رو رعایت میکنم و ان شاءالله یه دکترطب سنتی پیدا کنم برم
سلام دوستان من 5 روز پیش پانکچر داشتم و امروز رفتم کارت فریز بگیرم. فقط یه دونه جنین داشتم!!!!!!!!!!!!!!!!! شوک شدم کلا. گفتن 4 تا تخمک داشتی که یکیش جنین شده یعنی از همونجا اشک تو چشمهام بود تا رسیدم خونه و یه دل سیر گریه کردم من حدود 3 میلیون فقط پول آمپول دادم که فقط 4 تا تخمک داشته باشم؟؟؟ لعنت به هرچی دکتر بی فکر و بی دقته دو ماه پیشش برای iui با یه برگه قرص لتروزول و 4 تا دونه مریونال ، 4 تا فولی بالای 20 داشتم اون وقت این ماه با یه سیکل 45 روزه با روزی چند تا آمپول با اینهمه هزینه ، بازم 4 تا!!؟؟؟ من و همسرم خیلی سخت تصمیم به میکرو گرفته بودیم. و تصمیم گرفته بودیم این آخرین تلاشمون برای بچه دار شدن باشه من نمی دونم با این یه دونه جنین چیکار کنم. انتقال فقط یه دونه خیلی استرس داره و این که بدونی دیگه انتقال بعدی درکار نیست من حتی نمی دونم مشکل لانه گزینی دارم یا نه/ دیگه فرصت برای سعی و خطا ندارم نمی دونم چیکار کنم
خدایا شکررررررر
آزیتا جون عزیزم میدونم حرفی که میزنی یعنی چی..... منم با کوله باری از دارو تجربه دو تا جنین تو میکروی اول برام حکم آب جوش ریخته رو سرم بود..... اما مگه جز تسکین کاری ازمون بر میومد..... منم اولش شوک شدم اما بعد خودمو دلداری دادم گفتم تو عشق دو قلو داری خوب دو تا جنین خدا برات کنار گذاشته و این جوری خودمو تسلی دادم..... عزیزم فکر کنم شمام مثل من با ذخیره پایین سینافکت داشتین درسته یا با یکی دیگه از دوستان اشتباه گرفتم؟
سلام را،انا جون دکتر سیکل منو کنسل کرد چون به خونریزی افتادم، هنوز هم ادامه داره، اما هیچ دارویی بهم نداد تا خونریزی قطع بشه، امروز رفتم پیش یه ماما گفت من نمیتونم دارو بدم برو پیش دکتر خودت، میخاستم بدونم مفنامیک اسید ضرر داره بخورم چون غلظت دارم؟؟؟
میگفتند:سختی ها نمک زندگی است...اما چرا کسی نفهمید"نمک"برای من که خاطراتم زخمی است شور نیست...مزه"درد"میدهد
باران جان عزیزم اگه لازم بود دکترت چیزی میداد...... شاید مثلا ضخامت آندومترت بالا رفته و باید دیواره بریزه تا نرمال بشه...... سر خود کاری نکن..... تماس بگیر ببین نظر دکترت چیه و کاری لازمه برا توقفش کنی یا نه!!!!!
آخه12 روزه پریودم، خودم هم شهرستانم دکتر هم جواب نمیده، ماما هم گفت من دخالت نمیکنم موندم چکار کنم
میگفتند:سختی ها نمک زندگی است...اما چرا کسی نفهمید"نمک"برای من که خاطراتم زخمی است شور نیست...مزه"درد"میدهد
باران جون ۱۲ روز خوب زیاده...... چرا دکترت جواب نمیده؟ با بیمارستان یا مرکزی که پانکچر داشتی تماس بگیر دکترتو پیدا میکنن و ازش میپرسن!!!!!
آنا جون آره عزیزم ذخیره م تو این چندسال اقدام و با داروهای مختلف تخمک گذاری پایین اومده الان فهمیدم که به من اصلا نباید سینافکت می داد من خیلی سخت و یهویی تصمیم به میکرو گرفتم و هیچ پیش زمینه و اطلاعاتی از قبل نداشتم هرکاری دکتر گفت انجام دادم. اون باید توجه می کرد رو این قضیه که نکرد متاسفانه من که حتی برای انتقال هم دیگه پیش اون دکتر نمی رم. دکترمو عوض می کنم آنا جون فکر کنم برای اینکه احتمال رو بالا ببرم برم اون آزهای تکمیلی و انعقادی رو بدم خوب باشه. میشه حدودی بگی هزینه ی آز ها چقدر میشه؟
خدایا شکررررررر
آزیتا جون سرم میکروی اول منم همین اشتباهو کردن..... منم ناشی بودم..... عزیزم آره انجامشون بدی مطمئنا درصد جوابدهی بالاتر میره..... عزیزم با بیمه حدودا اگه کامل انجام بدی حدود ۱ تومنی بشه!!!! البته شما کاریوتایپ رو انجام ندیدن چون از فریز میخوایین استفاده کنین..... الان اون نسخه هارو برات میذارم شما فقط ۳ و ۴ رو بدین!!!!!