2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سلام بچه ها نگار جون ناراحت شدم واقعا که منفی شدی،ایشالله که خدا بهترین رو برات بخواد و دفعه بعد مثبت بشی ستاره جون بهت تبریک میگم عزیزم، امیدوارم واسه همه منتظرا اتفاق بیفته من الان مرکز رویانم،شوهرم توی اتاق عمل هست برای نمونه برداری که ببینن اسپرم وجود داره یا نه؟خیلی استرس دارم و نگرانم،تمام درمان ما به بودن اسپرم بستگی داره، خیلی به دعاتون نیاز دارم،خیلی زیاد،برام از ته دلتون دعا کنید جواب نمونه هم همین امروز آماده میشه و تکلیفون روشن میشه،دعا کنید برامون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامی جون همه چی به این عمل بستگی داره،نمیدونی چه حالیم،تا قبل از اینکه شوهرم بره تو اتاق عمل حالم بد نبود،کلا جلوش چیزی نمیگم و سعی میکنم بیخیال باشم که ناراحتش نکنم،ولی الان که نیست قلبم داره از جاش کنده میشه،انگار دارن شکنجه م میدن،به زور جلو اشکام رو گرفتن،خدایا اسپرم باشه
سلام دوستان مامی جان ان شاءالله خدا برات بخواد و قسمتت کنه ان شاءالله و فردا بهترین روز زندگیت باشه خدا کنه برات مثبت باشه یا الله دل دوستانم رو شاد کن یا الله خدا بهترینها رو برایه هممون رقم بزن اللهم آمین شادی جان ان شاءالله ک عمل شوهرت موفقیت آمیز باشه و اسپرمهای سالمی داشته باشه خدا دلتون رو شاد کنه میدونم الان خیلییی استرس داری درکت میکنم خداوند ب هممون کمک کنه اللهم صلی وا سلم علی نبینا محمد استغفرالله العظیم و اتوب علیه لا الهَ الّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنتُ مِنَ الظالَمین
مامی جان من سر پسر اولم روز ١٨ روز آزمایش صبح زدم بی بی چک دو خد اومد یکی کمرنگ آزمایش هم دادم مثبت شد اما الان اینسری سه بار زدم اما منفی شد آزم هم با بتا صفر بود این چیزا رو نگفتن ک انرژی منفی بهت بدم نه گفتم چون اونسری زدم مثبت شد اما الان منفی شد چون قسمتم نبود خدا صلاحم رو اینجوری میدونست سخت بود خیلی اما بازم خداروشکر ان شاءالله ک فردا بیای با بتای بسیار خوب و هممون از شادیت بهره ببریم فکرای خوب کنه ب منفی بودن فکر نکن هر چی خدا برات میخوادو بهترینه و به صلاحت هست ان شاءالله باشه اللهم آمین