2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047816 بازدید | 684628 پست
انا جون خونریزیم خیلی زیاده و شبیه پریودای قبلیم نیست هسچ درد پریودی ندارم با اینکه روز چهارم هستم ولی زیاده .ممکنه اصلا این پریود نباشه و خونریزی پانکچر باشه؟ ولی چرا بعد از 5روز ؟
سلام انا جون بازم یک سوال داشتم ببخشید من از دیروز تمام دردام خوب شده دیگه هیچ حالتی حتی درد پری ندارم یعنی از بین رفتن و زنده نیستن ؟ اخه امروز روز 6 انتقالمه اگه رشد ورده و زنده یک علایمی باید داشته باشه من حتی درد سینه یا سفت شدنشم ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم با تموم شد ختم قبلی و حاجت روایی بعضی دوستان انشاالله ختم جدیدی رو از روز جمعه شروع میکنم .ختم چله نادعلی به این صورت که روزی هفت مرتبه تا 41 روز دعای نادعلی خونده میشه+ ذکر 110 مرتبه ای "یا علی".به امید حاجت روایی همگی .انشاالله . صفحه تاپیک شورع ختم>
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست، آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم، آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدا برایم بهترش را در نظر گرفته، آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1281922&T=%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85_%D8%A7%D9%87%D9%84_%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D8%AF%D8%B3%D8%AA_%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C_%D8%AF%D9%84%DB%8C_%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%A8%DB%8C%D8%A7_&PageNumber=1155
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست، آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم، آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدا برایم بهترش را در نظر گرفته، آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!
نگار کوچولوی عزیزم ایشالله امروز خوش خبر میایی.... میدونم خیلی تحت فشاری..... اما مهم اینه هر کاری از دستت میاد انجام بدی باقیشو بسپری به خدا.... امیدوارم مصلحتت در مادر شدنت باشه.... نانا جون والا تا جایی که من میدونم دسته بندی اسپرمها با عنوان گرید به تحرکشون مربوطه که بی اسپرمهای با تحرک کند هست و سی بدون تحرکن..... دی هم که اسپرمهای مرده به اصطلاح هستن.... پس عزیزم با این حساب اسپرمهای کند و بدون تحرکت تعدادشون پایینه..... یعنی اسپرم با گرید آ براتون صفره؟ خلاصه عزیزم وقتی مثلا میگه اسپرم گرید بی ۵ درصده یعنی ۵ درصد کل اسپرمها گرید بی هستن.... مثلا از ۲۰ میلیون اسپرم میشه حدود یه میلیون اسپرم با گرید بی.... حالا بالفرض مورفولوژی اسپرم نرمالم باشه ۳ درصد..... یعنی از کل اسپرما فقط ۳ درصدشون نرمالن..... یعنی سه درصد این یه ملیون تازه اسپرم به درد بخورن.... یعنی سی هزار اسپرم با تحرک کند و مورفولوژی نرمال وجود داره.... که از اینا میشه برای میکرو استفاده کرد..... حالا نمیدونم با برداشتی که از سوالت داشتم درست جواب دادم یا نه!!!! نانا جون نه عزیزن فرق خاصی نمیکنی فقط شاید یکم هورمونا چاقت کنه..... البته نه خیلی زیاد..... البته بعضیا شاید زیادی پف کنن.... اما برا من که خیلی به چشم نمیاومد..... حوریه جون انتقال تو زیفت با لاپراسکوپیه یعنی بخیه مخیه داری..... والا مثلا دکتر کشاف انجام میدن... اما خیلی از دکترا انجامش نمیدن.... حسن و عیبش چیه من شخصا اطلاعات موسقی ندارم..... دختر فروردین عزیز میدونم کنسل شدن سخته اما حتما حکمتی و مصلحتی در این کار بوده..... ایشالله بهترینا در انتظارته عزیزم..... مامان آیدین جون شکر خدا حال همه تون خوبه..... دیگه حسابی عیال وار شدی رفتا..... عزیزم من و دخملمم خوبین و دیگه به لطف خدا چیزی به صحبخ و سالم بغل کردنش نمونده.... التماس دعا دارم عزیزم..... عزیزم ارغوان جونم اوایل یه خبری از خودش و دخملاش داد..... شکر خدا همه چی خوب بود..... گل آفتاب گردون عزیزم ایشالله به سلامتی و زود یه وروجک مامانی همبازی دردونت میاری و این میکرو رو میبوسی میذاری کنار!!!! عزیرم در مورد هیستروسونوگرافی چیزی نمیدونم یعنی همون هیسترو نیست؟ اگه اونه که بیهوشی داره و سخت نیست.... آزیتا جون والا فکر نکنم به حرف شما فریز کنن اما بازم خواستی برو که بعدا نگی اگه میرفتم ال میشد..... عزیزم خوب یه قلو هم بخوایی یه دونه که انتقال نمیدن.... اما خوب سعیتو بکن شاید تونستی دوخواستت رو عملی کنی.... شادی تپل جان بالاخره داروهات قطع شدن و احتمالش بود زودتر بیاد..... در ضمن حتما ضخامت دیواره رحمت خیلی بالا بوده..... اما احتیاطا میتونی تماس بگیری و مطرح کنی.... پونه جون خوب دقیقا مثل منی..... منم دقیقا از هفته دوم همخ علایمم پریدن..... نه درد و سفت شدن سینه داشتم.... نه درد دیگه ای..... اما میبینی که مامان شدم..... پس + فکر کن ایشالله علایم مامان شدنت مثل مال من بی علامتیه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ختم قران شهریور ۹۵، مهلت از ۱ شهریور ۹۵ الی ۳۱ شهریور ۹۵: جزء1: مهکان جزء2: نازی جزء3: نازی جزء4: ژینا جزء5: negar جزء6: لیلی جزء7: دوست تورک آنا جزء8: مامانی الینا و ایلیا جزء9: دختر فروردین جزء10: Nasrin** جزء11: مامان سبحان جزء12: مهراد کوچولو جزء13: مامان سبحان جزء14: mamani-maman جزء15: منتظر جزء16: مهتاب جزء17: لیلی جزء18: Arezoo جزء19: لیلی جزء20: مظلوم جزء21: مظلوم جزء22: aatrisa جزء23: مهتاب جزء24: adi جزء25: تورک آنا جزء26: نانا جزء27: مه لقا جزء28: بهار جزء29: دوقلوهای مامان جزء30: منتظر شکر خدا ختم قران شهریور ماهم تکمیل شد..... التماس دعا!!!!! ********* دور اول ختم ۱۴۰۰۰ صلوات هدیه به ۱۴ معصوم - مرداد ۹۵، مهلت از ۱ شهریور ۹۵ تا ۳۱ شهریور ۹۵: ۱. تورک آنا ۵۰۰ صلوات ۲. مامان سبحان ۱۰۰۰ صلوات ۳. منتظر ۱۴۰۰ صلوات ۴. مامانی الینا و ایلیا ۱۰۰۰ صلوات ۵. نازی ۱۰۰۰ صلوات ۶. مهکان ۱۰۰۰ صلوات ۷. شاینا ۵۰۰ صلوات ۸. ژینا ۵۰۰ صلوات ۹. aatrisa هزار صلوات ۱۰. دوقلوهای مامان ۵۰۰ صلوات ۱۱. negar پانصد صلوات ۱۲. دوست تورک آنا ۱۰۰۰ صلوات ۱۳. مهتاب ۱۴۰۰ صلوات ۱۴. لیلی ۱۰۰۰ صلوات ۱۵. Nasrin** هزار صلوات ۱۶. mamani-maman هفتصد صلوات جمع: ۱۴۰۰۰ صلوات ******* دور دوم ختم ۱۴۰۰۰ صلوات هدیه به ۱۴ معصوم - مرداد ۹۵، مهلت از ۱ شهریور ۹۵ تا ۳۱ شهریور ۹۵: ۱. mamani-maman هشتصد صلوات ۲. Arezoo پانصد ۳. رها ۱۰۰۰ صلوات ۴. منتظر ۲۶۰۰ صلوات ۵. بهار ۵۰۰ صلوات ۶. مامانی الینا و ایلیا ۱۰۰۰ صلوات ۷. مظلوم ۱۴۰۰ صلوات ۸. نانا ۱۰۰۰ صلوات ۹. مه لقا ۱۰۰۰ صلوات ۱۰. مهتاب ۱۴۰۰ صلوات ۱۱. madre هزار و دویست صلوات جمع: ۱۲۴۰۰۰ صلوات فقط ۱۶۰۰ صلوات باقی مونده تا ختم شهریور ماه کامل بشه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر برای شوهرم وقت بیوبسی بیشه گذاشته برای برداشتن اسپرم که اگه اسپرم بود ما بریم برای میکرو حالا سوالم اینه که این اسپرمی که فریز میشه بدرد لقاح میخورهه بهتر نبود همون روز پانکچر بیوبسی انجام میشد که لقاح همونجا انجام میشد؟؟؟؟