2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047719 بازدید | 684621 پست
یه سوالدیگه ممنون میشم جواب بدید.. ما به کسی از خانواده نگفتیم ک مشکل داریم نه خانواده من و نه خانواده شوهرم. حالا سیکلم رو ک شروع کنم. از لحاظ ظاهری تغغیر می کنم؟ ممکنه بفهمن؟
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجون نمیدونم چرا ولی دلم میخاد تموم حرفاتو باور کنم،دلم ب حرفات خوشه،از روحرفات عکس گرفتم هرثانیه ک خواستم بهم بریزم اونارومیخونم دلم آروم میشه،آنامرسی ک هستی،بووووس
سلام خانما امیدوارم خانمای که انتقال داشتن یاآزمایش دارن به زودی باخبرخوششون دل هممونو شادکنن. من امروز دوباره سونو شدم آندوترم رشد نکرده بود وسیکلم کنسل شد خداصلاح ندونست که اسکیموهامو ببرم خونه یکم ناراحتم ولی باخودم میگم شایدقراربوده برای بارششم منفی بشه و خدادلش نخواسته بیشتر ازاین اذیت بشم ،به هرحال راضیم به رضای خدا .
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
راستی رهاجان من تواین مدت که هرچی سونو میشدم وضعیتم برای انتقال مناسب نبود هربارکه حمام میرفتم غسل صبرمیکردم این غسلو توهمین نی نی سایت یادگرفتم وبااینکه الان دوهفته توتهران معطل شدیم و کلی هزینه کردیم خداروشکر خیلی آرومم امیدوارم شما هم انجام بدیو آروم بشی.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
رها جون من حالتو درک میکنم منم شب عید دقیقا مثل شما بودم اما کم کم بهتر شدم سرمو گرم کردم ...خودمم شاغلم دارم کمک میکنم تا بتونیم دوباره هزینه ای وی اف رو جور کنیم...دیگه انشالا هر چی خیره پیش بیاد.....
آنا جون و دوستای گلم سلام انشالله که حال همگیتون خوب باشه. آنا جون انشالله به آغوش کشیدن دخترت چیزی نمونده. تبریک میگم به دوستایی که تو این دو ماه که من نتونستم سر بزنم مامان شدند و آرزوی مادر شدن همتون رو دارم. دوستای زیادی تو این فاصله به جمعمون پیوستند که من نمی شناسمشون. متاسفانه فرصت خوندن مطالبشون رو نداشتم. فقط پستاهای چند تا از دوستای قدیم رو تونستم بخونم. سمی جون خدا رو شکر که همه چیز خوبه و حسابی درگیر دخترتی. ارغوان جون اگه فرصت کردی تو هم از حال و روزت بنویس. منم یکم از خودم بگم که حسابی درگیر دوقلوها هستم. تو روز حتی یک ساعت برا خودم فرصت ندارم. خدا رو شکر دختر و پسرم خوبند و روز بروز بزرگتر و دوست داشتنی تر میشند. ده روز قبل هم واکسن دوماهگیشونو زدم و این مرحله رو هم پشت سر گذاشتم. آیدین پسرم هم خیلی خواهر برادرش رو دوست داره. منتهی اوایل بخاطر اینکه دیگه مثل قبل مرکز توجه نبود بد قلقی میکرد ولی خدا رو شکر الان خیلی بهتر شده. از الان دنبال یک پرستار متعهد و خوب میگردم. دوستآی تبریزی اگه همچین کسی سراغ داشتند لطفا به من پیغام بدند. 6 ساعت در روز لازم دارم. تا آذر خودم مرخصی دارم ولی از دی ماه باید سر کار برگردم. برا وقتی که خودم خونم حقوق 600 در نظر گرفتم و از دی 800 حقوق پرستار خواهد بود. اگه کسی مورد مناسب و مطمئن تو تبریز سراغ داشت ممنون میشم که معرفی کنید. انشالله که تک تک دوستان این لحظات شیرین رو تجربه کنند. فقط از لطف خدا نا امید نشید که ماددرانگیتون نزدیکه. من هم این روزها رو گذروندم ولی الان این سه دسته گل رو به لطف خدا دارم.
سلام دوستان. تورک آنا جان ممنون که احوال وروجکمو پرسیدی.دستبوسته خالش. حسابی شلوغ و شیطون شده. منم سیکل جدیدم شروع بشه میرم برا هیسترو و یه سری آزمایشها که انجام بدم .بعد سیکل درمانم شروع میشه ان شا الله برا نی نیه بعدی اقدام کنیم. راستی تورک آنا جان هیسترو سونوگرافی چجوریه؟ خیلی دردناکه؟روز چند سیکل ماهانه انجام میشه. به من فقط گفتن روز اول پری زنگ بزن به قسمت هیسترو.دیگه نمیدونم بعدش چی میشه.
سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.
دوستای گلم یکی دو روزه خیلی خسته میشم..... الان یکم لالا کنم بیدار شدم پستایی رو که نخوندم میخونم و در حد توانم جواب میدم...... بوسسسسسسسسسس
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان یه سوال فوری / لطفا هرکی می دونه جواب بده من 3 روز پیش پانکچر داشتم . بهم نگفتن چندتا تخمک کشیدن فقط گفتن 3 شنبه بیا کارت فریز بگیر حتی تو برگه نوشته تماس هم نگیرید به هیچ وجه الان می خوام بدونم اینا چندتا چندتا فریز می کنن چرا از خود آدم نمی پرسن خب من که یه قلو می خوام یهو 4 تا برام فریز نکنن میدونم همش نمی گیره ولی با توجه به این که فولیکولهام کم بود تعداد انتقال هام پایین میاد برای همه همینطوره؟ پاشم برم به نظرتون فرقی داره؟ اگه فریز بشه که دیگه کاری از دستم بر نمیاد
خدایا شکررررررر