2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684596 پست
فدات رها جون.... خوشحالم که تونستم کمی آرومت کنم.... پونه جون عزیزم داشتن دردهای پری میتونه نشونه گرفتن باشه نه از بین رفتن.... عزیزم درد پهلوی چپت تا چه حدیه؟ روز چند انتقال بودی؟ البته خوب دردهای پهلو اگه منظورت همون تخمداناست طبیعیه.... احتمالا از تخمدان چپت بیشترین تخمک گرفته شده.... پونه جون اگه سه شنبه صبح انتقال دادی روز سه شنبه رو هم حساب کن و جمعه قاعدتا جنینت ۶ روزش رو تموم کرده و وارد ۷ روز شده.... یا بهتره بگم روز ۳ انتقال رو رد کردی وارد روز ۴ شدی!!!! عزیزم خوب روزای اول لک به خاطر دست کاری و شستشو هست نه چیز دیگه..... دردایی هم که داری مال پانکچره نه گرفتن یا نگرفتن جنین.... عزیزم در کل هفته اول هر دردی داری مال داروها و پانکچره نه گرفتن یا نگرفتن جنین.... منم هفته اول تا دلت بخواد درد داشتم.... دردهای تخمدانام..... درد پا و کمر و استخون و سینه و ..... همه مال داروها و پانجچر بودن عزیزم.... بعد هفته دوم برا به مرور کمتر شدن.... البته بعضی دوستان هفته دوم علایم قبل پری داشتن و مامانم شدن..... خلاصه فعلا هفته اول هیچ علامتی مال مامان شدن یا نشدن نیست.... جیلی جوم عزیز دلم چرا روز نه بی بی زدی.... خوب معلومه احتمال منفی شدنش خیلی بالا بود..... ببین عزیزم من روز ۱۴ انتقال بتام ۶۰۰ بود که نسبتا بتای خوبی بود یعنی بتای روز ۱۴ کمتر مثل ۲۰۰ و ۳۰۰ و حتی کمترم داشتیم.... خوب با احتساب اینکه بتام روز ۱۴ معادل ۶۰۰ بوده پس بتای روز ۱۲ حدودا ۳۰۰ چ بتای روز ۱۰ حدودا ۱۵۰ بوده و عملا بتای روز ۹ حدودا ۱۰۰ میشه..... یعنی تازه من با بتای نسبتا بالایی که داشتم روز نه به زور بی بی چکم + میشد اونم اگه بی بی چک خوبی استفاده میکردم!!!!! پس عزیزم خیلی زود بی بی زدی!!!! خواهشا دیگه تا روز آز بی بی نذار و استرس الکی به خودت و دردونت نده!!!! نمونش دوستمون لیلا جون بودن که روز ۱۳بی بی منفی داشتم و ۱۴ آزش + شد!!!! اونم با بتای حدودا ۲۰۰ پس خواهشا انقدر عجول نباش!!!! چون خیلی اذیت میشی!!!! بعدشم جیلی جون فعلا این وسط خودت مهمی..... پس به این فکر نکن که نتیجه چی بشه و فلانی ناراحت میشه و از این حرفها..... مهم خودتی و ایشالله شادی بی نظیر مادر شدنو خواهی چشید و بقیه هم تو شادیت شریک میشن..... نگار کوچولو جون عزیزم همونطور که برا جیلی جونم گفتم احتمالا زود بی بی گذاشتی.... برا لیلا جونم همینطور شد تازه مال اون روز ۱۳ منفی شد!!!! شکر خدا چیزی تا زایمانش نمونده!!!! نگار جون درد پهلو یا همون تخمدان چپ و راست طبیعیه.... منم داشتم..... هر از گاهی میگرفت و ول میکرد..... انگاری که رگ به رگ شده باشه.... حوریه جون متوجه سوالا نشدم.... یعنی چی روی آب بمونه و ....؟؟ آیسودا جون عزیزم مبارکه.... ایشالله که مامان میشی خستگیت در میره.... گندم جان عزیزم دیگه باید دنبال دکتری باشی که حتما بررسیهای تکنیلیو انجام بده.... عزیزم من شخصا رزاقی و طرازیو توصیه میکنم.... حالا میخوایی از هر دو وقت بگیر و چون راحت دوره برا هر دو تو یه روز یا دو روز پشت سر هم وقت بگیر ببین با کدوم راحتتری و بهت انرژی + میده و کدوم کارتو زودتر پیش میبره!!!! بهتر بگم ببین کدوم برا نوشتن آزهای تکمیلی باهات همکاری میکنه.... خلاقه امیدتو از دست نده.... در مورد صاحب کشافم چیزی نمیدونم اما ظاهرا دوستاتمون باهاش درمان داشتن.... شادی تپل جون به نظر میاد برات سیکل نچرال در نظر گرفته شده.... احتمالا ۱۲ سیکل که بری وضعیت تخمکگذاریت مشخص میشه.... تو سیکل نچرال دارو نداری.... میخوان ببینن کی تخمکگذاری میکنی.... معمولا تو سیکل نچرال ۳-۴ روز بعد تخمک گذاری انتقال انجام میشه!!!! اگه حدسم درست باشه خیلی خوشبحالته چون تو سیکل نچرال پروژسترون نداری و باسن مبارک کلی کیف میکنه.... خخخخخنخخ حوریه جون عزیز با ۲۳۵۱۹ تماس بگیر..... وصل شد داخلی کلینیکها.... بعد کلینیک سقط مکرر.... بعد مشاوره ایمونولوژی.... داخلی مستقیمشو ندارم..... آرزو جون عزیزم نگران نباش اگه چیز نگران کننده ای بود میگفت جوابشو اورژانسی ببری..... فقط مایعات زیاد بخور که مایعات بدنت کم نیاد.... میبینی گل آفتابگردونم که سابقه کولیت داره تجربه تورو داشته.... عزیزم تو هم سابقه کولیت روده داری؟؟ فدات گل آفتابگردون عزیزم..... خوبی مامانی؟ وروجکت خوبه؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم آنا جون من دوشنبه پانکچر شدم و بعدش تا دو روز شکمم پر از فشار بود و خیلی حالم بد بود نمیتونستم درست بخوابم و مدام درد داشتم تا اینکه بعد از دو روز بهتر شدم الان هم خدا رو شکر کاملا طبیعیم. امروز میرم ببینم چندتا جنین دارم. این ماه انتقال نمیدن . میشه منو راهنمایی کنید اگه قرار باشه ماه آینده انتقال بدن پروسه درمان از الان تا روز انتقال چیه؟ و اینکه من دوشنبه که انتقال دادم دیروز پریود شدم. روز چندم پریود انتقال انجام میشه. ممنونم
بچه ها کسی انتقال خون ک سمت برج میلاد آزمایش ایمنی و انعقادی داده؟؟؟؟؟همه فاکتور هارو داره ک انجام بده!؟؟؟هزینه شم بگید اگ انجام دادید
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
انا جونم قربونت برم جواب دادی فکر کنم تا من این دوره تمام کنم از دستم فرار کنی هی مزاحمت می شمچیکار کنم شما دلگرمی ماهستی انشاءالله عاقبت به خیر بشی انا جون شما بعد انتقال چند روز بعدش حمام رفتی خیلی دلم می خواد برم حمام می ترسم
سلام رها جان عزیزم ان شالله با خبرای خوش بیایییی.... الهییی وروجکات تو دلت باشن....
یا صاحب الزمان***چو بشکفد ز لبت غنچه های سبز دعا‍‍،،،تو را به فاطمه سوگند التماس دعا.

خدا جونم شکرت.به خاطر همه چی.
آنا جون خدا پرنسست رو برات حفظ کنه عزیزم. من امروز روز دوازدهم هستم.... از روز پنج که لکه بینیم شروع شده همچنان ادامه داره ...........هی کم و زیاد میشه... خدا خودش کمک کنه... این چهارمین باره دارم انتقال میدم
یا صاحب الزمان***چو بشکفد ز لبت غنچه های سبز دعا‍‍،،،تو را به فاطمه سوگند التماس دعا.

خدا جونم شکرت.به خاطر همه چی.
آرمیتا جون شکر خدا این بحرانو رد کردی عزیزم..... خانونی والا دقیق نمیشه گفت..... بستگی به پروتکل انتخابی داره.... نچرال باشه یا هورمونی..... با ال دی باشه یا بدون ال دی.... و ..... خلاصه معلوم نمیشه از الان.... رز عزیز یه سری از دوستان انجام دادن و ظاهرا قیمتاش مناسبتره..... حالا میخوایی یه نگاه به صفحه ۴ بنداز یه چیزایی نوشتم.... درسته بروز نیستن اما فکر نکنم خیلی هزینه آزها عوض شده باشه..... در ضمن یادمه یه سری از آزهارو نداشت..... اونجارو یه نگاه بنداز شاید کمکی بکنه!!!! پونه جون عزیزم این چه حرفیه؟؟ خوب اینجاییم به هم کمک کنیم وگرنه خوب چه دلیلی داره اینجا باشیم.... عزیزم ایشالله مامان که شدی همه چی جبران میشه!!!! پونه جون من اولین حمومو فکر کنم یه هفته بعد رفتم.... اما کوتاه بود.... در کل بعدهام من دیر به دیر حموم رفتم چون بعدا به خونریزی افتادم و مجبور شدم دیر به دیر برم..... خلاصه عزیزم اگه حموم که میری کوتاه باشه و حمومو گرم و پر از بخار نکنی و با آب نسبتا گرم و تقریبا ولرم دوش بگیری هیچی نمیشه.... هر روزم بری چیزی نمیشه!!!! مامان فاطمه و علی عزیز فدات خانومی.... خدا به زودی تو و بقیه منتظرارم مامان کنه ایشالله.... عزیزم فکرتو درگیر نکن ایشالله که نشونه مامان شدنته عزیزم..... راستی استرادیول داشتی عزیزم؟ ایشالله همین چهارمین بارت پایان قصه شیرین انتظارتو میبینی!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من 4شنبه با دکتر کلانتری نوبت داشتم که تو مرکز ناباروری اصفهانه برا سونو فرستادن پیش یه خانم دکترا جواب سونو را بردم پیش کلانتر گفت غیر از کیست یه لکه سیاه داری باید معلوم بشه اون چیه خودش سونو کرد اندازه یه نخود از بقایا سقطم مونده بود که نه شاکریان فهمیده بود نه حیدری.5 شنبه هم هیستروسکوپی شدم هم بقایا را خارج کردند با هیسترو یه آزمایش گرفتند که نمیدونم اون آزمایش برا چی بوده که جوابش 3شنبه آماده میشه
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
سلام، انا جون من الان ده روزه که پری ام هنوز پاک نشدم. البته شدید نیست لکه بینی دارم، من از دو پری استروژن 125داشتم روزی سه تا، فردا وقت دکتر داشتم برای سونوی انتقال، ممکنه سیکلم رو کنسل کنه؟؟ میگم شاید اندومترم بالا نرفته؟؟ خودم فکر میکنم تاثیر سلکزان باشه شاید
میگفتند:سختی ها نمک زندگی است...اما چرا کسی نفهمید"نمک"برای من که خاطراتم زخمی است شور نیست...مزه"درد"میدهد
ممنون آنا جان و آفتابگردون جان که جواب دادین من سابقه کولیت روده نداشتم و اصلا این چن ماهه همچی چیزی برام اتفاق نیوفتاده، چون تب و افت فشار هم ندارم دکتر گفت امکان عفونی بودنش نیست، اگه ادامه پیدا کنه خیلی سخت میشه البته دفعاتش خیلی کمه اما نگرانیم از اینه که رو آب امونیاتیک تاثیر بزاره
ثمر جون خدارو شکر که دکترت متوجه بقایای سقط شده.....
ایشالله به زودی که مامان بشی تلافی این سختا میشه......

باران جون عزیزم خیلی فکرتو درگیر نکن.....
حالا دکترت شرایطتو ببینه طبق اون تصمیم میگیره....
عزیزم مهم نتیجست که ایشالله به زودی مامانی.....
با زمانش فکرتو درگیر نکن......

آرزو جون عزیزم نگران نباش فقط تا میتونی مایعات بخور و فکرای منفیم ممنوع!!!!!