2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
سلام من امروز صبح پانکچر داشتم. هیچی بهم نگفتن چندتا تخمک و اینا فقط این که من یه اندومتریوز 2 سانتی دارم و دکتر اوایل سیکل گفته بود احتمال داره انتقال ندم. دارو بدم که کوچیک بشه و بعدش انتقال بدم ولی پریروز که سونوی آخرم بود دکتر گفت رحمت خیلی صاف و عالیه آماده انتقاله. ضخامتشم عالیه گفت احتمال داره برات انتقال بدم منم خودمو اماده کرده بودم که هفته دیگه انتقال بده ولی امروز بعد عمل دیدم برام دکاپیتل نوشته برای 2 ماه و گفتن 3 شنبه بیا کارت فریز جنین رو بگیر به نظرتون چرا پشیمون شده از انتقال؟خیلی نگرانم خیلی درضمن هایپر اصلا نشدم تخمکهام زیاد نبود
خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من امروزیعنی روز۲۱پریودم دوباره سونو شدم تاامروزهمه سونوهام ضخامتم ۵بودو تکون نمی خورد ولی امروزشده بود۵/۷ خانم دکترگفته دیگه بیشتر ازاین نمیتونم صبرکنیم شنبه دوباره سونوبده اگرضخامتش خوب شدتاریخ انتقال مشخص میکنم اگرهم خوب نبودسیکل کنسل میشه ولی کلا خیلی خوشبین نبودکه تاشنبه وضاع خوب پیش بره.توکل برخدا ماقدممونوبرداشتیم تاببینیم خواست خداچی هست. نسرین جان چیشد؟انتقال دادی عزیزم؟یه خبری ازخودت بهمون بده .
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام دوست جونا و انا دکتر جونم من بالا خره پریود شدم و روز دوم پری رفتم رویان اینهمه منتظر روز دوم بودم هیچ کاری نکردن نه سونو و نه چیزی چون قبلا حاملگی خارج از رحم داشتم دکتر بهم گفت باید لاپاراسکوپی بشی و بعد ای یو ای ولی دکتر شوهرم گفت تنها راه برای شما میکرو هست برگشتم پیش دکتر خودم ولی رفته بود فرداش زنگ زدم گفتن قرار شد پرونده رو یه دکتر اورولوژی دیگه هم ببینه بعد تصمیم بگیریم بدجوری رویان از چشمم افتاده زنگ زدم از دکتر رزاقی وقت گرفتم برا مهر ماه وقت داد فقط میخوام بدونم دکتر رزاقی خوبه؟؟؟ اصلا نمیدونم چکار کنم
دعا کن و بخواه.... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد
سلام به همگی مامانای آینده. آناجون اگه بادت باشه دکترم یه سری سی دی مارکرهارو مجدد واسم نوشت.می خواستم امروز برم انجام بدم.ولی چند روز هست گل پنیرک دم می کنم و می خورم.می خواستم بدونم تاثیری می ذاره روی سیستم بدن و جواب آزمایشها... راستی این دم کرده گل پنیرک چقدرررررررر واسم خواب آوره
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
آزیتا جون به سلامتی عزیزم..... عزیزم حتما خیری تو این تاخیر هست نگران نباش.... دحتر فروردین عزیز ایشالله که ضخامتت نرمال میشه.... اما فکرتو درگیر نکن.... یکی از دوستامونم ضخامتش بالا نمیرفت و هی سیکلش کنسل میشد و بعدا به لطف خدا طبیعی باردار شد!!!! نسترن جون مبارکه.... بالاخره این پری ورپریده نازشو کم کرد.... نسترن جون والا من که عاشق رزاقیم با اینکه مریضش نبودم.... فقط چند دقیقه صداشو شنیدم وقتی برا اولین بار انتقال داشتم.... اونم برا یه مریض دیگه انتقال میداد.... خیلی آرامشش تو ذهنم مونده و اینکه مریض براش مهم بود.... حتی من که مریضش نبودم به فکر منم بود... در کل طبق تجربه دوستان دکتر خوبیه!!!! پونه جون کی گفته همش بخوابی..... پاشو هر از گاهی تو خونه یه دوری بزن.... فقط نباید خودتو خسته کنی وگرنه اصلا استراحت مطلق خوب نیست.... تحرک بد نیست.... هم مانع یبوست میشه.... هم خونرسانی به جنینو خوب میکنه.... مهکان جون والا من میخوردم..... عزیزم من دومین آزهای ایمنیو بعد لاپراسکوپی انجام دادم.... که هم سلکسان زده بودم هم آنتی بیوتیک مصرف کرده بودم.... با ابن سینا کلینیک سقط مکرر بخش ایمونولوژیش تماس گرفتم گفتن موردی نداره!!!! عزیزم والا پنیرک خوابالو نمیکرد.... آی شیطون تنبلیتو گردن پنیرک نندار.... دور از شوخی به نظرم از آب و هواست.... منم چند روزه همش خوابالو هستم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی باید اول برم مطب خودشون ویزیت بشم. بعد ایشون معرفی می کنن به بیمارستان آبان ؟ واقعا مستاصل شدم نمیدونم چیکار باید بکنم. دوست دارم زیر نظر دکتر طرازیو جنتی باشیم. باید برم آبان؟هر دو اونجا هستن؟
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
اسپرم پروسسینگ چیه؟ چون از شهرستان میام. اگه ده روز دیگه که میرم برای عکس رنگی و سونو واژینال جوابشون نرمال باشه. و ویزیت بشم چندبار دیگه باید بیام؟
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
دوستان این آدرس کانال بارداری با میکرو اینجکشن تو تل گرام هست که توسط بنده ایجاد شده و هر کسی دوست داشت میتونه عضو بشه!!!! در ضمن لیست اعضا فقط برا ادمینستر (بنده) قابل رویته پس با خیال راحت میتونین عضو بشین.... tele gram.me/microinjection فقط فاصله تل گرام رو بردارین!!!! یا میتونین کلمه "microinjection" یا "میکرواینجکشن" رو تو قسمت سرچ تل گرام سرچ کنین و کانال رو پیدا کنین! در ضمن مطمئنم تو بهتر شدن کانال میتونم رو کمک تک تکتون حساب کنم.... دو طریق ارتباط با کانال بارداری با میکرو اینجکشن برای تبادل اطلاعات: ۱- لینک تاپیک بارداری با میکرواینجکشن - نی نی سایت http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1198642&PageNumber=1 ۲- از طریق ایمیل: turkana1378@gmail.com
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نانا جون عزیزم اصلا آبان نیاز نیست بری.....
همه کارات مطب انجام میشه....
بعد فقط روز پانکچر و انتقال نامه بستری داری همین!!!!

اتفاقا مطب امیرجنتی و طرازی یه جا هستن.....
چند قدم با هم فاصله دارن.....
امیرجنتی آبان نیست اما میتونی زیر نظرش باشی....
بابت جنین شناسم جنین شاناسای آبان خوبن نگران نباش!!!!

عزیزم برا سونو و عکس رنگی که بری ابن سینا اوکی باشه میذارن برا شور و تصمیم میگیرن که وارد سیکل بشی یا یه مدت درمان دارویی بگیرین.....

عزیزم اسپرم پروسسینگ فکر کنم مثل آز اسپرمه منتها بعد شستشوی اسپرم!!!!