2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر فروردین عزیز ایشالله همه چی خوب پیش میره عزیزم..... نسرین جون دکترت خواسته ریلکس باشی و خودتو منقبض نکنی.....
نگران نباش.....
بخورش......

ایشالله انتقال خوبی داشته باشی و تهش دو هفته دیگه یه جشن حسابی در انتظارت باشه!!!!!

حوریه جون مال من ۱۲ و خورده ای بود گفت بالاست.....
شاید برا تو هم بالا باشه.....
رنجشو خانوم دکتر میدونه چون دوتاییا رنج نرمالشون نسبیه!!!!
توکل به خدا برو ببین چی میگه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوست جونا. من رفتم ابن سینا ویزیت شدم. شانس من سه شنبه ک من رفتم خ دکتر طرازی نبود خ دکتر مبصر بود که خیلی راضی نبودم! خلاصه تشکیل پرونده دادیم و کارهای اولیه رو انجام دادیم. مشهد هم رفتمو برای همه دعا کردم. توی ابن سینا نمیشه خودمون دکترمرن رو انتخاب کنیم حتی برای عمل هم شانسیه که کی باشه. و این منو نگران می کنه. کسی تا بحال پروندش رو از ابن سینا برده بیمارستان آبان قبول می کنن یا باز باید از صفر شروع کرد؟؟
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
ختم قران شهریور ۹۵، مهلت از ۱ شهریور ۹۵ الی ۳۱ شهریور ۹۵: جزء1: مهکان جزء2: نازی جزء3: نازی جزء4: ژینا جزء5: negar جزء6: لیلی جزء7: دوست تورک آنا جزء8: مامانی الینا و ایلیا جزء9: دختر فروردین جزء10: Nasrin** جزء11: مامان سبحان جزء12: مهراد کوچولو جزء13: مامان سبحان جزء14: mamani-maman جزء15: منتظر جزء16: مهتاب جزء17: لیلی جزء18: Arezoo جزء19: لیلی جزء20: مظلوم جزء21: مظلوم جزء22: aatrisa جزء23: مهتاب جزء24: adi جزء25: تورک آنا جزء26: نانا جزء27: جزء28: بهار جزء29: دوقلوهای مامان جزء30: منتظر ********* دور اول ختم ۱۴۰۰۰ صلوات هدیه به ۱۴ معصوم - مرداد ۹۵، مهلت از ۱ شهریور ۹۵ تا ۳۱ شهریور ۹۵: ۱. تورک آنا ۵۰۰ صلوات ۲. مامان سبحان ۱۰۰۰ صلوات ۳. منتظر ۱۴۰۰ صلوات ۴. مامانی الینا و ایلیا ۱۰۰۰ صلوات ۵. نازی ۱۰۰۰ صلوات ۶. مهکان ۱۰۰۰ صلوات ۷. شاینا ۵۰۰ صلوات ۸. ژینا ۵۰۰ صلوات ۹. aatrisa هزار صلوات ۱۰. دوقلوهای مامان ۵۰۰ صلوات ۱۱. negar پانصد صلوات ۱۲. دوست تورک آنا ۱۰۰۰ صلوات ۱۳. مهتاب ۱۴۰۰ صلوات ۱۴. لیلی ۱۰۰۰ صلوات ۱۵. Nasrin** هزار صلوات ۱۶. mamani-maman هفتصد صلوات جمع: ۱۴۰۰۰ صلوات ******* دور دوم ختم ۱۴۰۰۰ صلوات هدیه به ۱۴ معصوم - مرداد ۹۵، مهلت از ۱ شهریور ۹۵ تا ۳۱ شهریور ۹۵: ۱. mamani-maman هشتصد صلوات ۲. Arezoo پانصد ۳. رها ۱۰۰۰ صلوات ۴. منتظر ۱۲۰۰ صلوات ۵. بهار ۵۰۰ صلوات ۶. مامانی الینا و ایلیا ۱۰۰۰ صلوات ۷. مظلوم ۱۴۰۰ صلوات ۸. نانا ۱۰۰۰ صلوات جمع: ۷۴۰۰ صلوات دوستای گلم فقط بعضی دوستان جزءهای برداشته شده رو درخواست داده بودن شرمنده شون شدم!!!! اگه تمایل داشتین ممنون میشم جزء جایگزین انتخاب کنین!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نانا جون عزیزم از ابن سینا آبان بردن که پرونده آنچنانی نمیخواد......
فقط هر کاری میکنی و آزی چیزی میدی یه کوپی ازشون بردار برا خودت نگه دار.....
همه رو ببری برا خانوم دکتر ط قبول میکنه.....
عزیزم برا آبان که مستقیم پرونده نمیبری.....
پروندت پیش خانوم دکتر تشکیل میشه که اونم دوباره کاری نمیخواد و مدارک قبلیتو قبول داره!!!!
مگه اینکه مثلا از رو یه سری از آزات زمان زیادی بگذره!!!!

دیروز لکه خون دیدم که کم نبود مثل قبل از پریود اول غلیظ بود بعد دو تا آمپول پروژسترون با هم زدم امروز خیلی کمتر شده ،ولی حسابی خودمو باختم راستش کامل امدمو از دست دادم .کاش حداقل یه هفته هم بی ناراحتی و سرخوشی و امید واهی طی میشد ،کاش هممون بی دردسر مادر میشدیم خدااااا میدونم همه رنجها و اشکامو میبینی ولی من ضعیفتر از اونم که تحمل کنم ببخشید دوستان ولی برای چهارمین بار نا امید شدن ....
خدایاااااااا به خاطر همه چیز شکرررررررر
دیانا جون عزیز دلم مگه منم نداشتم؟ من یبار روز ۱۱-۱۲ داشتم..... که یه شیاف اضافه شد به مرور قطع شد..... بعد تازه شادی سونوی قلب رو با جون و دل مزه نکرده بودم به خونریزی افتادم..... پس عزیزم ناامیدی ببوس بذار کنار..... تو الان باید سرشار از امید باشی..... عزیز دلم ایشالله این دفعه مامانی!!!!!
سلام به روی ماهت گندم جان..... عزیزم تو این سه بار انتقال واست چیکار کردن؟ مشکلتون چیه؟ آیا بررسیهای تکمیلیو انجام دادین؟ عزیزم اگه انجام ندادین دیگه بدون بررسی وارد سیکل نشو..... هر جوری شد پیگیر نوشتن آزها باش تا مشکلات احتمالی خودشونو نشون بدن و یه راهکار تازه پیش پات بذارن..... عزیزم خوب تهران دکترای خوب زیادی داره..... من شخصا خانوم دکتر رزاقی و طرازی رو پیشنهاد میدم..... ایشالله دیگه این دفعه جواب بگیری عزیزم.....