2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام من امروز اورگالوتران زدم زیر جلدی ولی خیلی درد داشت واسم با زاویه 45 زد ؟ایا درست زده زاویشو .خیلی دردم گرفت من امروز 8 سیکلمه خیلی ترشحات سفید دارم . کسی اینطوری بوده؟ ازیتا جان به سلامتی مهدیه و مهدیار تل بزن داروخانه دکتر دهقانی یه کم التماس کن واست پیدا میکنن . میگه من مرکز پخش داروهای ناباروریم تو شیراز . حضوری هم بری بهتره خیلی دل رحمه خودش.36282455
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
نازی جون آره همون ۴۵ درجه هست.... عزیزم ترشحات تخم مرغی و لزج داری درسته؟ اگه داری که خوبه معلومه داری آماده میشی برا تخمکگیری..... یعنی تحریک تخمکگذاری خوب بوده!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

nastaran جون خارج رحمیتو چطور درمان کردی ؟ دارو یا لاپرا؟ منم خارج رحمی شدم یه بار . خیلی وحشتناکه اینن روزا که امپول میزنم دل دردام همش منو به یاد خارج رحمیم میندازه خیلی درد داشت.اگه اینطور نشده بود الان بچم1 سال و 7 ماهش بود.
وای انا الهی قربونت برم .راست میگی؟از دیروز خیلی ترشح دارم . خدا فرشتتو واست نگه داره. امید گرفتم. فکر میکردم الانه که تخمکه ازاد شن تو شکمم
مرسی آنا جونم. ممنونم که با حوصله جوابمو دادی.
ما سه شنبه رفتیم ابن سینا و ازمایشها رو انجام دادیم و چهارشنبه هم همسرم اسپرم پروسسینگ آز داد. حدود دو ماه پیش هم پاپ اسمیر دادم. الان نوبت طرازی بگیرم تا اون موقع دیر نمیشه؟ نمیخوام دوباره این آزهارو انجام بدم.
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
ممنون نازی جون.بیمارستان شهر خودم سرمو داره منتها گفتن قیمتش 600تومنه البته اگه تو بیمارستان تزریق کنم و پرونده برام تشکیل بدن میشه60تومن.منتها من باید بگیرم ببرم تهران تزریق کنم چون یه روز قبل انتقال باید تزریق کنم.حتی نمیدونم کجاییه
آنای عزیز ممنون ازت با وجود اینکه بارداری و شاید اومدن به این تایپیک مرور خاطرات ناخوشایندی باشه برا موندی و به دوستات و همدردات امید میدی امیدوارم که دختر گلت به سلامتی در آغوش بگیری
خدایاااااااا به خاطر همه چیز شکرررررررر
نازی جون دیگه به گذشته فکر نکن و به پیش روت نگاه کن..... انقدر خاطرات خوب خواهی داشت که گذشته به کل فراموشت خواهد شد.... نانا جون باوخانوم دکتر برا لااقل دو ماه بعد میتونی وقت بگیری.... مامان ارنیکا جون والا من از اول با ال دی دو تا پرد داشتم.... یه هفته قبل انتقال قطع (اولویکی به مدت دو روز بعد نصف و بعد نصف یه روز در میون) و مجدد یه هفته بعد انتقال با دو تا شروع شد.... تا هفته تقریبا ۱۷ بارداری.... بعد یه هفته یکی و یه هفته نصف و دو هفته هم نصف یه روز دو میون و تموم یعنی قطع کردنش یه ماه طول کشید!!!! این ریتم قطع کردنو طبق دستور دکتر ایمونولوژیم پیش رفتم.... دیانا جون عزیزم روزای سختم کنارم بودین پس منم دوست دارم در حد توامم کنارتون باشم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی انا جان متوجه شدم. منظور منم همین بود که با این آزهایی ک دارم و با توجه ب اینکه پاپ اسمیرم مال دوماه پیشه. دو ماه دیگه نوبتم بشه مطب طرازی دیر نیست؟ ب نظرتون آزها رو قبول می کنه؟ اگه سونو واژینال و عکس رنگیم نرمال باشن. چند دفعه دیگه باید بیام و برم در بهترین حالت؟
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
سلام دوستای گلم امروز ساعت یک ونیم باالاخره انتقال یرام انجام شد..سه تا جنین خوشگل موشگل برام گذاشتند...سه تا هم تبدیل به اسکیمو شدن...حالا از اون موقع تا حالا دراز کش خوابیدم تا کی باید تو این وضعیت باشم...پهلو به پهلو بشم مشکلی پیش نمیاد؟.....برام دعا کنید دوستای گلم
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد