2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046458 بازدید | 684513 پست
سلام مامان انا جون، و دوستان، انا جون من تو پنبرک زنجبیل و دارچین هم میریزم چون سردی دارم، مشکل نداره؟؟ دیگه اینکه من اصلا سردی نمیخورم، اما شکمم باز سرده، آیا سردی شکم نشانه سرد بودن رحم هست، آخه انتقالم نزدیکه،، من دارم سلکزان میزنم آگه بادکش کنم عیبی نداره؟؟ شرمنده از اینکه زیاد سوال پرسیدم ببخشید
میگفتند:سختی ها نمک زندگی است...اما چرا کسی نفهمید"نمک"برای من که خاطراتم زخمی است شور نیست...مزه"درد"میدهد
فدات باران جون..... عزیزم دیگه نزدیک انتقالته فکرتو درگیر بعضی چیزا نکن..... میدونی که خدا بخواد هر مانعیو از سر راه بر میداره..... عزیزم خوب برا من خیلی زمان برد رژیم و پوشش اثر کنه..... نزدیک یه سال جدی رعایت کردم...... زنجفیل و دارچینم خوبه توش بندازی..... عزیزم فقط دیگه فکرتو درگیر نکن..... مهم اینه که سعیتو داری میکتی دیگه باقیشو بسپار به خدا!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبین؟ میگم بعد از انتقال جنین هم باید امپول عضلانی بزنیم اخه من خونمون کلی پله داره از الان تو فکرم که نخوام هر روز از خونه برم بیرون یه سوال دیگه اینگه انتقال درد نداره به چه شکل انتقال میدن؟پیچ و مهره و این چیزا می زنن یا راحت تره؟
باران جان قابل باشم حتما...... آوا جون نگران نباش مثل معاینه میمونه..... دیفرانسیل عوض نمیکنن که پیچ و مهره بزنننننننن... خخخخخخخخ جیگر اصلا نگران نباش...... فقط یه اسپکولوم میذارن و ضدعفونی میکنن و با کاتر انتقال میدن خیلی راحته!!!! عزیزم اگه پروژسترون داری بعد انتقالم خواهی داشت..... اولا همسرتم میتونه برات تزریق کنه..... همسر من که اصلا بلد نبود و اولین تزریقای منم با پروژسترون شروع کرد...... اگه تزریق نمیکنه هم نگران پله نباش دوستان زیادی بودن برا تزریق پله بالا پایین کردن و شکر خدا جوابم گرفتن..... پس توکل کن به خدا!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام سلاااام من اومدم .پانکچرم انجام شد 16تا تخمک داشتم ک 11تا جنین شد .اما انتقالم افتاد برا دو ماه بعد با وجود اینکه بعد عمل حالم عالی بود و هیچ علائم هایپری نداشتم .بازم یه فرصته ک بیشتر به بدنم برسم .بوووس همه ی مامانای منتظر
خدا رو شکر شادی جون..... آره یه استراحت میکنی خوبه واست..... آخه خیلیا علایم هایپریشون بعد انتقال و تحت تاثیر هورمونا خودشو نشون میداد..... به ریسکش نمیارزید..... ایشالله دو ماه دیگه با آخرین سرعت میری به سوی مامان شدن!!!!!
سلام آنا جون.یه خبر خوب.امروز رفتم بیمه تکمیلی برا سرم برام تشکیل پرونده داد.گفت چند هفته دیگه پول دارو رو برمیگردونیم.گفت تا هر موقع برات آی وی آی جی لازم بشه میتونی آزاد بخری بعد پولشو از بیمه پس بگیری....میگم اگه دیروز 3500جور نکرده بودم و سرم نمیخریدم الان عذاب وجدان داشتم....دیروز پیش خودم گفتم هر کاری از دستم بر بیاد میکنم نتیجه رو واگذار میکنم به خدا
آیسودا جون شکر عزیزم......
دیدی از تو حرکت از خدا برکت.....
ایشالله خیری تو این راه افتادن و رو غلطک افتادن کارات هست.....
خیلی خوشحال شدم عزیزم.....
سلام به همه ..من پس فردا انتقال دارم اکثر بچه ها رو دیدم اینجا انتقالشون ماههای بعده ولی اینجا همون ماه انتقال میدن ..ولی مرتب دارم سرم میگیرم..با تجربه ها اینکه من الآن خیلی احساس نفخ و سنگینی تو شکمم دارم و معذرت می خوام یبوست دارم ماله چیه؟...علامت بدی نباشه؟!؟ ..دیگه اینکه چقدر جای این پروژسترون درد داره شما هم دوتا دوتا تو پا میزدید؟
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
نسرین جان این یبوست و نفخ از عوارض دارها و پانکچر و ..... هست بخصوص یبوسته مال پروژستروناست.....
حسابی مایعات بخور و سالاد با روغن زیتون زیاد!!!!!
میوه و سبزیجاتم بخور.....
خلاصه سعی کن کنترلش کنی تا کمتر اذیتت کنه.....
عزیزم جای پروژسترونا کلا دردناکه.....
هر کی برات میزنه بهش بگو خیلی آروم بزنه.....
همسر من خیلی آروم میزد و دردش قابل تحمل تر بود و جاش کمتر قلمبه میشد.....
راستی اگه از سرنگ مخصوص تزریق عضلانی عمیق یعنی سر سوزن بلندتر استفاده کنه بهتره.....
هر سمت رو که امروز تزریق کردی فرداش روش کیسه آب گرم بذار.....
عزیزم اکثرمون معمولا دو تا یکجا داشتیم برا تزریق و عضلانی بود و به باسن تزریق میشد.....
خلاصه ایشالله مامان که شدی همه این دردا رو فراموش میکنی....
ممنونم آنا جون ..آره اوضاع گوارشیم کلا ریخته به هم اصلا گرسنه نمیشم باید به زور سفیده تخم مرغ بخورم که اونم چند ساعت تو معدم می مونه ..خدا به هممون کمک کنه
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
سلام دوستان خوبم یه سوال دارم شما کسی رو سراغ دارین از همون روزای اول انتقال لکه بینی و خونریزی داشته باشه و اما نتیجه مثبت بشه؟ خونریزی از روز پنج انتقال شروع شده.در حد پریود اصلا نیست اما در حدی هست که باید پد بذذارم. خیلی نگرانم روزی سه تا شیاف میذارم
یا صاحب الزمان***چو بشکفد ز لبت غنچه های سبز دعا‍‍،،،تو را به فاطمه سوگند التماس دعا.

خدا جونم شکرت.به خاطر همه چی.