2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
سلام دوستان ..... مامانای جدید مبارکتون باشه.... امیدوارم به سلامتی معجره ای که شامل حالتون شده رو در اغوش بگیرین.... انا جون عزیز و مهربون و پر انرژی سلام مخصوص .... اومدم یه خبر خوب بدم هممون انرژی بگیریم.... توی تایپیک یکی از خانوما مثل خودمون مشکل ناباروری داشتند .... چنذین بار میکرو و ای وی اف وووو همش منفی.... یادم خیلی مشکل داشتن هم خودش هم شوهرش .... تا جاییکه بعد از چنذین بار میکرو و درمان منفی کلا درمان رو رها کردن و یه بچه به فرزندی گرفتن .... همین ماه متوجه شده که باردار..... بخدا از این معجزه گزیم میگیره ..... خدایا امیدمون به تو ..... شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان عزیز ، خدا رو شکرت لیلا جان ، برای همکار مامان من هم یک چنین اتفاقی چند سال پیش افتاد و بعد از آوردن یک دختر از بهزیستی توی سن ٤٤ سالگی بعد از فکر کنم ٢٠ سال ازدواج خدا بهش وقتی دخترش ٣ سالش بود یک فرزند پسر عطا کرد ، هر دو تاشونم عاشقانه دوست داره ، برای خدا معجزه کاری نداره ، ان شا الله قسمت همه بشه .
مامان فاطمه و علی جان هر چیزی ممکنه.... تو استراحتتو بکن و باقیشو بسپار به خدا.... لیلا جون خوش خبر باشی عزیزم..... ایشالله همچین معجزاتی تعدادش بره بالا.... حوریه جون الان به آزام دسترسی ندارم باید رنج نرمالشونو بدونم..... باران جون من ۴ تا سرم داشتم..... عزیزم اخیرا فکر کنم هزینه سرما با بیمه حدودا دونه ای ۲۰۰ بود و آزادشم حدود ۷۲۵ هزار تومن..... ایشالله بتونی تایید بگیری لااقل هزینت کمتر بشه.... دیروز فکر کنم آیسودا جون آزاد خریده بود شده بودن ۳ میلیون و پانصد..... مامانی طاها جون برا نقص ایمنیه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باران جون عزیزم بله ۴ تا رو با هم تزریق میکنن.... برا هر ۲۰ کیلو وزن یه سرم پنج گرمی تجویز میشه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامانی طاها جون بد نیست یه آز بدی....
سلام ب همگی .خوبید. آنا جون مرسی ک با دقت وحوصله جواب همه رو میدی.انشالله خدا بهترینا رو واست بخاد. ی سوال:این سرم ک میگین در چ صورت نیازه؟ آیا بیمه تکمیلی اونو ستپورت میکنه؟تاییدیه بیمه تامین اجتماعی چی؟ من همسرم آزو اسپرمیه.خیلی میترسم ک توی نمونه ازبیضه اسپرم پیدانشه یااینکه مثلا ب تعداد کم پیدا شه. ازروزی ک bestegalitarian منفی شد وگفته بود ک فقط همون سه تا جنین روداشت منم همش میگم یعنی واسه منم همین تعداد جنین تشکیل میشه؟میشه مثلا واسه افرادیکه آزو هستند تعداد جنین بیشتری تولیدشه؟ من خدابخاد اواسط شهریور میرم کلینیک ناباروری اصفهان. البته دکترای اینجا گفتن یاتهران یااصفهان.منم چون رفت وآمد ب اصفهان واسم آسونتره اونجا روانتخاب کردم. بنظرتون تهران بهتره یااصفهان؟ میشه دوستان نظراتشونو بگن؟ واینکه واسه میکرو آز ذخیره تخمدان اجباریه یانه؟اخه یکی ازدوستان گفتن آزذخیره تخمدانو نخاستن ازش ؟ خیلی سردرگمم.
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد