2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
سلام مامانی طاها ومامان اوا وارش وbestعزیز از منفی شدن آزمایشتون ناراحت شدم اما توکل به خدا ان شاالله سری بعد نتیجه میگیرید ومامان میشید
آدم ها گاهی اوقات گریه میکنند نه به خاطر اینکه ضعیف هستند بلکه به این خاطر که برای مدت طولانی قوی بوده اند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزیتا جون عزیزم من نشنیدم دو ناف تزریق کنن..... عزیزم اگه دکترت گفته میتونی تزریق کنی تزریق کن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم لیلی جان چون گفتند سر پسرم ضعیف بوده اینسری باید اهدایی باشه اما دکتر گفت منم سعیم رو میکنم با این وجود گفتن باز نیاز ب اهدایی هستش ک نمیدونم برام چیکار کردن از خودمون گذاشتن یا اهدایی واسه همین دیگه ارزش نداره شوهرم بخواد عمل شه حالا یه سوال امکان هم داره الان نشون نداده باشه تو آز بعدی نشون بده ؟ و یه سوال دیگه اینکه گفتند تا روز آز بعدی داروهای اضاف اومدم رو دوباره استفاده کنم حالا اگه نکنم ایرادی داره ؟ از داروهام واسه فردا شیاف دارم قرص استروژن کرم واژینال استروژن و آمپول پدکسان
نه آنا جون دکترم چیزی راجع بهش نگفته چون همسرم امروز نیست برام تزریق کنه می خواستم خودم بزنم ولی رو بازو نمی تونم پس اگه میگی نشنیدی دور ناف ، پس حتما نمیشه
خدایا شکررررررر
سلام من رفتم امپول مرینوال بزنم خانومه اشتباهی فقط اب مقطرش رو زد....... بعد فهمید که پودر رو حل نکرده..... شوهرم برگشت خونه یه بسته دیگه اورد و زدم حالا دو تا مشکل بزرگ دارم 1.یه وقت دوز داروم بالاتر نرفته باشه اخه دوباره یه اب مقطره با پودر حل کردیم و زدیم 2/باید بین ساعت 4تا5 میزدم امپولمو که تا شوشو رفت و برگشت شد 5/5 ایا عیبی نداره؟؟/ 3/قیمت هاش ام جی رو کسی میدونه اخه دوباره باید یه دونه کاملشو بخرم ؟ بعد میگن استرس نداشته باشین تو این مسیر
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
نازی جون نیم ساعت فکر نکنم مشکلی داشته باشه منم تو این چندروز نتونستم دقیق تو یه ساعت تزریق داشته باشم و تلرانس 1 ساعته حتی بیشتر داشتم دقیقا منم بیشترین استرسی که کشیدم برای دارو بوده/ بیشتر سر پیدا کردن داروها 5شنبه ی پیش ساعت تزریق داروم گذشته بود و من تو خیابون ها در به در دنبال دارو بودم. موبایل دستم به اطلاعات دارویی زنگ می زدم اصلا یه وضعی بود. خلاصه با یک ساعت و نیم تاخیر تزریق کردم
خدایا شکررررررر
کلبه گرم: دختر کوچولو وارد بقالی شد و کاغذ به طرف بقال دراز کرد و گفت ؛ مامانم گفته چیزهایی که در این لیست نوشته رو بهم بدی ، اینم پولش ... بقال کاغذ را گرفت و لیست نوشته شده در کاغذ را فراهم کرد و به دست دختر بچه داد ، بعد لبخندی زد و گفت ؛ چون دختر خوبی هستی و به حرف مادرت گوش میدی میتونی یک مشت شکلات به عنوان جایزه برداری ... ولی دختر کوچولو از جای خودش تکان نخورد مرد بقال که احساس کرد دختر بچه برای بر داشتن شکلات ها خجالت میکشه گفت ؛" دخترم ! خجالت نکش ، بیا جلو خودت شکلاتها را بردار " دخترک پاسخ داد ؛" عمو ! نمی خوام خودم شکلاتها را بردارم ، نمیشه شما بهم بدین ؟" بقال با تعجب پرسید؛ چرا دخترم ؟ مگه چه فرقی میکنه ؟ و دخترک با خنده ای کودکانه گفت ؛ اخه مشت شما از مشت من بزرگتره ! خدایااااااااااااااااااااااا تو مشتات بزرگتره میشه از رحمت وجود و کرمت به اندازه مشتای خودت بهمون ببخشی نه به اندازه مشتای کوچک ما دعا میکنم ... برای تو ... برای خودم ... برای همه مان ... کسی چه میداند ... شاید خدا دسته جمعی نگاهمان کرد دعا میکنم برای دلهایمان ... برای چشم هایمان ... برای گریه ها و خنده هایمان ... دعا میکنم ... مهربان خدای من !!! میدانم که تا آسمان راهی نیست ولی تا آسمانی شدن راه بسیار است ، این دستهای خالی به سوی تو بلند میشود ما بی سلیقه ایم طلب آب و نان میکنیم تو خود ای خزانه دار بخششها، بهترین ها را برایمان محقق کن آمین یارب العالمین....
دوستان یه صفحه ای بود که آموزش تزریق زیرجلدی به بازو رو تصویری گذاشته بود اگه دارین لینکشو میدین لطفا خودم باید بزنم نمی دونم چیکار کنم صبح یه سری برای تزریق رفتم درمانگاه دیگه حال ندارم برم
خدایا شکررررررر
مرسی که هستین ازیتا و شاینا مرسی از دلگرمیتون . منم خیلی سر دارو بدبختی کشیدم . یه بار هم به خاطر نبود دارو سیکلم کنسل شد و افتاد واسه این ماه .بعد هم پری نمیومد .اینم ار الانم .خدا به خیر بگذرونه. همه اینا یه طرف غرغر شوشو یه طرف
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
خواهش میکنم نازی جون و مامانی طاها . آزیتا جون بسیار تزریقش ساده هست ، اصلا نترس ، کاش از این سرنگها داشتی که سوزنش کوتاه بود ولی حالا اگرم نبود مهم نیست ، عزیزم وقتی تا خط ٢٠ از مایع آمپول پر کردی سوزن رو بگذار روی بازوت بعد بدون هیچ ترسی فشار بده بره داخل وقتی سوزن وارد بازوت شد سرنگ رو فشار بده تا کاملا خالی بشه بعدشم آروم در بیار ، هیچ اتفاقی نمیفته ، اگرم یه کم خون اومد اصلا نترس نهایتا جاش یه کم کبود میشه ، برای من توی این همه روزی که زدم فقط دو بار خون اومد پس اصلا نگران نباش و خودت همین الان بزن تا دیر نشده .