2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047186 بازدید | 684580 پست
مامانی طاها جون خدارو چه دیدی شاید دقیقه نود سورپرایز شدی!!! ترجیحا داروهاتو ادامه بده!!!! آزیتا جون ظاهرا میشه زد چون به هر حال زیر جلدیا رو میشه هم به رون هم به بازو هم به دور ناف زد..... فقط یه تفاوتهایی تو جذب دارن..... مثلا دکتر من هپارینو میگه دور بازو بزنن ولی سلکسانو میگه اولویت با دور ناف بعدش با رونه و بهتره به بازو زده نشه چون نسبت به هپارین ضعیفتره و اصولا اگه به بازو زده بشه اثرش کمتر از دور ناف میشه..... حالا اگه سینافکتو در نظر بگیریم چون کارش مهاره به نظر میاد اگه به دور ناف بزنی احتمالا اثرش بیشتر میشه و شاید نذاره داروهای تحریک تخمکگذاریت خوب اثر کنن..... برا همین به نظرم اومد بهتره از دکترت بپرسی!!!! نازی جون نگران نباش عزیزم..... اصل کار تعداد پودراست که نهایتا درست زدی..... آب مقطره آب مقطر بوده نگران نباش!!!! عزیزم ساعتشم ایرادی نداره..... اولا یکی زو بار جابجایی زمان ایراد نداره.... منم باید ۴ تا ۶ میزدم اما چون همسرم دیر از سر کار میومد لا دکترم صحبت کردم که هر شب ۸ بزنه گفت ایرادی نداره!!!! نظم خیلی مهمتره تا ساعتش.... البته نه اینکه همینطوری ساعتشو دست بزنیم.... عزیزم لازم نیست یه دونه کاملشو باز بگیری..... مگه به مرور آب مقطر زیادی نمیاری؟ من که آب مقطرارو جمع میکردم که اگه شکست یدک داشته باشم و تهش همه رو ریختم دور.... مامان سبحان جون عزیزم کار خوبی کردی.... قبلا دوستان از این کارا میکردن و هر از گاهی تاپیک رنگ و روش و حسش عوض میشد.... آزیتا جون تزریق زیر جلدیا خیلی راحتن نگران نباش..... صفحه ۶ رو یه نگاه بنداز!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جون اب زیاد نمیومد هرروز یه اب مقطر با یه شیشه پودر حل میشد و میزدم الان یه پودر بدون اب مقطر دارم .تل زدم داروخونه گفت اب مقطر تکی نداریم یا نمیدیم حول شدم ولی یه چیز همینطوری گفت .میرم حضوری صحبت میکنم . مرسی انا جون............. جز 2 قران و 1000 صلوات
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
دست گلت درد نکنه مامان سبحان جون پس حله..... نازی جون حواسم نبود آخه انقدر همیشه دز داروهام بالا بود تصور یه پودر و یه آب برام بعید بود..... من پنج تا پودر با سه تا آب داشتم که هر سری دو تا آب اضافه میومد..... اگه یه پودر و یه آب باشه زیادی نمیاد..... نازی جون پس اگه فعلا هنوز داری نگیر یهو میبینی دفعه بعد میکنه دو پودر و یه آب و اون موقع اضافه میاری..... اگه دیدی همچین اتفاقی نیفتاد اون وقت یکی آزاد بگیر!!!!! عزیزم آب مقطرش با آب مقطرای معمولی فرق داره ها نزنی پودرتو هدر بدی!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامانی طاها جون بوده کسی که دومیم منفی بوده اما باردار شده اما خوب تعدادش محدوده!!!!! خدا بخواد نشد نداریم.....
سلام منم میکروکرذم روز6انتقالمه3تاجنین5روزه برام انتقال دادن،خونمون طبقه دومه مجبورم از پله هابرم براآمپول اماخیلی آهسته و بااحتیاط،ینی نی نی یام ازتودلم رفتن؟خیلی امیدمواز دست دادم