2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
نگار کوچولو جان من تقریبا از هفته دوم پاهام سمت چپ لگنم هر از گاهی کمرم زیر دلم کر درد بیشتر شبا دارم اما الان یکی دو روز فرق کرده بعد فشارم زیرو بالا میزد هنگام ظهر یکی دو بار هم شب امروزم کمر درد دارم با زیر دلم اما کمرم بیشتر ان شاءالله یکشنبه آزمایش دارم ک امیدوارم خدا عاقبتم رو بخیر کنه و نینی سالم و صالح نصیبم کنه ان شاءالله نینی تو دل تو هم جا خوش کرده باشه و نه ماه دیگه بیاد بغلت ب سلامتی الهی آمین . بعد من تا امروز بی بی چک گذاشتم بازم منفی بود امروز روز ١٦ انتقالم بود
نازنین جون شهر دیگه رو نمیدونم راستشو بخوایی..... چند مدت پیش یکی از دوستانم میپرسید نمیدونم چیکار کرد آخرش..... ولی از یه مرکز به مرکز دیگه در صورتی که مبدا با انتقال و مقصد با دریافت مشکلی نداشته باشه میشه!!!! مثلا میدونم ابن سینا از هیچ جایی فریز قبول نمیکنه و آبان از هر مرکزی فریز قبول میکنه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آوینا جون عزیزم هیچ شناختی نسبت به خانوم دکتر ندارم اما دوستان زیادی پیششون میرفتن..... به نظرم از دکترای خوب هستن.... باز اگه دوستان باهاش تجربه ای داشتن میان بهت میگن من جز شنیدن نامشون چیزی نمیدونم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من از امروز باید شیاف پروزسترون بگدارم فکر کنم چند ماهی باید ادامه داشته باشه البته اگه مثبت شد با توجه به تجربه ای که دارین اگه یکی 11 صبح بگدارم دومی رو 11 شب این ساعتا مناسب هست روزی دوتا باید بگوارم ساعتی که انتخاب می شه باید تا اخر رعایت کنم
سلام دوستان امیدوارم همگی خوب باشین آنا جون عزیزم امیدوارم تو و فرشته کوچولوت هم خوب باشین دیگه چیزی نمونده تا دردونت رو در آغوش بکشی عزیزم من طبق معمول سوال دارم این هفته کلینیک این سینا وقت گرفتم برای اندومتریوز البته بهم گفتن معلوم نیست پادمهر باشه یا نه چون منم خیلی صبر کردم دیگه توکل به خدا می رم هر کی بود باهاش ویزیت میشم فقط بهم گفتن باید همه مدارکت رو بیاری منم نمی دونم چی ببرم آزمایشات کافیه ؟؟؟ واسه چی می خوان چه ربطی به معاینه داره > عزیزم شما اگه می دونی باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمائیم کنی ...
آزیتا جان خداروشکر که داروهاتو پیدا کردی،آخر از کجا تهیه شون کردی؟ مامان سبحان amh شما چند بود،کدوم مرکز انتقال داشتی؟ آنا جونی میدونم خیلی خیلی بیشتر از زمانت داری وقت میزاری،ولی ایکاش صفحه اول رو هم آپدیت میکردی که اطلاعات بچه ها باشه .اگه کمکی هم از دست من برمیومد برای آپدیت کردن خوشحال میشم انجام بدم.
خداجون 1000 بار شکرت که بزودی قراره مامان شم.
دوستان دو تا سوال داشتم یکی اینکه به نظرتون میشه فردای روز پانکچر رفت سرکار یعنی فقط روز پانکچر رو مرخصی بگیرم کافیه؟ دوم اینکه من احتمالا هایپر میشم و انتقالم میفته برای بعد. تو ماه انتقال دوباره تزریق دارم؟