2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پونه جون عزیزم آره تایمش خوبه و بهتره ساعتش تا آخرثابت باشه هم اگه هر از گاهی یکم این ور و اون ور بشه ایرادی نداره اما ترجیحا منظم باشه بهتره!!!!! باران جون چون پرونده تشکیل میدن هر چقدر اطلاعاتت کامل باشه بهتره..... همه سونوهات بخصوص سونوهای اخیرت.... درمانات و ..... آزهات.... حتی آزهای ایمنی و انعقادیت..... هر چه قدر کاملتر بری بهتره چون معمولا همه چیو بررسی میکنن برای نتیجه گیری!!!!! احتمالا یه کوپیم از مدارک به درد بخورشون ازت بخوان که برات تو پرونده بذارن!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ....انای عزیزم دوستم این ماه انتقال فریز داره.میخواد ده روز بیشتر ال دی بخوره که کارش عقب بیفته چند روزی.مشکلی نداره بنظرتون؟ دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه..
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز سفید عزیزم من شخصا اعتقاد دارم دستکاری خوب نیست اما فکر کنم موردی نداشته باشه..... یه بار دکترم برا اینکه برا من تاریخ اولین سونوم به تعطیلی نخوره به جای ۲۱ قرص ۱۹ تا گفت بخورم که سونوم به تعطیلی نخوره!!!! باز توصیه میکنم اگه میخواد همچین کاری کنه تماس بگیره با دکتر درمیون بذاره!!!! به هر حال بدن با بدن و شرایط با شرایط فرق داره!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم madre جان فدات بشم.....
منم خیلی دوست داشتم صفحه اول رو آپدیت کنم اما برا آپدیتش فقط زمان لازم نیست باید با پی سی اینکارو بکنم و پشت کامپیوتر نشستن اصلا برام مقدور نیست خصوصا با دردای لگنی و درد استخوان دنبالچه که دارم.....
اینکه بشینم دونه دونه صفحه ها رو بخونم و اطلاعاتشون رو تو صفحه اول جلو اسم دوستان اضافه کنم و ضمنا دوستان جدیدم بهش اضافه کنم!!!!
وگرنه اگه با گوشی میتونستم که خوابیده انجام میدادم.....
عزیزم تعداد صفحاتشم زیاد شده.....
مگه اینکه بالفرض اطلاعات جدید دوستان مثلا پنجاه صفحه پنجاه صفحه تو یه پست خلاصه بشه و کارایی که کردن بعد من از روی اون پست خلاصه شده در زمان کم اطلاعات رو وارد صفحه اول کنم.....
البته اونم یبار باید امتحان کنم ببینم از عهدش بر میام یا نه!!!!!
حالا احتیاطا میشه یبار امتحان کرد!!!!
بالفرض بذار یه توضیحی بدم شاید بشه بین دوستان داوطلب تقسیم کار کرد مثلا پنجاه صفحه پنجاه صفحه این کارو اونجام داد.....

ببین من تا صفحه ۶۴۳ اطلاعات رو ثبت کردم.....

بالفرض من برا نمونه اطلاعات صفحه ۶۴۴ رو این زیر خلاصه میکنم:

آرامش: کاریوتایپ و سی دی مارکرا نرمال، سی دی ۶۹ پنج.

منتظر نی نی: پلی کیستیک

اطلاعات مراکز و دارویی و ....

اکوی بیمارستان دی: ۳۸۵ هزار تومن
شیاف آندومترین بهمن ۹۴: ۲۱ عددی ۱۲۰ هزار تومن

عزیزم madre جان مثلا این اطلاعات مهم یه صفحه بود.....
حالا چون به اطلاعات صفحه اول اشراف ندارم شاید یه سری از اطلاعات قبلا ثبت شدن اما صرفا نکات مهم رو نوشتم که ثبت بشه!!!!!

مثلا اگه شما یا بقیه دوستان که فرصتشو دارن مثلا پنجاه صفحه رو بخونن و اطلاعاتش رو اینجوری ثبت کنن من میتونم یه بار امتحان کنم ببینم میتونم تو صفحه اول این پنجاه صفحه رو ثبتش کنم و اینکه اذیت میشم یا نه!!!!
اگه شد که ایشالله خورد خورد پیش میریم و میرسیم به زمان حاضر!!!!

پس یه قسمت ثبت اطلاعات دوستانه و یه قسمتم اطلاعات مراکز و داروها و هزینه ها و غیره هست!!!!
یه قسمتم مثلا اگه میبینین صفحه خاصی در مورد یه چیزی مطلب علمی گذاشته شده....
بالفرض در مورد گرید جنین یا آندومتریوز یا ..... یه جا فقط اشاره کنین مثلا صفحه ۵۰۰ مطلب در مورد آندومتریوز!!!!
که من مستقیم برم اون صفحه و اونو جایی تو صفحات یک تا ده جاش بدم!!!!!

من هفته 5 بارداری ام پیاز و فلفل دلمه ای ضرر داره برام ؟ یه سوال دیگه اینکه زیر دلم دل دردی مثل نفخ یا وقتی سرما می خوریم دارم که دکتر گفت برای ضخیم شدن اندومتر و رحمه دکتر گفت اگه لکه بینی داشتی استراحت کن اگه خونریزی بیا مطب تا کی این دل درد برای بزرگ شدن رحم ادامه داره؟
آرمیتا جون عزیزم اگه احتمال هایپری هست فکر نکنم بتونی بری اما تو حالت عادی فکر کنم بتونی بری.... آرمیتا جون برای انتقال معمولا از این تزریقایی که برا پانکچر داشتی نداری فقط نهایتا شاید سینافکت داشته باشی اونم شاید!!!! بعدشم استرادیول و یه سری مکمل همین..... پروژسترونم که چند روز قبل انتقال شروع میشه همین..... تازه اگه سیکلت هورمونی باشه..... اگه نچرال باشه که هیچ کدومو نداری!!!!! نوشین جان تا جایی که من میدونم ضرر ندارن.... فلفل دلمه ای خوبم هست چون جز سالسیلات دارا هست و آسپرین طبیعی حساب میشه و برا خونرسانی خوبه..... فقط اگه اشتباه نکنم طبعش سرده و اگه طبعت سرده زیاده روی نکن.... عزیزم این دردا رو تقریبا تا آخرش داری چون قراره روز به روز بزرگتر بشه رشد رحمت که متوقف نمیشه!!!!
البته madre عزیز یه نکته ای هم داره چون معمولا مثلا چند تا نازی داریم ترجیحا باید تاریخ عضویت تو نی نی سایتشم جلو اسما باشه!!!! مثلا: تورک آنا (عضویت:1392/6/10): .......
پونه جان اتفاقا ساعت شیاف منم ١١ صبح و ١١ شب هست بعد آنا جان یه سوال واسه شیاف دارم معذرت میخوام اما بعضی موقع ها شیاف کامل میاد بیرون با اینکه نیم ساعت تا چهل دقیقه دراز میکشم ایرادی نداره ؟ اون یه ذره ک باید جذب بشه میشه یا نه نباید کامل بیرون بیاد ؟