2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
ستاره جون مبارکت باشه..انشالاا نه ماه بارداری راحت رو تجربه کنی
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان سبحان جون باره دوم بودم و انتقالم فرش بود.اما مشکل انعقادی و ایمنی داشتم سرم داشتم که خدارو شکر مثبت شد. انا جون من خیلی ازت تشکر میکنم راهنمایی هات باعث شد برم دنبال ازمایشات و مشکلاتم رو شد ایشالله خدا به تو و دخترت و همسرت عمر پر برکت وبا عزت بده دوستان برام دعا کنید بقیه راه هم خوب پیش بره اتریسا جون ممنون عزیزم ایشالله تک تک دوستان بزودی مامان بشن ونی نی سالم بیاد بغلشون
الهی و ربی من لی غیرک.
وای ستاره جون تبریککککککککککک.انشالله تا ماه آخرروبسلامتی طی کنی ونی نی گلت رو بغل کنی. آواجون انشالله تکرار آزت مثبت بشه. ستاره جون میشه بگی کجا میکروکردی؟مشکلتون چی بود؟بارچندم گرفت؟.....
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
مبارکت باشه ستاره جان.
ایشالا9 ماه رو بسلامتی بگزرونی.
فدات بشم توکل برخدا.ممنون آتریسا جان همچنین برای شما. ممنون ذکریا جان
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
ستاره جون مبارکت باشه عزیزم ایشالا نه ما رو به سلامتی بگذرونی. ستاره جان کل هزینه آی وی اف بدون داروها چقدر شد؟ بیمارستان آبان رفته بودی یا مطب دکتر؟
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور
تبرییییییییک ستاره جووووون.ان ساا..9ماه بدون خطر رو پیش رو داشته باشی و نی نیت صحیح و ستلم بیاد بغلت ان شاا...همه ما منتظرا هم به زودی بیایم و اینجا خبرای خوش مثبت شدن و زایملن رو بدیم.ان شاا...
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
ممنون مهکان و منا و گلبرگ جون. ویزیت ها مطب دکتر طرازی بود پانکچر و انتقال بیمارستان ابان.هزینه پانکچر و انتقالم ۴۳۰۰شد البته انتقالم با بیهوشی بود.بدون بیهوشی ۵۰۰ کمتر میشد
الهی و ربی من لی غیرک.
منا جون عزیزم من میکروهام اولی ابن سینا بود و دومی و سومی آبان.... دکترمم چون نی نی یار تاکید کرده اسم دکتر برده نشه بهتره اسم نیارم اما در کل از دکترم راضی بودم.... میکروی اولم ابن سینا سال سال ۹۳ حدودا ۴-۵ تومن شد.... دومیو سومیم آبان حدودا ۶-۷ تومن.... ستاره جون ایشالله خوش خبر میایی عزیزم.... آوا جون به سلامتی عزیزم.... عزیزم ایشالله امروزروز شادی برا هرا دوتون باشه.... آوا جون عزیزم چون زود آز دادین بد نیست تکرار کنی.... ایشالله هر چی خیره برات پیش بیاد.... جواب هر چی باشه توکلت به خدا باشه.... عزیزم میدونم خیلی سخته اما خدا صلاحمونو بیشتر از هر کسی میدونه.... الهی یا مدد عزیز اورژانس بیمارستان الغدیر.... عزیزم با تامین اجتماعی حدود ۳۰ تومن میشه!!!! ستاره جون خدارو شکر.... گوارای وجودت.... ایشالله نه ماه انتظار شیرین در انتظارت باشه..... ستاره جون عزیز دلم خیلی خیلی خیلی خوشحالم که یه سهم خیلی کوچولو تو + شدنت داشتم.... خدا شاهده چشام پر اشک میشه میبینم یکی نتیجه میگیره...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com