2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
یلدا جان توکل به خدا کن و ادامه بده. تمام ماهایی که قدم در این راه میگذاریم واقعا نمیدونیم قراره بار چندم نتیجه بگیریم. فقط باید توکل کنیم و ادامه بدیم. هر چی خواست خدا باشه همون میشه سبزه جان متاسفم که این بار جواب آز مثبت نشد. این روزای سختو همه ما تجربه کردیم. از خدا میخوام بهت توان و انرژی بده و نتیجه این همه صبر و شکیبایی رو به بهترین شکل بهت بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچهها الان تماس گرفتند گفتند وسایل رو آماده کنم یه ساک لباس و شیر و خشک وشیشه و پتو من نمیدونم چیکار کنم از صرفی به کسی هم نگفتم بلد نیستم چی بگیرم
انما امره اذا اراد شی ان یقول له کن فیکون................فقط کافیست او بخواهد
مهتاب باران جان ان شاءالله که قدمش خیر باشه برات عزیزم. منم تجربه ای ندارم ولی فکر کنم باید لباس زیر و رو و شیشه شیر و پتو سبک و کلاه نوزادی و از این جور چیزا برداری. البته خود بیمارستان معمولا ی لیست میده چی تهیه کنی سبزه جان متاسفم که این بار جواب آز مثبت نشد. این روزای سختو همه ما تجربه کردیم. از خدا میخوام بهت توان و انرژی بده و نتیجه این همه صبر و شکیبایی رو به بهترین شکل بهت بده
سلام ژینا جون من خاتم میرم اصلا جنین به شما نشان نمیدن وجنین شناس نمی بینی وهیچ توضیحی در مورد گرید جنین نمیدن من که راضی نیستم از اتاق بغل آقای شیخی میپرسی اونم زنگ میزنه جنین شناسی که به همه میگن خوبه من پرسیدم خوبه یعنی چی? گریدشو بگید که نگفتن وگفتند چرا به خودت استرس وارد میکنی
آدم ها گاهی اوقات گریه میکنند نه به خاطر اینکه ضعیف هستند بلکه به این خاطر که برای مدت طولانی قوی بوده اند
سبزه جون عزیزم خیلی متاسفم.... ایشالله به زودی با یه شادی وصف ناپذیر جبران میشه.... عزیزم معمولا ۳ الی ۷ نهایتا ۱۰ روز بعد پری میاد..... آیسودا جون خیلی فکرتو درگیر گرید نکن.... با گرید آ منفیم داشتیم با گرید سی + هم داشتیم.... دیگه بقیشو بسپار به خدا.... مامان سبحان جون به جنعمون خوش اومدی.... عزیزم ایشالله به زودی به جمع مامانامون بپیوندی.... مامان سبحان جون چون سه بار آی یو آی منفی داشتی بهت توصیه میکنم قبل میکرو پیگیر آزهای تکمیلی باشی چون بعید نیست خودتم مشکل ایمنی یا انعقادی یا هر دورو داشته باشی.... البته نه اینکه صد درصد باشه اما احتمالش زیاده.... چون وقتی آی یو آی تجویز شده یعنی انقدرام شرایط همسرت بد نبوده ولی چون جواب نگرفتین به نظرم بد نیست قبل از میکرو حتما بررسی های تکمیلیو انجام بدی.... چون هر چی باشه هم دردسر پروسه میکرو بیشتره هم هزینش.... پس آزهارو بدی بد نیست.... چون من دوستی دارم ۴ آی یو آی منفی داشت قبل میکرو شانس آورد آزهای تکنیلیو داد و معلوم شد هم مشکل ایمنیو داره هم انعقادی و چون اونا در نظر گرفته شدن و براشون دارو گرفت اون + شد ولی من منفی.... منم بعدا انجام دادم و معلوم شد منم مشکل داشتم!!!! یعنی مشکلات اون با چند تا آی یو آی و هزینه کمتر مشخص شد مال من بعد دو تامیکرو و هزینه بیشتر!!!! مهتاب باران عزیز به سلامتی..... مبارکت باشه عزیزم.... ایشالله پاقدمش سبک باشه و پشت سرش باردار بشی و خواهر برادراشم به جمع پسملت اضافه بشن....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم مقاله زیرو یکی از دوستامون خلاصه کردن و برام فرستادن که تو تاپیک بذارم..... همینجا ازش مجددا تشکر میکنم!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شکست مکرر لانه گزینی: مروری بر علل احتمالی و روشهای تشخیصی و درمانی موجود: فرآیندهایی که منجر به کاهش لانه گزینی می شود به طور کامل شناخته نشده است؛ اما می توان آنرا به تکنیک انتقال جنین، پذیرندگی اندومتر و قدرت جنین برای تهاجم به اندومتر مربوط دانست. سن یکی از عوامل مؤثر در موفقیت می باشد. در حال حاضر عدم وقوع حاملگی به دنبال 2 بار انتقال 2 جنین مناسب (IVF -ICSI/ET) به عنوان شکست مکرر لانه گزینی RIF تعریف می گردد. علل آن به طور کلی به نقص جنینی، کاهش پذیرش اندومتر و یا هر دو مرتبط می باشد. *-نقص در رشد جنین: نقص کروموزومی مرد و یا زن، با منشأ اسپرم، تخمک یا جنین حاصله، از علل RIF جنینی می باشند. مواردی که علیرغم مورفولوژی خوب جنین و رشد آن در مراحل اولیه دچار RIF شده اند، می تواند به علت نقایص کروموزومی یا شکست DNA جنین باشد. افزایش بیش از حد ضخامت زونا پلوسیدا منجر به کاهش پاره شدن طبیعی لایه زونا و متعاقب آن کاهش لانه گزینی می شود. سخت شدن زونا می تواند در اثر سن بالا نیز اتفاق بیفتد. در واقع تنها کمتر از 25 % بلاستوسیست هایی که در محیط آزمایشگاهی رشد می کنند به علت سختی لایه اطراف آن قادر به هچینگ طبیعی هستند. در صورت سخت بودن زونا، برداشت این لایه با افزایش لانه گزینی همراه خواهد بود. *-کاهش پذیرش اندومتر: اندومتر انسان توسط هورمون های تخمدان کنترل می شود و این وضعیت وابسته به هورمون، طی فرآیندهایی، به بلاستوسیست اجازه اتصال به اندومتر و تهاجم را می دهد. ضخامت و طرح اندومتر یکی از عوامل مهم در موفقیت می باشد. وجود پاتولوژی هائی مانند پولیپ، هیپرپلازی، چسبندگی داخل رحمی و میوم ساب موکوس با اثر منفی روی لانه گزینی همراه است و برداشت این ضایعات بوسیله هیستروسکوپی میزان حاملگی متعاقب انتقال جنین را در بیماران RIF افزایش می دهد. هیستروسکوپی در مقایسه با سونوگرافی از حساسیت بیشتری برخوردار است. شیوع موتاسیون های متعدد در ژن ترومبوفیلی در PAI-1 در افراد با سابقه RIF بیش از سایرین مشاهده شد. آنتی بادی هائی مانند آنتی بادی ضد هسته، آنتی بادی ضد تیروئیدی، آنتی بادی ضد اسپرم، آنتی بادی ضد عضلات صاف و آنتی بادی ضد فسفولیپید با RIF همراهی دارد و این آنتی بادی ها باید در این بیماران بررسی شوند. افزایش تعداد سلول های با مارکرهای CD16(+) CD (+) 69 در خون بیماران با کاهش لانه گزینی همراه است و در این بیماران در صورت حاملگی شانس سقط بالاتر خواهد بود. مطالعات انجام شده ارتباط واضحی بین اندومتریوز و سقط مکرر را نشان نداده است؛ با این وجود دلایل اپیدمیولوژی ارتباط بین اندومتریوز را حمایت می کنند. در واقع اندومتریوز از طریق اثر روی ایمنی سلولی و هومورال موجب RIF می شود. ایمنی هومورال مانند ایمنی علیه آنتی ژن های اندومتر، بقیه آنتی بادیها مانند آنتی بادی ضد فسفولیپید و ایمنی سلولی مانند افزایش سلول های ایمنی و سیتوکینها در مایع فولیکولی و پریتونئال می باشد و این عوامل در اندومتریوز با اثر روی فولیکوژنز، اوولاسیون، کیفیت تخمک، کیفیت و تکامل جنین واندومتر موجب اختلال در لانه گزینی می شوند. هیدروسالپنکس با کاهش بروز مولکول های کلیدی در لانه گزینی در اندومتر باعث کاهش لانه گزینی و حاملگی می شود. ۱- روشهای درمانی جهت افزایش پذیرش اندومتر: الف- هیستروسکوپی: هیستروسکوپ وسیله ای برای اندوسکوپی فضای داخلی رحم است که با استفاده از تزریق مایع گلایسین به داخل رحم انجام می شود.میزان حاملگی در سیکل انتقال جنین قبل در مقایسه با کسانی که هیستروسکوپی نداشته اند به طور معنی داری افزایش می یابد. ب-میومکتومی: میوم های ساب سروزال و اینترامورال کمتر از 5 سانت روی نتایج IVF/ICSI-ET اثر ندارد؛ گرچه در مورد میوم های اینترامورال که به داخل حفره رحم و اندومتر اثر فشاری داشته باشند تردید وجود دارد. ج-درمان ضخامت کم اندومتر: جهت بهبود اندومتر روش های مختلفی از جمله دوز کم آسپرین یا مصرف واژینال Sildenafil در بیماران RIF با ضخامت کم اندومتر پیشنهاد شده است. استفاده واژینال از استرادیول میکرونی برای تشدید اثرات استروژنی یا درمان آنتی فیبروتیک با Pantoxiphylin همراه با دوز بالای ویتامین E باعث افزایش لانه گزینی و حاملگی در موارد با اندومتر نامناسب شده است. چ-تحریک اندومتر: تحریک اندومتر ممکن است باعث واکنش هایی در اندومتر شود که منجر به بالا رفتن لانه گزینی می شود. مدلی از این تحریک که شامل ترکیب هیستروسکوپی، بیوپسی اندومتر، به همراه درمان آنتی بیوتیکی همزمان با درمان استروژنی است پیشنهاد شده است. صدمه موضعی روی اندومتر شانس لانه گزینی را افزایش می دهد. ح-ایمونوتراپی: شواهد حاصل از مطالعات مختلف موید احتمال اثر عوامل ایمنی مانند افزایش سلول های NK در بیماران مبتلا به RIF می باشد که احتمال تاثیر درمان های ایمونومدولاتور مانند ایمونوگلوبولین تزریقی (IVIg) را در این بیماران مطرح می سازد. چنانکه نشان داده شده است IVIg باعث افزایش میزان حاملگی در موارد افزایش سلول های NK(56+) در سرم و افزایش این سلولها با مارکر CD(56+) CD(16-) در دسیدوا همراه است. پردنیزولون در بیماران مبتلا به RIF باعث کاهش تولید آنتی بادی می شود. پردنیزولون در بیماران RIF دارای آنتی بادی ضد هسته(ANA) هسته و یا آنتی بادی ضد DNA هسته (Anti DNA) و یا آنتی بادی ضد کاردیولیپین (ACA) گزارش کردند. آسپرین به تنهائی، میزان حاملگی را در موارد میکرواینجکشن افزایش نمیدهد. میزان حاملگی با درمان با آسپیرین و هپارین در بیماران RIF دارای افزایش آنتی بادی ضد فسفولیپید به طور معنی داری افزایش می یابد. اثر هپارین محدود به اثرات ضد انعقادی آن نمی شود. هپارین از طریق افزایش فاکتورهای رشد اپیدرمال وابسته به هپارین و همچنین هپارین سولفات پروتوگلیکان باعث افزایش چسبندگی و افزایش تهاجم بلاستوسیست به داخل اندومتر می شود و درمان طولانی مدت با هپارین بیش از 14 روز شانس لانه گزینی را افزایش می دهد. خ- درمان اندومتریوز: انجام لاپاراسکوپی و برداشت اندومتریوم قبل از انجام IVF باعث افزایش میزان حاملگی خواهد بود. اگرچه نقش لاپاراسکوپی در درمان اندومتریوز غیر تخمدانی، در بیمارانی که شکست مکرر IVF دارند دقیقاً مشخص نیست. لاپاراسکوپی مکرر در موارد اندومتریوم های عود کننده با کاهش ذخیره تخمدانی همراه است. *-دانازول: اثرات سرکوب کننده ایمنی دانازول از سالیان دور مشخص بود. درآن زمان از این اثرات برای درمان اندومتریوز استفاده میشد. *-سالپنژکتومی در موارد هیدروسالپنکس: برداشتن لوله های فالوپ باعث افزایش موفقیت می شود. *-مناسب سازی روشهای تحریک تخمدان: استفاده از آنتاگونیست (Cetrorelix) GnRH در مقایسه با استفاده از آگونیست کیفیت بلاستوسیست، شانس بارداری را افزایش می دهد. استفاده از سیکل طبیعی GnRH همراه با آنتاگونیست، علاوه بر مزیت های مانند سادگی، ارزان بودن، کاهش میزان چندقلوی و عدم بروز تحریک بیش از حد می تواند با نتایج مطلوبی در میزان حاملگی همراه باشد. *-درمان بر روی جنین (PGD): الف- ارزیابی ژنتیک قبل از لانه گزینی: بسیاری از موارد RIF به ویژه در زوج های جوان، مربوط به انتقال جنین های آنوپلوئیدی می شود که از لحاظ مورفولوژی و تقسیم سلولی طبیعی هستند. استفاده از PGD و بررسی 8-3 کروموزوم و انتخاب جنین های طبیعی شانس لانه گزینی را در بیماران با سابقه RIF بیشتر می نماید. ب- هیچینگ: عدم پاره شدن زونا پلوسیدا به عنوان یکی از علل RIF ذکر شده است. برای کمک به پاره شدن این لایه رو ش های مختلف هچینگ به کار می رود. هچینگ به روش های مکانیکی، شیمیایی و لیزر صورت میگیرد. استفاده از ضخیم شدن زونا پلوسیدا، سن بالا و جنین های منجمد شده باعث افزایش میزان حاملگی می شود. ج- انتقال زیگوت به لوله فالوپ با ZIFT: درمقایسه با روش استاندارد IVF این روش به جنین این اجازه را می دهد که مراحل اولیه رشد را در محیط طبیعی به انجام رساند و انتقال جنین به محیط رحم توسط مکانیسمی طبیعی صورت گیرد. همچنین این روش از مشکلات به وجود آمده بعد از انتقال جنین به محوطه رحم جلوگیری می نماید و مشکلات تکنیکی به علت تنگی مجرای سرویکس را برطرف می کند. چ-انتقال بلاستوسیست: انتقال جنین 2-8 سلولی به رحم، وضعیت این سلولها را که به طور طبیعی در روز پنجم بعد از لقاح و در مرحله مورولا وارد رحم می شوند دچار اختلال می کند. فعالیت ژنوم جنین در مرحله 8-10 سلولی انجام می شود و کشت جنین تا مرحله بلاستوسیست باعث آماده شدن تمام ژنوم جنین می شود. *-تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم(میکرو اینجکشن): بیشتر در موارد ناباروری به علت نقص اسپرم انجام می شود. *-روشهای روان درمانی: واضح است که استرس می تواند در درمان ناباروری تأثیر بگذارد. همچنین ناباروری هم می تواند تأثیرات روانشناختی ایجاد نماید و زمینه ساز بروز اختلالات روانی و مشکلات زناشویی شود. روان درمانی باعث کاهش اضطراب و افسردگی می شود و شانس پذیرش جنین در رحم را می تواند افزایش دهد. روش های مختلف روان درمانی واضطراب زدایی به عنوان درمان کمک کننده در کنار دیگر رو شهای درمان مبتلایان به RIF وجود دارد؛ ولی اثر این درمانها هنوز به قطعیت روشن نشده است. معرفت (M.D.)، افسانه محمدزاده (D.M.T., Ph.D.)، امیر حسن زرنانی (M.D.)، سیده سهیلا عارفی (M.D.) سعید زارعی (Ph.D.)، محمود جدی تهرانی (M.D.)، غفاری نوین (Ph.D). ۱- مرکز تحقیقات آنتی بادی منوکلونال، پژوهشکده فنآوری های نوین علوم پزشکی جهاددانشگاهی ابن سینا، تهران، ایران. ۲- بخش ایمونولوژی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، شیراز، ایران. ۳- مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی تولیدمثل، پژوهشکده فنآوری های نوین علوم پزشکی جهاددانشگاهی ابن سینا، تهران، ایران. ۴- گروه ایمونولوژی، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران. ۵- مرکز تحقیقات نانوتکنولوژی زیستی، پژوهشکده فنآوری های نوین علوم پزشکی جهاددانشگاهی ابن سینا، تهران، ایران. فصلنامه باروری و ناباروری/زمستان86
سلام ، خیلی ممنون از راهنماییتون تورک آنای عزیز ، ولی دیگه من الان در سیکل میکرو هستم و دارم آمپولهای گونال اف رو میزنم ، حالا فعلا اگر بخوام به این فکر کنم که کاش آزمایشهام رو داده بودم بدتر استرسم زیادتر میشه ، توکل کردم به خدا ان شا الله که نتیجه مثبت میشه ولی خوب اگر احیانا منفی شد که دیگه برای دفعه بعد همه آزمایشها رو انجام میدم ان شا الله .
مرسی آناجون از انتقال اطلاعات بسیار مفید..
فقط یه سوال..این بحثه مربوط به هیدروسالپنکس رو درست متوجه نشدم..
هیدروسالپنکس با کاهش بروز مولکول های کلیدی در لانه گزینی در اندومتر باعث کاهش لانه گزینی و حاملگی می شود.

من چسبندگی لوله دارم در اثر آندومتریوز..اما دکتر گفتن چون ظاهر لوله سالم هست اما بدلیل آندومتریوز بسته شده نیازی به برداشتن لوله نیست.به نظرتون ین قسمت شامل حال من نمیشه؟بحث کاهش مولکول کلیدی..چون این قضیه خیلی فکرمو مشغول کرده که نکنه مواد سمی ترشح کنه. البته تو هردوتا عمل لاپارا و میومکتومی دکتر چک کردن اما کار خاصی انجام نشد. چون لوله بسته شده فک کنم مشگلی ایجاد نمیکنه..ممنون میشم اگه جواب بدید
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام دوستان یک سوالی داشتم ، هیچ وقت همچین اتفاقی برای من نیفتاده بود ، من امروز روز پنجم سیکلم هستم و از دیروزم آمپول گونال اف رو شروع کردم ، از دیروز دیگه تقریبا پریودم تموم شده بود و در حد چند لک خیلی کمرنگ بود طوریکه دیگه امروز میخواستم برم حمام ولی یک دفعه یک ساعت پیش احساس کردم ترشحاتم زیاد شده اولش خون نبود ولی یکدفعه خون زیاد شد نه خیلی خیلی زیاد ولی خوب دیگه اصلا لک نیست و کاملا خون هستش ، میخواستم ببینم ممکنه برای آمپول گونال اف باشه ؟
مامان سبحان عزیز نه عزیزم دیگه اصلا فکرتو درگیر این چیزا نکن و فقط به + شدن فکر کن.....
من فکر کردم قصدشو داری بری تو سیکل....
ایشالله که + میشی و نیازی به همچین کارایی نمیمونه!!!!

آتریسا جون عزیزم والا چی بگم؟
نمیدونم آیا چسبندگیت در حدیه که فقط مانع گذر تخمک میشه یا اینکه بحث هیدروسالپینکسم منتفی میکنه!!!!!
اما خوب به نظر میاد اگه کسی که برات لاپرا کرده باید میتونست تشخیص بده این قضیه رو....
احیانا مشکلی نبوده که نگفته باید لوله هات فیزیکیم بسته بشن یا برداشته بشن!!!!

متاسفانه من بازم نرسیدم سلامتو ببینم....

مامان سبحان جون معمولا یه سونو روز اول تا سوم پری داریم، بعد روز ۸ و بعدشم بسته به فولیکولا دو سه روز یکی..... مطمئنا دکترا در نظر گرفته شرایطتو و گفته ۱۲ پری بری واسه سونو، احتمالا همون روز یا سونوی بعدی وقت پانکچرت مشخص بشه!!!!