2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه.من دیروز رفتم پیش پزشکم داروهامو واسم نوشت 3/5 هزینه دارو شد که با تامین شد 1/5 . البته داروها گیر نمیاد بیعانه گذاشتم توی دارو خانه و یه کپی از دفترچم قراره خبر بدن بهم. دارو هام هم بدخط هست نمیدو نم چیه یکیش مرینواله 7 تا از 2 عادت روزی یکی _به نظرم اون یکی هم gol pen900 /3تا روزی 225 واحد /orgalotun 5 تا کسی میدونه اخری چیه؟ البته هنوز از کاریوتایپم بعد از 3 ماه اماده نشده ولی قول دادن هفته دیگه حاضر شه. دکترم گفت بعد ازپانکچر حتما حتما 2ماه جنیناتو فریز میکنیم چون هم بدن خودت اماده میشه هم شانس جنین فریزی بیشتره .بهم هم گفت چونه نزن من تجربه دارم . گفت بعد از پانکچر عکس رنگی انجام بدی باید کلی التماس کردم گفت پس به جاش سونو در اب بده sis. کسی اطلاعاتی داری راجع به سونو در اب . درد داره ایا؟ خلاصه با این روال مامان شدن من میشه 3/4 ماه دیگهولی شانس بالاتر میره با جنین فریزی
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام دوستان من از سه شنبه اعلام کردن که هایپر شدم شدید امروز رفتم سونو گفتن تخمدانم اب اورده دوباره باید برم تا شنبه کسی بوده به خاطر هایپر شدید اصلا پانکچر نشده باشه
خدایا خستم از انتظار.....
سه شنبه استرادیولم۵۰۰۰بود امروز بدن تزریق هیچ دارویی استرادیول۷۰۰۰بود گفتن تا بالا می ره کاری از ما ساخته نیست الانم جون خودت مهمه نه کیفیت تخمکهات
خدایا خستم از انتظار.....
ژیناجان ویانا درس میگه اسم اون آقا شیخی بود البته به من گفتن گرید جنینامو حالا یادم نیست آقای شیخی گفت یا زنگ آزمایشگاهو زدم بهم گفتن. دوستی که ارگالوتران داشتی این کارهمون ستروتایدو میکنه دوسه روز قبل پانکچرت واسه مهارتخمکگذاری باید تزریق کنی بچه ها من ازوقتی دی3رو هفته ای یبار مصرف میکنم دیگه کپسول کلسیم دی رو نمیخورم.درسته یا باید اونم بخورم؟
سلام، کسی تو بهمن هیسترو انجام داده؟؟؟ میخاستم بدونم هزینش چقدر میشه،؟؟؟
میگفتند:سختی ها نمک زندگی است...اما چرا کسی نفهمید"نمک"برای من که خاطراتم زخمی است شور نیست...مزه"درد"میدهد
سلام من امروز سونو شدم ۱۶ تا تخمک داشتم سایزشون ۱۴ بوددکتر گفت اندومتر هم خوبه خدا دو شکر دارو هامم با بدبختی دارو خانه قائم پیدا کردم همون دارو ها رو داد فقط گونال ب جای روزی ۱۵۰ واحد شد روزی ۷۵ واحد یکشنبه هم برای سونو برم .در ضمن برای خودم و همسرم هم ازمایش خون نوشت که امروز ندادم چون استرس دارو هامو داشتم مجبور شدم چند تا دارو خانه برم .گذاشتم یکشنبه دیگه توکل ب خدای مهربون هرچی صلاح و خیره
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
ببخشید سوال میکنم اما برای منم سوال پیش اومده فرزند خوانده که دوستمون گفتن اگه رحم اجاره نیست چه جوری ؟میشه توضیح بدین؟
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
ممنون ستاره جان .امروز ستروتاید نایاب بود خودم که پیدا نکردم دکتر یونسی ب منشیش که شمارشو ب همه بیماراش میده گفت اون برام پیدا کرد
دوستان که دنبال دارو میرید حتما با ۱۴۹۰ تماس بگیرید اسم داروخانه هایی که داروتونو داره میگه اگه اونا هم نداشتن بازم تماس بگیرید و پیگیر باشید. بالاخره پیدا میکنید شده بعد چهار پنج بار تماس و معرفی هفت هشت داروخانه بالاخره یه کدوم داره ستروتایدو سه هفته پیش از سیزده ابان و داروخانه پردیس خریدم
الهی و ربی من لی غیرک.