2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سبزه جان می دونم سخته این روزای سخت و خیلیامون تجربه کردیم خسته شدن و گریه کردن هیچ ایرادی نداره فقط مهم اینه که بعد هر شکست بتونیم دست رو زانو هامون بزاریم و با یه یا علی دوباره بلند شیم انشالله که خدا دامن همه منتظرا رو سبز می کنه و جواب تلاشهای مارو هم می ده از زخم تبر خسته نشو که وجودت شایسته تندیس است
خدایا خستم از انتظار.....
سلام ، من مدتی هست که خواننده خاموش هستم ، منم الان در سیکل میکرو قرار دارم و فکر کنم حدود ١٠ روز دیگه برای اولین بار پانکچر بشم ، ٣٤ سالمه و ٥ سال هست که ازدواج کردم ، خودم هیچ مشکلی ندارم و همسرم هم واریکوسل داشت و الان یک سال و نیم هست که عمل کرده و خدا رو شکر الان مشکل خاصی نداره ، دعا کنید که کار ما هم به خوبی انجام بشه .
البته ٣ بار هم iui انجام دادیم ٢ بار در مطب خانم دکتر وحید دستجردی که دکتر همسرم یعنی آقای دکتر صاحب کشاف با ایشون کار میکنند و ما رو به خانم دکتر معرفی کردند ولی نتیجه نگرفتیم و از آذر ٩٤ تصمیم گرفتیم که به مرکز رویان برویم و یک بار هم اونجا iui انجام دادیم که باز هم منفی شد و الان هم که به امید خدا در سیکل میکرو قرار داریم ، به امید موفقیت البته به خواست و اراده خدای بزرگ .
دوستانی که شوهراتون عضلانیارو واستون تزریق میکنن.موقع تزریق آسپیره هم میکنن؟شوهرم بلد نیست.بچه ها چقدر مهمه آسپیره ؟ ژیناجان من خاتم میرم.کادر اتاق عملش خیلی مهربونن.جنین شناسم راستش من تا الان باهاش حرف نزتم.منتها یه آقایی هست که اتاقش بغل اتاق عمل بود ما سوالامونو از اون میپرسیدیم والبته اونم خیلی کمکمون میکرد و زنگ میزد آزمایشگاه و با جنین شناس حرف میزد
مهدیه جون من میخوام گرید جنیناموبهم بگن.تو بهمن میرفتیم داخل عکس جنینایی که میخواستن انتقال بدنو میدیم کلی در موردشون با جنین شناس حرف میزدیم.تو خاتم در مورد کیفیت جنین توضیح میدن؟
مهدیه جون آسپیره کردن که کاری نداره وقتی کامل آمپولو تو عضله فرو برد قبل تزریق یه خورده پیستونشو میکشه بالا ببینه خون میاد توش یا نه.99درصد هیچ مشکلی نیست ولی محض احتیاط انجام بده.خیلی ساده است.اولش براش سخته ولی راه میفته من اوائل کلی شوهرمو التماس میکردم برا تزریق حالا خودش میگه چرا دیگه آمپول نمیدی برات بزنم!!!
سلام صبح همگی بخیر من مدت زیادی بود اینجا نبودم ولی ازحال همگی خبر دارم و میدونم شکر خدا سلامت هستید برای هر کس تو هر مرحله ای ارزو خوشبختی دارم من تا کمتر از یک هفته دیگه پسرم بدنیا میاد الان بیشتر از هر وقت دیگه به دعا و انرژی مثبت شما عزیزان نیاز دارم امیدوارم از دعاتون بی بهره نمونم اینکه میگم پسرم پسر منه ولی مامانش من نیستم پس دعا کنید تا لحظه آخر همه چی خوب پیش بره
انما امره اذا اراد شی ان یقول له کن فیکون................فقط کافیست او بخواهد