2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
آنا جون ی سوال میگم من mhtfr یه الل هتروام و بی فیبرینوژن پلی موفیسم.. قبلا اسپرین میخوردم حدود هفده تاشو که خوردم پام خونریزی کرد. ب جز کبودیا . دکتر گفت قط کن..الانم دارم دوباره ال دی میخورم نوبتم تو مطبش میشه دو سه روز مونده ب پری که باید داروهای اصلی رو شرو کنه برام. حالا میگم واسه مشکل انعقادیم لازم نبود زودتر چیزی مصرف کنم?! از کی باید مثلا سلکسانو شرو کرد واسه سیکل
کاربران عزیز با سلام خواهشمند است در پستهای خود از نام بردن پزشکان و جراحان جدا خودداری فرمایید. در ماههای اخیر به دستور پلیس فتا آی دی کاربران زیادی که شاکی خصوصی داشتند پیگیری شد. برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکل و شکایت پزشکان لطفا ملاحظه بفرمایید. تا برای شما و تاپیکها مشکلی بوجود نیاید
از همکاری شما عزیزان سپاسگزاریم
ر جا از اسم بردید پاک کنید برای شما و سایت مشکلی پیش نیاد
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون انا جون من این ماه و ماه بعد دکترم گفته LDبخورم تا هورمونام منظم بشه بعد برم برای سیکل بعد ولی نمیخوام با این داروها این ماه شانسمو از دست بدم موندم چیکار کنم
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
آرزو جون عزیزم من سلکسانم دقیقا بعد انتقال و از روز انتقال شروع شد..... منم آسپرین نداشتم به خاطر لک بینی حین خوردن ال دی..... نگران نباش عزیزم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی دلارا جون....
ایشالله این دفعه جواب میگیری... منتظر خبرای خوب خوبت هستیم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی پیشاپیش عیدتون مبارک ... ان شالله سال بعد همگی نتیجه گرفته باشیم ... انا ممنونم گفتی فعلا پروژسترون نزنم ..پری خانوم تا اسم امپولو شنید اومد! ودیگه عزیزم درسته این تاپیک اشپزی نیست اما میشه بگی بعنوان سالاد چه موادی استفاده میکنی ؟! من بدلیل سرد بودن مواد سالاد ..اصلا درست نمیکنم درصورتیکه دوس دارم سالاد بخورم ... ممنون میشم یه راهنمایی بکنی ..
شاینا جون من قبل انتقال سالاد که درست میکردم توش زنجفیل و فلفل سیاهم میریختم که سردیشو میگرفت..... وگرنه اینطوری اصلا نباید سالاد خورد..... تو سالاد جوانه گندمم بریزی خوبه.....
آنا جان منم دقیقا سوال شاینا جونو دارم...1 مدت سالاد حذف کردم...بخاطر سردی و کاهو و ریحون و اسفناج و.. واسه مشکل انعقادی حذف کردم و کلم واسه مشکل تیروئید....ماست و دوغ هم حذف...ترشی هم همینطور....غذاهای سرد هم حذف....نوشیدنی هم فقط دم نوش....راستش خیلی دلم واسه سالاد و ....تنگ شده...کشک بادمجون...کلا مثل حامله ها ویار دارم....راستی مرغ هورمونی چند ماه حذف کردم و به جاش مرغ سبز میخورم یا گاها محلی....آّب سرد و ...حذفه...ماهی هفته ای 1 بار با سیر فراوان و گرمی...تنها گوشت فرمزی مصرفی هم گوسفندیه که واسه آندومتریوز با احتیاط میخورم...
خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
راستی دوستان من تو سالاد سیب و انارم میریختم.....

البته الان فصلش نیست من برا مشکل انعقادیم هر روز دوسه تا انار شیرین میخوردم.....
انار ترشم چون سردیه نمیخوردم....

خلاصه یه گیری افتادیم دیگه ایشالله به سلامتی از توش بیرون میاییم.....
مثلا میوه هم فقط موز و سیب با پوست و انار شیرین و طالبی و خربزه و ..... میخوردم....
خیار و گوجه رو هم فقط تو سالاد اونم با زنجفیل و فلفل سیاه میخوردم.....
خلاصه مثلا خیار و گوجه چون سالسیلات دار بودن و برا مشکل انعقادی خوب بودن تنهایی نمیخوردم اما تو سالاد میخوردم.....
پس باید خیلیم ریجید نبود.....
ولی مثلا هندونه یه سال تموم لب نزدم....
خلاصه باید سبک سنگین کنیم.....
چون با مجموعه مشکلاتی که درگیرشیم نباید هیچی بخوریم.....
آهان دوستان من خیلی وقتام به جای سالاد سبزی خوردن میخوردم......
چون مجموعش با هم گرمی بود.....
یعنی تو سبزی خوردنم همه چی بود و اصلا سوا نمیکردم که اینو میخورم یا اونو نمیخورم......
در ضمن ریحونم میخوردم.....
ریحون اگه یکجا بیایی کلی بخوری برا انعقادی میتونه بد باشه وگرنه ریحونی که مابین بقیه سبزیا خورده میشه مشکل ساز نیست.....

مثلا یبار تو یکی از برنامه های پایان ناباروری در مورد تغذیه برا مشکل انعقادی داشت حرف میزد و میگفت مثلا گشنیز و جعفری برا مشکل انعقادی خوب نیست البته اگه مثلا یکجا یه لیوان جعفری خرد شده خورده بشه معادل خنثی کردن اثر یه قرص آسپرینه!!!!!
پس ما تو سبزی خوردن هیچ وقت انقدر جعفری نمیخوریم که بگیم ضرر داره.....
پس حواستون به این نکاتم باشه!!!!!
وگرنه اینطوری بخواییم سفت و سخت بگیریم اصلا نباید هیچی بخوریم....
سلام به همگی عیدتون مبارک....ایشاله همه نی نی ها به سلامت به دنیا بیان و همه اونایی هم که منتظر هستن به زودی جواب بگیرن.... آنا جون مثل همیشه ممنون از پاسخت.... من همیشه تو سیکلهای میکروم هپارین یا سلکسان رو از روز اول پری شروع میکردم و حساب کن تا روز انتقال حدود 16-17 روز میشد که رقیق کننده استفاده کرده بودم و الان این سوال برام مطرح شد برای اینکه جنین بخواد به دیواره رحم بچسبه خون خیلی رقیق هم شاید خوب نباشه....به هرصورت ازاینکه پزشکم رو عوض کردم و دستورات دارویی پزشک جدیدم متفاوت هست احساس خوبی دارم و مطمینم پزشکم با این دستور دارویی برای بیمارانی با مشکلات مشابه من جواب گرفته بنابراین این دفعه با آرامش کامل دارم وارد سیکل میکرو میشم ....
سلام به همه عزیزان و دوستان گروه
ان شالله همگی سلامت هستید
آنا جون خوبی خسته نباشید دخملی خوبه
عیدتون مبارک
ان شالله عید دیگه همه نی نی بغل یا نی نی تو دلشون باشه
مدتی بود سر نزده بودم با دختر کوچولوم مشغول بودم
ان شالله قسمت همتون باشه
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
بچه ها اگه میشه زود جواب بدین....من با ال دی روزی دوتا پردنیزولون رو شروع کردم و باید از روز دو پریود پردنیزولون را یک عدد تا سه روز و یکروز در میان روزی یکی تا سه بار... فقط نفهمیدم روز اول پریود را چکار کنم ....امروز هم روز اول پریودمه....همون دوتا رو بخورم...؟؟؟؟؟؟؟لطفا اگه کسی روش درمانش مثل منه جواب بده