2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
شاینا جون یه چیزی..... من چند روز پیش خلط خونی داشتم امروز مجدد از دکتر حلق و گوش و بینیم وقت گرفتم..... گفت خلطت بازم به خاطر همون رفلاکسته و برام همون پنتومید شما رو تجویز کرد با تلفاست!!!!! خواستم بگم این دکتر تشخیصش عالیه پس نگران نباشو پنتامیداتو بخور..... بخصوص وقتی پردنیزولونات شروع شدن حتما بخور چون خیلی جلوی تاثیرات منفی پردنیزولون رو میگیره!!!!"
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فوزی جون متاسفانه من بیشتر در مورد درمان رحم سرد افرادی که طبعشونم سرده اطلاعات دارم..... البته تک و توک چون کل اون تاپیکو مطالعه کرده بودم یه چیزایی در مورد رحم سرد با طبع گرمم تو ذهنم مونده که اونم استفاده بعضی خنکیا همزمان با گرمیجات بود..... یعنی مثل ماها یه سری رعایت کردنارو داشتین فقط کنارش خنکی هم باید میخوردین..... فقط متاسفانه خیلی با جزئیات تو ذهنم نمونده!!!!! تنها خنکی ای که خوب تو ذهنم مونده کاسنی بود.... اما یه چیزای مشترکی بود..... از جمله ....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دلارا جان روز خاصی نداره!!!! هر روزی میتونی!!!!
ممنون انا جان تو این روزا یه بار دیگه باید بریم پیش اورولوژ اگه اسپرمها خیلی کم باشه شاید وقت زیادی نداریم نمیدونم اصلا دیگه حوصله سیکل جدید رو ندارم از نظر مالی هم برام خیلی سخته شروع دوباره موندم اگه منتظر بمونم زمان از دست میره یا نه تو دو راهی خیلی بدی موندم
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
سلاااااام به همگی ... من فردا وقت گرفتم پیش دکتر روماتولوژ که ببینم چرا آنام مثبت شده ...واسم دعا کنین چیز خاصی نباشه. شاینا جون می تونم یه سوالی بپرسم؟شما دکتر روماتولوژ چه تشخیصی واستون دادن بابت آنای مثبتتون که بهتون دارو دادن...علت آنای مثبتتون چی بوده؟
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
فوزی جون ببخشید پیغامم ناقص بود..... از جمله کارایی که بینمون مشترک بود اینا بودن: حموم نرفتن تو پری نشستن خودت تو پری و فقط پاک کردن آب سرد نخوردن بعد نزدیکی آب سر نخوردن بعد حموم کلا آب سرد و یخ رو کنار گذاشتن خوردن گرمیجات دو کنار خنکیا که این خاص شما بود.... ننشستن رو سیمان و چمن و .... عزیزم فعلا اینا به ذهنم رسیدن.... دلارا جون میفهمم چه حالی داری..... دقیقا اون حالیو داری که من سر میکروی دوم داشتم و از یه ورم مشکل مالی شدیدی داشتیم و در صدد بودیم کلا یه مدت سیکل رو کنسل کنیم که بعدا وارد شدم و متاسفانه جواب نگرفتم..... عوضش تو سیکل بعدی که تقریبا یه سال بعد بود جواب گرفتیم..... پس خیلیم فکرتو درگیر نکن..... مهکان جون عزیزم ایشالله خیره و چیز خاصی نیست.... با انرژی + برو ایشالله حرفای خوبم میشنوی....
ممنون انا جان بابت نوشتن برنامه داروییت ...
من پنتومید نخوردم چون اول میخواستم نظر متخصص داخلی رو‌بپرسم

امروز معاینه م کرد وگفت سر معده ت هست
پنتومید رو نشونش دادم گفت یه چیز قویتر برات مینویسم ..اما چون قصد بارداری دارید تست ubtبده ...ببینم میکروبی چیزی نیست شاید مستعد زخم معده باشی ..این تست رو انجام بده اگه مشکلی بود شاید مجبور باشی سیکلت رو کنسل کنی وچن ماه دارو بخوری ...
کمی نگرانم کرد ..
اما گفت شاید خود منم یه میکروب تو‌معده م باشه ..این تست رو قبل از حاملگی انجام بدی بهتر از اینه که دوران حاملگی معده دردت تشدید بشه ونتیونیم کاری کنیم !!
قصد حاملگی نداشتی قرص کافی بود !!

برام دو‌نوع قرص نوشت دو تا صبح دوتا شب

توکل بر خدا !!
از دو‌چیز میترسم
زخم معده
اندوسکوپی

التماس دعا
مهکان جون ... اول از همه گفت نگران نباش موردایی مثل شما زیاده ... قرص هیدروکسی کلرکین سولفات نوشت به داروهام اضاف کنم ...که من شک دارم معده دردم از این قرصه وفعلا کنارش گذاشتم تا موقعی که سیکلو شروع کنم .... تجویز پردنیزول امپول انکساپارین .. دو‌ماه دوماه باید بررسی بشم زیر نظر خودش ! اصلا نگران نباش عزیزم ...
شاینا جون عزیزم اولا به قول دوستان آندوسکوپی انقدرم ترس نداره ماها یه پیش زمینه ترس ازش ساختیم.... باکتریم من داشتم معمولا خیلیا دارن فقط شتید یه سریا براشون زیاد باشه.... خلاصه نگران نباش اما پیگیریت خوبه چون تشدید بشه دردش غیر قابل تحمل میشه!!!!!
انا جون گفتی یکی دو ماهه هر روز سیب میخوری یه جا خوندم اگه دوران حاملگی هر روز سیب بخورید نی نی دنیا بیاد همیشه ارومه وشبا خواب راحتی داره...هر چند شاید خودت این موضوع رو بدونی