2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام آنا جون خوبی عزیزم.میخواستم بپرسم با وجود پروژسترون امکاتش هست زودتر از موعد پری بشیم؟من 11 انتقالم و 24 پری.دوره هام 28 روزه.الان دجار لک بینی قهوه ای شدم.شدیددددددا هم حس پری...برام دعا کنید.خیلی ناراحتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر دوستان و انا جون چهارشنبه پانکچر شدم ده تا تخمک داشتم هشتاش بارور بود که هشت جنین هم شد. امروز چهارتاشو که توی مرحله کمپکت بود انتقال دادن. گفتن چهارتاش هم گریدش یک بوده. نمیدونم کمپکت چه مرحله ای هست اطلاع دارید؟دوستان برام دعا کنید نتیجه مثبت بشه ...
الهی و ربی من لی غیرک.
شاینا جون به نظرم فعلا نزن.... اگه تاخیرت بیشتر از ده روز شد اون موقع میزنی.... آیسودا جون منم همین حدودا یعنی سه روز قبل آز لک بینی داشتم..... نگران نباش و به فال نیک بگیرش..... خاتون جون ارومیه رو نمیدونم اما در کل هزینه عمل حدودا بسته به مرکز ۳ الی ۴-۵ تومنه!!!!! هزینه داروهام با تامین اجتماعی بسته به اینکه بدنت چقدر دارو لازم داشته باشه بین ۷۰۰-۸۰۰ الی ۱/۵-۲ میلیونه!!!!! مامانی مامان عزیز ایشالله خیره و هر مشکلی داری رو بشه و در ضمن خیلی راحتم قابل حل باشه!!!! ستاره جون شکر خدا به سلامتی ایشالله.... عزیزم منم جنینام کامپکت بودن یه مرحله قبل بلاستوسیته!!!!! اتفاقا به نظرم بهترین موقعیت جنین برا انتقال همین کامپکته!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ظاهرا ابن سینا داروخونش شیاف سیکلو داره!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیا جون انگاری یه عفونت ویروسی هست به اسم هرپس سیمپلکس..... چطور مگه؟
رفتم تستی که متخصص داخلی نوشت رو‌دادم میکروب بود...وای چقد ترسیدم از +شدنش
اما وقتی رفتم پیش دکتر گفت در اثر محیطه وشایعه ....
انتی بیوتیک داد وچند قرص دیگه برا معده

....خداروشکرمیکنم که کارم به جاهای باریک نکشید ..
دوستان دردای معده رو جدی بگیرید وسعی کنید زود کنترلش کنید ....