2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
آنا جون فردا میتونم موهام و رنگ کنم.? و اینکه امپولای پروژسترون و پیچیدم توی حوله گزاشتم درب. پاینی یخچال تاثیری توی بالا بردن دما داره ?مرسی
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله أنا جان أون دفعه در عرض دو هفته انتقال داشتم، میخوام بدونم فرق أین دوتا چیه؟ یعنی تو أین روش تخمکگذاری رو مهار میکنن فقط؟خوب این چه مزیتی نسبت به قبل داره؟
خداوندا راضیم به رضای تو
من از درد معده رفتم بیمارستان گفت التهاب داری ! اسم اسید معده رو اورد گفت برومتخصص داخلی ... جالبه اصلا معاینه نکرد فقط فشارم رو گرفت گفت یا غذای بیرونی میخوری یا از استرس وفکر وعصبی بودنه ! برام قرص پنتومید نوشت اما نمیدونم بخورم یا نه ... پزشک عمومی بود که تو‌اورژانس بود .. نمیدونم چکار کنم ... دردم کم بود اینم اضاف شد ..
شاینا جون بله همچنان کلی دارو دارم.... دیگه چه میشه کرد... به خاطر پرنسسمم شده تحمل میکنم.... ولی خوب من خورد و خوراکمو جوری تنظیم کردم بتونم داروهامو راحت بخورم.... در کل تو بارداری بهتره وعده های غذاییت کوچیکتر و تعدادشون بیشتر باشه.... این طوری به معده فشار کمتری وارد میشه.... آوا جون راستشو بخوایی من سری قبل بین پانکچر و انتقال رنگ کرده بودم.... اما این سری گفتم من که ایشالله نه ماه نمیتونم رنگش کنم این یه ماهم روش..... به نظرم نیتت رو بذار رو مادر شدنت و این دفعه هم رنگ نکن..... هم اگه احیانا ضرری داره ازش جلوگیری میشه هم اینکه نه ماه موی بدون رنگ با ده ماه فرقی نداره!!!! فقط یادمه یبار یکی از دوستان که خودش پزشک بود همینجا میگفت رنگ نکنین.... چون خودش باعث تشدید التهاب میشه.... منم این سری رنگ نکردم!!!! تو هم + فکر کن و خودتو آماده کن که قراره باردار بشی و از الان خودتو به رنگ نکردن موهات عادت بده.... ثمین جون نگران نباش کاملا طبیعیه.... معمولا آسپرین و هپارین یا آسپرین و سلکسانو با هم داریم.... فقط اگه مشکل معده داری احتمال تشدیدش با آسپرین هست اگه اذیت شدی به دکترت بگو شاید حذفش کنه!!!! ثمین جون معمولا کسایی که برا پانکچرم احتمال هایپری داشتن براشون از سیکل بلند استفاده میشد اما یادمه تو با شرایط ذخیره بالایی که داشتی دکترت برات سیکل کوتاه تعیین کرده بود.... البته اگه اشتباه تو ذهنم نمونده باشه... یعنی بدنت برای مهار فورس بیشتری نیاز داشت اما خوب احتمالا با دز پایین اون سری جریانو برات کنترل کرده بود.... یادم نیست اون سری هایپر شدی یا نه!!!! عزیزم حالا برا انتقالت این نوع مهار در نظر گرفته شده!!!! ثمین جون این دو روش مزیتی به هم ندارن برا بدن با بدن متفاوته و هر کدوم مناسبتر باشه اونو در نظر میگیرن!!!! شاینا جون این معده درد امون آدمو میبره.... من سابقه ورم معده البته از نوع صفرایی رو داشتم و بابتشم خیلی اذیت شدم اما شکر خدا تو سیکل کنترل شد..... راستی من قبل شروع سیکل و پردنیزولونام به خاطر رفلاکس صفراییم و خلط دایم پشت حلقم دکتر حلق و گوش و بینیم برام پنتاپرازول تجویز کرد که با شروع پردنیزولونا داشتمش.... چون بهم گفت پردنیزولونا میتونه رفااکستو تشدیدش کنه و مجدد بیفتم تو دور ورم معده و مشکلاتش.... عزیزم بهتره بری پیش متخصص گوارش و ازش مشاوره بگیری که بتونه تو منیج قضیه کمکت کنه!!!! مثلا یه دارویی کنارش بده که هم برا بارداری و سیکلت مشکل ساز نباشه هم عوارض دارو رو کم کنه برات.... بازم تاکید میکنم وعده های غذاییتو کوچولو کوچولو کن و تعدادشون رو بیشتر کن چون علاج درمان درد و ورم معده همینه!!!!! خلاصه مدیریت این قضایا یکم کارو سخت میکنه اما نشدنی نیست..... من با اون اوضاع درب و داغون معدم شکر خدا تو این مدت درد معده نداشتم!!!! پس به نظرم یه مشاوره با متخصص گوارش داشته باشی بد نیست!!!! من که برا این سیکلم ماشالله هزار تا مشاوره مجبور شدم برم چون همیشه ترجیح میدم حرفو از زبون اهلش بشنوم و بهش عمل کنم!!!! یلدا جون عزیزم چشم الان میرم خصوصیو چک میکنم!!!! راستی شاینا جون چند تا نکته بگم واسه ورم معده... با غذا آب و ماست نخور.... بلافاصله بعدش دراز نکش.... کم کم و با تعداد وعده بیشتر بخور.... مثلا پنج شش وعده بخور اما هر بار کمتر بخور.... موقع خواب سعی کن یکم سرت بالاتر باشه.... سعی کن سمت چپ بخوابی.... در مورد رژیم غذاییت فکر کنم با من خیلی فرق داشته باشی..... چون ورم معده من از نوع رفلاکس صفرایی بود.... من باید سوپ آبکی بیمزه میخوردم.... اما فکر کنم تو باید غذاهای آبکی نخوری حالا خودت یه چک بکن و سرچ کن عیار دستت میاد!!!! تو گاستریت یا ورم معده اسیدی داری پس رژیم غذایی اونو سرچ کن و رعایت کن زود خوب میشی!!!! من با اون اوضاع داغون معدم که کارم به آندوسوپی و .... کشید دو ماهه کاملا خوب شدم اما خوب من در کل خیلی رعایت کردم..... در ضمن دکترم به منم گفت که خیلی استرسی هستی و این خودش مشکلو تشدید میکنی!!!!! تو که دیگه سمبل استرسی واسه خودت پس یکم رو خودت کار کن!!!!! به خدا خود استرس یه جورایی مادر همه امراضه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من فکر میکردم از قرصه ومعده م. رو بالاخره سوراخ میکنه این قرصا !!!!!!
اما دکتره گفت اینا همش وویتامین ومکمله ضرری نداره ....البته گفت شاید از قرصی که روماتولوژ نوشته ..(چون نوشته شده برا جلوگیری ی از ناراحتی معده با دو لیوان اب خورده شود وهمراه غذ)

راستی وقتی میگن دارو رو بهمراه غذا بخورید ..این یعنی مصرف غذا با آب!!!

دیگه اینکه قرصی که خودت خوردیذهمون پنتومید هست؟
این قرص قبل از صبحانه باید خورده بشه چون از طرفی لووتیروکسین همدارم که قبل ناشتاست ...نمیدونم اول کدوم رو بخورم ...
دکتر که گفت اول پنتومید !!

گفت به مدت دوهفته بخور اگه خوب نشدی باید بررسی بشی !
از طرفی هم میگم نکنه نیاز به مصرف این قرص نیست واز کجا معلوم رفلاکسه !!!

سعی میکنم برم متخصص...هر چند خسته شدم از اینهمه دکتر رفتن وفکر کنم توهر مطبی یه پرونده داشته باشم خخخ
انا جون از علایم بگم من دردای طولانی ندارم اصلا گهگاهی یه دردی بمدت چن ثانیه میزنه به جایی نزدیک معده م و زودی ول میکنه .. دردی مثل سوزش سر معده ! دو هفته س ایندرد میاد و میره در حدچند ثانیه ! شاید دکتر درست تشخیص داده.. التهاب و رفلاکسه .. ممنونم از راهنمایی مفیدت عزیزم ..
سلام آناجون یه سوالی از شما دارم اینکه شماهم سونوی اندازه گیری سرویکس داشتید؟ تو سونو غربالگری هیچ موردی واسه لکه بینی هام دیده نشد...ممکنه دهانه رحمم باز باشه؟ کسی اینطوری بوده تابحال
سلام دوستان . دکتربرای من سه تا دارم تجویز کرده که هنوز موفق نشدم پیداشون کنم آمپول سیتروتاید آمپول hmg ‌مونوگان آمپول گونال من تهران هستم . به نظرتون از کجا می تونم تهیه ش کنم؟
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
سلام. دوستان برای پاکسازی رحم از عفونت احتمالی و.. چی خوبه؟ من این ماه ی کم دل درد های ریز داشتم ی مقدار هم ترشحاتم سفید رنگ تره و روی لباس زیرم رد می اندازه. نمی دونم برم ایا معاینه بشم سری قبل هم این طوری بودم اما دل درد نداشتم طرازی گفت ترشحاتت به سمت قارچی شدن داره می ره اما هنوز عفونت و .. نداری برای محکم کاری کلوتریمازول داد با سه تا قرص. البته حس میکنم دل درد هام بیشتر عصبی هست. ولی چون قراره خدا بخواد بعد پری این ماه برم واسه اقدام می خوام رحمم تر تمیز باشه . پیشنهادی دارین؟
انا جون ببخشید جسارتا من از دکترم پرسیدم سیکل بلند برای جلوگیری از هایپر شدن نیست بعضی ها مثل من هورمونهای خود بدنشون بالاست مثل LHکه باعث میشه تداخل یجاد کنه و نتونن سیکل رو به خوبی مهار کنن مثل من که تخمک ازاد شد براشون سیکل بلند در نظر میگیرن که اتفاقا شانس هایپر رو بالا میبره ولی کنترل سیکل بهتر میشه آرزو جون اگه دهانه رحم نارسا باشه بچه بعد از 3 ماه سقط میشه یعنی اگه قبلش سقط بشه به خاطر دهانه رحم نیست مشکل خود جنینه سرکلاژ (دوختن دهانه رحم ) هم تا 3 ماهگی انجام نمیشه بررسی دهانه رحم مال بعد از 3 ماهه البته بعضیا قبلش هم بررسی میکنن ولی سرکلاژ نمیکنن
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
افروز جان من از داروخانه بیمارستان ارش میگرفتم که همه رو داشت همونجا هم تایید میکرد
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
سلام خانم ها.اگه یادتون باشه گفتم واسه سیکل به ال دی حساسیت داستم وناچار قطع شد وحالا پریودم از سیزدهم رفته واسه بیست وهشتم حالا تحمل ندارم میخوام کاری کنم زودتر پریود بشم وبرم واسه سیکل چکار کنم به نظرتون؟چکار کنم؟
گر نگهدار من آن است که من میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
کسی نیست؟اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنید لطفا.کلا شب وروز کترم شده شمردن روزها واسه این پریود لعنتی.در ضمن یه کیست پنج سانتی هم داشتم.که دکتر گفت احتمالا با پریود از بین میره.تا الان هم سابقه کیست نداشتم این اولین باره.هشت ساله ازدواج کردم
گر نگهدار من آن است که من میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
سلام دوستان من امروز رفتم آز دادم خیللللللللللللللی برام دعا کنید که مشکلی نباشه من رفتم دانش کاریوتایپ هنوز ندادم آزهای ایمنی و انعقادی و ذخیره تخمدان دادم شد 600 هزار تومن جاهای دیگه ارزونتر نبود؟بیمارستان اکبرآبادی انجام میده؟
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"