2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
سلام بچه ها خوبید? پس فردا انتقال دارم.خیلی نگرانم فقط 5تا تخمک بالغ داشتم..شبا همش خواب میبینم از بیمارستان زنگ زدن گفتن جنین تشکیل نشده .به نظرتون ممکنه جنینام کمتر هم بشه.مورفولوزی 4
.تحرک a:10
تحرک b:35. خیلی نا امید شدم. دوس داشتم بیشتر باشه.اصلا حوصله شروع سیکل جدید ندارم
چند تا سوال دارم.شب قبل انتقال باید نزدیکی داشته باشیم.وبا جلوگیری باشه ?اینکه میگن بعد انتقال تا 4روز اول یه قاشق نشاسته و اب سرد خوبه?آنا جون.شال پشمی ک گفتی من چند روز بستم دور شکمم و جوراب چون پاهام که همیشه یخه..تا کی باید این شال و ببندم دور کمرم.?روغن سیاه دونه هم بزنم?و دوستام میگفتن.تلفن بیسیم هم نویز داره.?ب من گفتن جلوی ریسور ماهواره هم نباشم. که اینا رو نمیتونم دیگه فقط میخام موبایلم و تا سه روز خاموش کنم خوبه??ممنون ببخشید مث همیشه دریایی از سوال بودم
.مرسی.
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
سلام دوستان.... اتفاقا دلارا جون از دیروز همش تو فکرتم .... اومدم بگم اصلا خودتو درگیر نکن واقعا حرف قشنگی زدی والا مادرای ما با این چیزا ماهارو حامله نشدن در ضمن همه جای دنیا که از این خبرا نیست .... یه تغذیه سالم و عادی ادم باید داشته باشه .... مثلا این مکمل های که انا جون هم بهش اشاره کرد خود دکتر برای شوهر من تجویز کرد .... و نکته مثبت این ناباروری ما باعث شد بفهمیم که شوهرم تیرویید کم کار داره که روی تسترون تاثیر منفی گذاشته بود و خیلی علامتهای دیکه داشت که دکتر عمومی خودش اصلا توحه نمیکرد .... چند بار شوهرم بهش گفت برم یه از نیرویید بدم هی می گفت نه مگه تو زن هستی.... ولی این تایپیک رو دوست دارم چون انا جون اصلا از خودش چیری تجویز نمیکنه .... با سند و مدرک حرف میزنه و همش میگه از دکترت بپرس یا پیگیر باش اگه این علایم رو داری .... من از دیشب کمپرس یخ رو شروع کرده شوهرم بهش که گفتم بهم گفت اتفاقا دکترش اون اولا گفته بوده دمای ب ی ض ه ها رو باید اورد پایین .... ممنون انا جون از کمکت من که شوهرم بهم گفت با همدبگر میریم جلو انقدر امتحان میکنیم تا بچه دار بشیم ولی با شادی و ادامه زندگی نرمال .... نه افراط و تفریط.... غذای سالم .... روحیه خوب و توکل به خدا و دعای روزانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آوا جون عزیزم فقط به چیزای + فکر کن چون الان استرس و فکر منفی برات خوب نیست.... به این فکر نکن که چند تا جنین خواهی داشت.... با یه جنینم میشه چند قلو باردار شد.... تو دیگه تلاشتو کردی باقیشو بسپار به خدا.... عزیزم من شال و جوراب رو تا غربالگری اول داشتم اما بعدش دیگه چون گرگرفتنامم شروع شده بود نمیتونستم تحمل کنم اما جورابو الان تو خونه نمیپوشم اما بیرون میرم همچنان جوراب پشمیو میپوشم.... خلاصه به توان تحملتم داره چون الان تو فصل گرمیم.... من تو فصل سرد و بعدشم بهار بودم.... اما الان تابستونه.... اگه تونستی بپوش ولی اگه نتونستی چاره ای نیست بیخیالشون شو.... چون تو فصل گرمیم خیلیم حساس نیست پوشیدنشون.... عزیزم ما شب قبلش بدون جلوگیری نزدیکی داشتیم طرازیم تایید کرد.... عزیزم من نشاسته رو نخوردم چون کلا مستعد یبوستم و بدون نشاسته هم به زور کنترلش کردم اگه نشاسته میخوردم کلا قفل میکردم.... پس حواست باشه عوارض یبوست از فواید نشاسته خیلی خیلی بیشتره.... پس اگه احتمال میدی باعث بشه یبوست بشی یا تشدید بشه به هیچ وجه استفاده نکن..... در ضمن تو که طبعت سرده حواست باشه نشاسته سردم هست.... خلاصه من شخصا اعتقاد دارم یه سری جزئیات کوچیک به جای فوایدش ممکنه عوارض بدی داشته باشه که به ریسکش نمیارزه.... عزیزم سیاهدونه هم تا شب انتقال موردی نداره اما برا بعدش باید ببینی برات خوبه یا نه.... مثلا اخیرا تو تجربیات یه دوست دیدم نوشته بود چون طبعش خیلی سرد بوده دکتر طب سنتی بهش پیشنهاد داده بود بعد انتقالم گرمی بخوره و سیاه دونه بماله.... پس میبینی بعضی چیزا خیلی خاص فرده و از فردی به فرد دیگه فرق داره.... عزیزم به نویز و پارازیت و .... هم زیاد فکر نکن چون ماشالله دورمون خیلی فراوونه.... فقط در حدی که ممکنه کنترل کن اما نه به قیمت استرس دادن به خودت و خودخوری!!!! لیلا جون فدات.... اتفاقا این کمپرس یخ تنها چیزیه که خیلی راحت میتونم توصیه کنم چون منطقا شامل حال تک تک همسرامون میشه.... حتی اگه همسرمون مشکلی نداشته باشه هم براش خوبه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یلدا جون خیلی حساسنیست اما نیلو رو در کل خیلی قبول داره!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آنای مهربون.ممنون که این همه وقت و انرژی میگزاری چشم حتما. .امیدوارم شما و عزیزانت همیشه سلامت و شاد باشی و به همه ی خواسته هات برسی
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
سلام به همگی انا جون شما الان داروهات چیا هستن؟
فقط انکساپارین داری ؟!
درسته شرایط هر کسی فرق میکنه اما میخوام ببینم داروها رو معمولا تا کی داریم؟
من که معده درد گرفتم از اینهمه قرص با اینک هنوز سیکلم شروع نشده !!
سلام بر همه من دیروز رفتم رویان و بهم گفت همچنان ب کمپلکس و اسید فولیک ٥ رو مصرف کن و إز روز ٥ پری قرص ال دی بخور و إز چند روز بعد إز مصرف ال دی آمپول سوپر فاکت بعدش بیا سونو تا استرادیول بدیم و انتقال جنین من میخوام جنین فریز انتقال بدم أون دفعه خیلی راحت تَر بود فقط استرادیول داشتم و بعدش پروژسترون أین آمپول سوپر فاکت دیگه چیه؟!!!
خداوندا راضیم به رضای تو
فدات آوا جون.... به همچنین عزیزم.... یلدا جون بستگی به دکترت و مرکزت داره.... معمولا بعد ۶ ماه معتبر نیست.... شاینا جون عزیزم فعلا اینان.... سلکسان، لووتیروکسین، کلسی کر، ایزوکسوپارین، فولیک اسید ۵، پرگنانسی کر، منیزم، امگا ۳، آمپول پرولوتون.... ثمین جان سوپرفکت برا مهار سیستم تخمکگذاریته!!!! سیکل بلند برا مهار برات در نظر گرفتن.... اون دفعه یادمه اگه اشتباه نکنم سیکلت کوتاه بود....
انا من فکر کردم راحت شدی از اینهمه قرص !
پس تا ماه های اخر ممکنه قرص داشته باشیم
من خیلی کم اشتهام واین شده مشکل من
برا هر قرصی اول باید یه چیزی بخورم ..
به معده م فشار اومده نمیدونم از چیه ؟
نمیدونم طبیعیه یا نه ؟!

قرصام فقط لووتیروکسین ،ب ۶،کیوتن ،فولیک اسید ،ویتامین ای و اهن .. قرص روماتولوژ رو‌حذف کردم فعلا .. تصمیم گرفتم نزدیک سیکل بیارمش تو لیست داروهام ...