2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048140 بازدید | 684645 پست
مامانی من از ایمنی با هموسیستیین و ذخیره تخمدان دادم با دفترچه ۵۳۰ بدون دفترچه ۷۶۰ تقریبا خوب شدن قیمتش بست عزیزم بزار سر موقع پری بیاد چون قطع کردی یدفعه پری شدی بزار بدنت استراحت کنه یبار من این طوری شدم بعد از خوردن پنج ال دی قطع کردم بعد سه روز پری اومد ولی احساس میکردم خون پری نیست که میاد درکل اذیت شدم خودتو تقویت کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علامت اختصاری ازمایش هموسیستین چیه؟ ببینم تو ازمایشات من بوده یا ن
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
ممنونم عزیزم
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
شاینا جون درسته اون داروهایی که نوشته بعد غذا با آب میتونی یکم فاصله بدی بعد بخوری..... منظورش از با غذا اینه که با معده خالی نباشه!!!! در کل گیری افتادیم و نمیدونیم به چه سازی برقصیم..... اما نتیجه که گرفتی همه این دردسرا یازت میره و فقط شیرینیش میمونه!!!!! عزیزم من اول ساعت ۶ صبح ناشتا لووتیروکسینو میخوردم، بعد ساعت ده که قبل صبحونه پنتاپروازولو.... برا من که اینطوری بد نشد..... شاینا جون علایم شما شروع مشکله پس یه کوچولو رعایت کنی کار به جاهای باریک نمیکشه..... ما منم اولش اینطوری بود، با ترش کردن و سوزش های کوچیک شروع شد و بعد یه ماه حدودا دردا طولانی تر شد..... پس نگران نباش و فقط یه کوچولو رعایت کنی بدتر نمیشه!!!! شاینا جون دکتر متخصص بری با یه معاینه راحت میفهمه ورم داری یا نه!!!! آرزو جون نه نداشتم.... مشکل من از هماتوم بود و طول سیروکسمم چون ۳۶ بود نیازی نشد.... عزیزم جفتت چطور بود؟ سرراهی یا همون مارژینال نبود؟ فکر نکنم سونوی سختی باشه.... انجام بدی خیالت راحت میشه.... اگه مشکلی بود سرکلاژ میکنی خیالت راحت میشه!!!! افروز جون متاسفانه پیدا کردن داروها سختتر شده.... ۱۳ آبان و شهید کاظمی رفتی؟ ۲۹ فروردین چطور؟ احتمالا دوستانی که همزمان باهات تو سیکلن بتونن بهتر کمکت کنن.... سوگل جون عزیزم پنیرکو مرتب دم کن بخور خیلی خوبه برا عفونت و تقویت رحم.... با هر طبعی هم سازگاره!!!!! اما سعی کن حتما یه معاینه بشی تا برات آنتی بیوتیک مناسبم تجویز بشه!!!! سر خود نری بشینی تو سرکه ای، جوش شیرینی و ..... دلارا جون عزیزم این چه حرفیه..... من همیشه مشتاق شنیدن نظرات تک تکتون هستم.... مگه من دکترم که اطلاعاتم صد درصد درست باشه اما در مورد سیکل بلند اینو میدونم که برا جلوگیری از هایپری و برا دوستان با احتمال هایپری تجویز میشه اما میتونه برا موردایی مثل شمام که میخوان مهار سیستم باروریتونو بیشتر دست بگیرن این سیکل میتونه مفید باشه..... چون منطقا سیستمت با این توصیفات که میگی مهار گسیخته تره و برا کنترلش سیکل بلند منطقی به نظر میاد!!!! اما من شخصا هر سه بار سیکلم کوتاه بود چون ذخیرم پایین بود و حتی سیکل کوتاهم در دوبار آخر از نوع آنتاگوتیست بود چون بار اول که چند روز حتی تو سیکل کوتاه سینافکت داشتم بدنم اصلا به دارو جواب نداد و به محض قطع سینافکت تازه جواب داد..... برا همین تو دو سیکل بعدی سیکل کوتاه از نوع آنتاگونیست برام در نظر گرفته شد یعنی مهار تخمکگذاری همون دو سه روز آخر انجام شد!!!! پس ماها دقیق نمیتونیم بگیم کلا برا کیا کدوم سیکل مناسبه چون بعضیامون یه سری شرایط خاصتر داریم که تعیین پروتکل رو تحت تاثیر قرار میده!!!!! مثلا اینکه ال هاش بالایی داری پس احتمال اینکه آزاد سازیت زودتر انجام بشه میرفت چون تو اوج ال هاش تا جایی که میدونم آزادسازی اتفاق میفته!!!!! البته اینا همه شون برداشتای منه و میتونه درستم باشه غلطم باشه!!!! خلاصه یه قانون کلی سیکل بلند برا جلوگیری از هایپری هست و سیکل کوتاه برا ذخیره پایین اما موارد دیگه میتونه تو این تصمیم گیری تاثیرم بذار اما عمومیتش بر اساس این قانونه!!!! راستی دلارا جون نمیدونم دقیقا میدونی سیکل بلند چیه یا نه؟ چون تو سیکل بلند مهار عملا از ماه قبل با ال دی و سینافکت یا دیفیرلین یا .... شروع میشه بهش میگن سیکل بلند چون مدت زمان مهارش طولانیتره!!!! یعنی با سیکل با ال دی اشتباه نگیری چون سیکل با ال دی کوتاه هم داریم!!!!! دوست عزیز Bestegalitarian جان اولا کار درستی نکردی سر خود ال دی خوردی.... پس خواهشا یبار دیگه نظمچت رو به هم نزن و کمی صبوری کن چون میبینی به خاطر عجلت کل سیکل رو زیر سوال میبری پس خواهشا دیگه کاری نکن!!!! منتظر روال طبیعی گری باش!!!! چون میایی یه چیزی بخوری زود پری بشی دیگه کنترل ضخامت آندومترت پایین میاد و حالا بیا و درستش کن!!!!! پس فقط پیشنهاد من صبوریه همین!!!!! مامانی مامان عزیز اگه جهشهای ژنی رو هم دادی پس هزینت خوب بوده!!!! همون mthfr و pai1 منظورمه!!!! که برا بررسی ژن غلظت خونه!!!! ژینو جون به سلامتی.... ایشالله پس چیزی تا مامان شدنت نمونده!!!!! عسلک جون معمولا همون همو یا هموسیستئین نوشته میشه.... احتمال اینکه باشه خیلی زیاده!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ژینو جون آخه من شنیدم بیمارستان اکبرآبادی آز کاریوتایپ رو نفری 30،40 هزار تومن میگیره که با جاهای دیگه خیلی فرق داره خواستم بدونم این آزمایشها هم اونجا انجام میدادن؟ نه آنا جون فکر کنم اونا نبود کاریوتایپ هم نبود هموستئین، سی دی ها و چند تای دیگه بود 10 تا لوله آزمایش ازم خون گرفتن
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
آرزو جون عزیزم برا من سیروکس تو همون غربالگری اول اندازه گرفته شد، که ۳۶ بود..... با همون سونوی شکمی که برا غربالگری انجام میداد..... فکر کنم اگه مورد داشته باشه نیاز به سونوی واژینال برای اندازه گیری سیروکس و بررسی بیشتر هست..... برا من که نیاز نشد!!! پس شکر خدا همه چی خوب بوده..... تو سونوت نگاه کنی نوشته جفت نوعش چیه؟ فوندال هست، مارژیناله یا ....؟ مال من اولش مارژینال بود اما تو غربالگری دوم دیگه جفت خودشو بالا کشیده بود و فوندال شده بود!!!!! پس مامانی مامان عزیزم بدون اونا ۶۰۰ اگه با دفترچه بوده یکم گرون شده!!!!! در مورد اکبرآبادی والا نمیدونم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی انا جون ایشالا مامانی من تهران نیستم ولی چندسال پیش رویان انجام دادیم حدود ۲۰۰ تومن شد ماه گذشته برا منم CD 56,19... و iga,g,e و هموسیستیین و ذخیره تخمدان با تایید نسخه شدن ۴۸۰ دون تاییدیه شدن ۷۵۰ تقریبا
انا جون یعنی بعداز خوردن لووتیروکسین تا ساعت ۱۰غذایی نمیخوردی تا اینکه ساعت ۱۰بشه ؟! اون تایم رو میشه بگی چطور برنامه ریزی کردی ؟ من لووتیروکسین رو‌که میخورم نیم ساعت بعدش سعی میکنم یه میوه ای بعنوان صبحانه بخورم تا اینکه موعد قرص بعدی بشه کمی در مورد مدیریت کردن برنامه غذایی بگو تا منم بدونم چطور مدیریت کنم! البته مشکل من اینجاست شبها دیر میخایم وصبحا دیر بیدار میشم ..