2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048427 بازدید | 684655 پست
اخه میترسم بدتر بشه من یکی رو دیدم رفت سراغ طب سنتی خانومه مشکل نداشت الان 5 ماهه هرچی استرادیول بهش میدن اندومترش از 4 میلی بیشتر نمیشه
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون لیلا جون.امیدوارم هر چه زودتر به هدفت برسی.راستی اون سایتی که آدرسش رو گذاشتی خیلی خوب بود.کلی بهم انرژی مثبت داد.کلا اونایی که بیخیال بودن و استرس نداشتند نتیجه رفتند.اتفاقا دکتر منم گفت بعد 3 روز تو خونه به اشپزی و کارهای خونه برس ولی خودتو خسته نکن و کارسنگین انجام نده.شاید میخواسته من تو خونه سرم گرم باشه و همش دداز کش نباشم.
چون نمیدونم این معجونا چیه گفتم شاید اینجا کسی استفاده کرده باشه و اثرش رو دیده
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
خانمها اینجا کسی یه مشاور خوب تو تهران میشناسه که وظیفه شناس و منصف باشه اخه من خیلی وقتها تنهام و الان میدونم افسرده شدم شبها تا صبح کابوس میبینم و اصلا تو خواب ارامش ندارم تموم کارها که باعث ارامش میشه کردم ولی اختلال خوابم خیلی شدیده برا همین میخوام برم پیش یه روانپزشک خوب تا کمکم کنه
سلام به همگی دوستان انشالا اونایی که مامان شدن خدا نی نی شونو حفظ کنه و بقیه رو هم انشالا زودی دامنشونو سبز کنه منم 2/5 ساله در اقدامم همسرم واریکوسلشو ابان سال گذشته عمل کرده اردیبهش که 6 ماه از عملش گذشته بود از داد ولی متاسفانه هیچ فرقی نکرده بود دکتر کارنیتین و کلومفین داد تا بعد 3 ماه دوباره بریم از هنوز دارو های شوهرم تموم نشده دکتر گفت اگه باز خوب نشده باشه دیگه باید برید ivf چون ایو براتون جواب نمیده دکترای شهر ما هم اکثرا میگن ivf دیگه منسوخ شده برا اینکه بیمار هزینه زیاد نده دیگه میکرو میکنن یه سوال داشتم اینجا از تبریز کسی هست میکرو کرده باشه؟ پیش کدوم دکتر؟ اونایی که جواب گرفتن وضعیت همسرانتون چه جوری بوده حجم اسپرم همسر من قبلا 60 بود الان شده 15 و حرکت گرید a یا صفر یا 3 یا 5 تو ازمایشاش و شکل هم 85 درصد اب نرمال با این وجود من نتیجه میگیرم به نظرتون؟ خسته شدم دیگه بخدا خودم مشکلی ندارم خدا رو شکر البته گاهی پرولاکتینم بالا پایین میشه که دکتر بعد چند دوره ازمایش و قرص گفت از استرس
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء .....پروردگارا، از جانب خود، فرزندى پاک و پسندیده به من عطا کن، که تو شنونده دعایى*ال عمران-38
دلاراجون من بعد از اینکه منفی شدم با همسرم رفتیم با جنین شناس موسسه ویزیت شدیم یکی از داروهایی که برای تقویت اسپرم به همسرم داد خرنوب بود یه معجونه که صب و عصر یه قاشق میخوره گف از هرکجا میخواین میتونین تهیه کنین ولی خودش یجایی تو ارومیه معرفی کرد شماره رو بهمون داد سفارش دادیم روز بعد رسید دستمون هزینه شم سه شیشه برا سه ماه فک کنم ١٥٠ شده بود حالا یکم بالا پایینتر
همه این تقویتیا و دارو گیاهیا رو هم استفاده کردم متاسفانه تاثیر نداشت
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء .....پروردگارا، از جانب خود، فرزندى پاک و پسندیده به من عطا کن، که تو شنونده دعایى*ال عمران-38
چه خوب فاطیما من همسرم 6 کیلو خرنوب دم کردیم خورد تو 3 ماه ولی تاثیر نذاشته بود تازه دم کردنشم مصیبت بود تازه خیلیهاشم خراب از اب در میومد اگه به صورت شربت باشه که عالیه
افتابگردون جون برای میکرو چند دونه اسپرم هم باشه کافیه خیلیا همسراشون اسپرم نداشتن واز بافت ب ی ض ه اسپرم ازشون گرفتن و خداروشکر نتیجه گرفتن اگه قراره میکرو کنین پس از الان روحیتو نبازو به این مسایل فک نکن چیزی که برا خیلیا شده برا شمام خدا بخواد قطعا میشه ان شالله که نتیجه بگیری خیییییلی زوووووود
فاطیما جان برات درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن و این شماره خرنوب رو هم لطفا برا منم بده چون احتمالا تا پاییز که یک سال بگذره از عمل همسرم صبر کنم و تقویتش کنم بعد اگه تغییری نبود برم سراغ میکرو
انقدر در مطب دکترا رفتم خسته شدم والا انقدر حالم بد بود دیگه از ابان سال گذشته نرفتم دکتر دکترها هم همش میگفتن تو مشکل نداری نیا برو شوهرتو درمان کن اول
افتابگردون خرنوب خیلی جاها تقلبی دارن شاید چیزی که گرفتین مرغوب نبوده البته بستگی به واکنش بدن هر کس هم داره همسر من تقریبا یازده روزه داره استفاده میکنه هنوز نمیدونم تاثیر داشته یا نه خداکنه که تاثیر داشته باشه
انشالا نتیجه میگیری عزیزم من تا ارومیه راهی ندارم داداشمم زود زود میره اونجا اگه شد هماهنگ میکنم از خودش بگیره به هر حال ممنون ازت انشالا زودی دلتو شاد کنه خدا