2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
بهار جون دقیق یادم نیست من 18اردیبهشت ازکاریوتایپ دادم نوشته بود 22 خرداد جواب اماده است اما هفته اول خرداد بهم زنگ زدن اماده است. بهار جون شما ایمنی و انعقادی رو سری قبل داده بودی؟ مجدد باید بدی؟ من که ی بار اخر فروردین رفتم گفت سقط کامل اما کیست داری . پری بعدی ال دی خوردم. رفتم سونوی نرگس بیرون هم سونو شدم مطمئن شم از کامل شدن سقط و نداشتن مشکل و.. ی میوم دراوردم. حالا ال ید رو هم خوردم و پری هم شدم . امروز میرم جواب ازمایش کاریوتایپ و.. ببینه و ببینم چی میگه. دلم می خواد همه چی رو چک کنه و خوب تا حالا گفته بود جلوگیری کن. می خوام دو سه ماه طبیعی اقدام کنم. ی کم جون بگیرم.بعد سقط دستم ورم می کرد. الانم عین حساسیت فصلی همش ابریزش دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من یکهفته از انتقالم میگذره هرروز استرسم بیشتر میشه برام دعا کنید انشالله تو این ماه همه به آرزوهامون برسیم
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
انشالله اینماه همه به آرزوشون برسند
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
الهه جون ایشالله مال مامان شدنته.... فقط به چیزای خوب فکر کن.... سوگل جون عزیزم پس خدارو شکر جنینات قابل استفاده هستن.... در مورد دی اف آی نگران نباش برا مام ۳۲ درصد بود.... عزیزم اگه سرم میده که آزم ندادی دیگه ندادی اما سعی کن هیسترو بشی ببینی غیر میوم چیز دیگه ای نباشه.... اما اگه قرار نیست سرم بده بگو حتما ایمنیترو برات تکرار کنه.... مال من که بدتر شد بعد تکرار.... بهار جون معمولا ژنوم کاریوتایپ روز یه ماهه میگه آمادست اما برا منم زودتر تماس گرفتن گفتن حاضره..... فکر کنم دو هفته ای آماده شد... آسمان بارانی جون به نظرم بهش اعتبار نکن.... مام دو سال قبل میکرو آزمایشگاه چهر آز اسپرم انجام داده بودیم و همین باعث شد دکترا رو من زوم کنن و هر چی دارو بود بریزن تو حلقم.... هر ماه دو سه تا تخمکم هدر رفت و ذخیرم لب مرزی شد..... وگرنه اگه اولش آزمایشگاه یه مرکز ناباروری داده بودیم و مشکل همسرم رو شده بود شاید خیلی راحتتر از این باردار شده بودم.... پس بهت توصیه میکنم تو مرکز ناباروری حتما تکرارش کنین.... چون برا مام چهر مورلولوژی ۶۰ درصد نرمال بود بعد ابن سینا شد یک درصد نرمال!!!!! ثمر جون عزیزم طبیعیه اما یکم خوددار باش و با انرژی + برو جلو ایشالله یه هفته دیگه مام با شادیت شادی میکنیم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون جواب سی دی مارکرامو گرفتم برات میل کردم میشه اگر وقت داری یه نگاهی کنی؟
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
آنا جون دوسال پیش وقتی آمپول میزدم هایپرشدم که دکترم بهم آمپول هاش سی جی نداد و گفت خطرناکه.تو خونه استراحت کردم و بعد یک هفته خوب شدم.اما یادم رفت به دکترم بگم قبلا هایپر شدم.چکار کنم بنظرت؟
عاشق نی نی جون عزیزم استرس نده به خودت.... اولا هایپری که در حد یه هفته استراحت تو خونه خوب میشه مطمئنا خیلی خفیف بوده..... هایگر وقتی میشی شاید یکی دو هفته مجبور بشی بیمارستان بستری بشی.... پس نگران نباش هایپریت حاد نبوده.... حالا این دفعه رفتی به دکترت بگو.... اما نگران نباش دز داروت بالا نیست.... در ضمن اگه حس کردی علایم هایپری رو مجدد داری وسط این هشت روز برو سونوت کنه.... بهشم بگو که سابقشو داشتی.... پس میبینی جای نگرانی نداره و خیلی راحت چاره داره.... بهار جون همه آرهای من که دو هفته ای آماده شد.... الهه جون قربونت پس ایشالله هفته بعد با شادی شروع میشه و ادامه پیدا میکنه و ختم به شادیم میشه..... ایشالله از این به بعد فقط روی تاپیک بخنده و شاهد شادی تک تک دوستان باشیم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com