2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسا جان توکلت بخدا باشه من خودم کلا دو تا جنین داشتم، حتما سر زایمان دعا گوی همه شما دوستان گلم هستم آنا جان زایمانم یکشنبه است سمی جان چشم حالم که خوب شد حتما میام یه شرح مختصر بهت میدم دوستان خواهش میکنم برام دعا کنید دخترام صحیح وسایلم بیان بغلم و زودی بیارمشون خونه
ارغوان جون ایشالا به سلامتی دخملاتو بغل کنی و یه عمر از مادر شدن لذت ببری در کنارش ما رو هم موقع زایمان دعا کن تا یه نی نی بیاد تو دل شکسته مون
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
مامی مهسا جون عزیزم قدم نو رسیده مبارک.... به قول ترکا.... آلله آنالی بابالی بویودسون.... یعنی ایشالله زیر سایه مامان باباش بزرگ بشه.... آوا جون به فال نیک بگیر.... خدا میخواسته سورپرایزت کنه و شیرینیش بیشر بهت مزه بده ته شیرین قصه رو بهت نشون نداده.... منتظر خبرای خوشت هستیم.... مامان آیدین عزیز دیدی بالاخره داره روزشمارت به روزای آخرش میرسه؟ ایشالله به زودی جمع ۵ نفره شادتون تکمیل میشه و همه به لطف خدا روزای خوشی رو خواهین داشت.... مهربانو جام پس احتمالا نتیجه کاریوتایپ خودت مشکل داشته که از تخمک اهدایی استفاده کردی..... عزیزم با توجه به بحث آلوایمیون و اینکه بدن مادر به اسپرم پدر که یه ژن ناشناحتست عکس العمل نشون میده برا تو تخمکم ناشناس بوده.... شاید یه علت منفی شدنات اینه..... با توجه به اینکه مشکل ایمنی داری اگه مشکل آلوایمیونم داشته باشی بحث پس زنی جنین تشدید میشه..... البته منظورم این نیست حتما این مشکلو داری.... به عنوان احتمال دارم مطرحش میکنم.... عزیزم از نظر رحم و لگن و .... هم بررسی شدی؟ یعنی مثلا بحث آندومتریوز، فیبروم و پولیپ و .... دردهای پریودی داری؟ درد حین نزدیکی داری؟ مهری بانو جون من جی سی اس اف رو داشتم اما برا من نیم ساعت قبل انتقال زیرجلدی تزریق شد.... احتمال پس زنی رو کمتر میکنه.... تو پیوند اعضا هم این آمپول تزریق میشه.... احتمال داره شانس گرفتن جنین رو بالا ببره.... عاشق نی نی جان پس چطور سابقه هایپری داری؟ برا آی یو آی داشتی؟ عزیزم دز روزی ۱۵۰ پایینه نگران نباش.... احتمالا دکترت دزت رو پایین آورده.... در مورد سابقه هایپریتم میدونه دیگه؟ ارغوان جون عزیزم به سلامتی.... ایشالله صحیح و سالم بغلشون میکنی.... خدایی که تا الان دردونه هاتو آورده مطمئن باش صحیح و سالمم میذاره بغلت.... خدا به عمر طولانی در کمال سلامت و شادی و خوشبختی و موفقیت زیر سایه مامان باباش به گل دخترات بده.... ایشالله عروسی و مادر شدنشونم میبینی.... فدات سمی گل.... ایشالله هفته بعد همین روزم تو دخمل گلتو صحیح و سالم بغل میکنی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان گلم ممنون از همه،انشالله همه ی باردارای تایپیک به سلامتی زایمان کنن خدا رو قسم میدم بحق فاطمه زهرا همین امسال همگی مادر بشید من حتما سر زایمان همگی رو یاد میکنم آگه خداوند دعا من رو سیاه رو قبول داشته باشه
سلام. باز من ی مدت نرسیدم بیام سایت. شرمنده. امیدوارم همه خوب باشید. می خوام پیگیر ادامه درمان شم . جواب کاریوتایپ رو گرفتم 99 % بدون مشکل هستیم البته دکتر ندیده اما اینطور که متوجه شدم 22 تا سلول رو چک کردن هم من هم همسرم 46 تا کروموزوم داریم من 46 xx همسرم 46 xy . متن انگلیسی اش نوشته بود چیز آنورمالی دیده نشده. جواب پاتولوزی نمونه رو هم از ابن سینا گرفتم . چیز قابل ارسالی واسه زنتیک نبوده. کلا انگار چیزی از توش در نیومده . سه چهار سطر اخر رو نفهمیدم نوشته:
block summary 100%
embedded m/1
microscopic description: :decidualized endometrium
diagnosis
products of conception: : decidualized endometrium
امروز می رم پیش طرازی جوابها رو ببرم. میگم کاریوتایپم مشکل نداره یعنی جنین هام قابل استفاده است درسته؟ الان ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو دوباره باید بدم؟ شکست اسپرم رو هم همسرم داده بود 33 بود رنج نرمالش تا 30 بود گفتن زیاد مهم نیست
چه چیزهایی مونده که باید چک کنم؟ سونو گرافی نشون داده ی میوم کوچیک دارم . قبل میکرو نداشتم
سلام سوگل جون.عزیزم چقدر طول کشید جواب کاریوتایپ بیاد؟ من یه رفتم پیش طرازی ویزیت شدم برام آزمایشای ایمنی و انعقادی رو نوشت گفت هر وقت پریود شدی برو از بده...منتظرم تا پریود بشم..همسرم هم آز شکست دی ان ای رو داده..