2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
و امااااا سوالام ١-داروهامو قطع کردم قاعدتا کی باید پری جان تشریف مبارکشون رو بیارن ٢-میخوام ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو بدم از کی میتونم ازمایشهارو بدم بعد از پری میتونم یا چون هورمون هنوز تو بدنمه باید یه مدت صبر کنم ٣-این ازمایشهارو میتونم تو شهر خودمونم بدم یا فقط باید تهران بدم ٤-ازمایشهارو دادم از کی میتونم وارد سیکل جدید بشم باید چن ماه صبر کنم یا فرقی نداره ٥-بغیر از این ازمایشها دیگه باید چه خاکی تو سرم بریزم ٦-من تعداد تخمکهام خیلی کم بود ٦ تا که دوتا جنین تشکیل شد ولی جنینهای با کیفیت ذخیره ام هم ١.٦ بوده برا اینکه تعدادشون و کیفیتشون بیشترو بهتر بشه دوباره برا اینم باید چه خاک دیگه ای بسرم بریزم فعلا همینا یادم اومد
راستی اگه خاک دیگه ای خودتون سراغ دارین لطفا از من دریغ نکنین بگین من برا جواب گرفتن حاضرم دوباره بریزم تو سر خب پس دوستایی که تازه منفی شدین شمام مث من زود یاعلی بگین و توکل یادتون نره ببینین منفی شدم قرار نیس زندگیم تعطیل شه کفشهای آهنی هرچند برام سنگینن ولی تحملشون میکنم سعی میکنم ناامیدی و غصه خوردن ممنوع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطیما جون برات ناراحت شدم اما از بابت روحیه و اراده و امید ستودنیت خوشحالم..... عزیزم انعقادی و ایمنی فکر نکنم زیاد به سیکل ربط داشته باشه اما بهتره یه ماه فاصله بیفته.... این دفعه همه آزارو بده..... ایمنی، انعقادی، جهشهای ژنی، کاریوتایپ، دی اف آی و .... بعد اول باید ببینی جوابا چین بعد به مرور عیار دستت میاد چیکارا باید بکنی.... فعلا به روحیت برس.... باشگاه ثبت نام کن.... هم برا نتیجه گرفتن خوبه هم روحیت....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فاطیما جون خیلی متاسفم که منفی شدی و خیلی خوشحالم که دوباره شروع کردی منم دوباره از شنبه شروع میکنم خدا کمکم کرده الان روحیه م خوبه من به خاطر نی نی نازم همه چیز رو تحمل میکنم اونم مثل من دلش تنگ شد راستش میخوام دوباره برم تا به دریا برسم
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
مرسی دلاراجون یعنی از شنبه میخواین دوباره وارد سیکل بشین یا منظورتون پروسه درمانه منم بعد از ماه رمضون اول همه ازمایشهای تکمیلی رو میدم جوابشون که اومد با دست پر میرم موسسه ببینم اینسری دکترا چه خوابی واسم میبینن