2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
حتما عزیزم شما هم تو این ماه خودتو خوب تقویت کن تا ایشالا با روحیه خوب شروع کنی
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزو جون من یادم نمیاد با ال دی اینوری بشم اما به هر حال هورمونیه و شاید اثرش برا تو اینطوریه.... الهی یا مدد عزیز فدات.... عزیزم ما نداشتیم.... فقط قبل پانکچر برام ۶ عدد آزیترو نوشت که فکر کنم برا پانکچر برا همه تجویز میکنه.... آرزو جون من عنبر نسارا رو توصیه نمیکنم..... اونم وقتی میخوایی وارد سیکل بشی.... کلا وقتی وارد سیکل میشی حتی داروی گیاهیم توصیه نمیکنم.... چون دقیقا از نتیجش اطلاعی نداریم.... میتونه بیضرر باشه یا برعکس ضررم داشته باشه.... آسمان بارانی جان اولا همه ال دی ندارن.... بعدش میتونی به دکترت بگی شاید اگه لازم باشه یه جایگزین به جاش تجویز کنه.... کاریوتایپم شکل کرومزومهارو بررسی میکنه.... یعنی یه آز خون سادست که هم خودت و هم همسرت میتونین انجام بدین و معلوم بشه مشکل کرومزومی دارین یا نه... دلارا جان ال دی ربطی به کوتاه و بلند بودن نداره.... من همیشه سیکلم کوتاه بوده اما هر سه بارم ال دی داشتم.... اونایی که با ال دی سینافکت یا مشابهش رو یه ماه قبل شروع داروهای اصلی داشتن اونا سیکلشون بلنده..... سیکل کوتاه با ال دی و بدون ال دی داریم اما سیکل بلند با ال دی هست.... دلارا جون عزیزم شاید یکی با مشکل ایمتی و انعقادی باردار بشه اما معمولا منتهی به سقط میشه..... عزیزم نمیخوام بهت استرس بدم اما کسی که مشکل انعقادی داره و شدت مشکلش بالاست حتی بارداری میتونه جونشو به خطر بندازه.... با در نظر گرفتن این چیزا به نظرم به سعی و خطاش نمیارزه.... چند مدت قبل در مورد یه خانومی گفتم که نمیدونست مشکل انعقادی داره و دو قلو باردار میشه.... بعد ماه ۶ بارداری سکته میکنه و جنیناشو از دست میده ولی شکر خدا خودش بعد بیست روز بستری و آی سی یو و .... نجات پیدا میکنه..... بارداری بعدیش سلکسان داشته و شکر خدا زایمان موفق.... پس میبینیم بعضی جاها ارزش ریسک نداره....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعد اگه یه نفر کاریوتایپ داد و مشکل داشت چی میشه ؟ میکروش نمیکنن؟ یا اگه مشکل ایمنی و انعقادی داشت چی ؟ چه بلایی سرش میاد؟ سیکل میکروش چی میشه ؟ بعدم یه سوال دیگه به کی میگن سیکل کوتاه به کی میگن سیکل بلند باید انجام بده ؟ شرایطش چیه ؟
سلام اسمان بارانی اگر کاریوتایپ مشکل داشت جنین از نظر ژنتیکی بررسی میکنم بعد انتقال میدن که خودش یه هزینه جدا داره برای اینی و انعقاد خون دارو میدن اگر ذخیره تخمدان کم باشه معمولا ال دی نمیدن ..البته همه اینا بستگی به تشخیص دکتر داره
سلام دخترا خوبین?فاطیما جان افرین خیلی خوبه که روحیت و از دست ندادی .مطمعنم بزودی خبرای خوب بهمون میدی .
بچه ها دکتر برای من 10 تا ازیترومایسن نوشتن نمیدونم برای همسرم یا خودم.چون گفته بودم ممکنه همسرم عفونت داشته باشه .البته برای من کلوتریمازول هم نوشتن..آنا جان من هنوز ناشتا دارچین عسل میخورم. پس الان که توی سیکلم قطع کنم? چند تا سوال دارم دوستان ممنون میشم کمکم کنید
سینافکت رو برای چی میدن ? از روزسوم پری امپولا به مدت ده روز شروع میشه ? منظورم اینه برای همه یکسانه? بعد زدن اچ سی جی فرداش هم میشه پانکچر? پس احتمالا روز پانکچرم بیوفته 21 ماه رمضون ک تعطیل رسمی
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
آسمان بارانی عزیزم اگه کسی مشکل کرومزومی داشته باشه بعد پانکچر و تشکیل جنین پی جی دی میشه و جنینای سالمش انتخاب میشن و انتقال داده میشن.... مشکل ایمنیم داشته باشه بسته به شدت مشکلش پردنیزولون و یا پردنیزولون و سرم آی وی آی جی خواهد داشت.... برا مشکل انعقادیم باز بسته به شدتش، یه سریا چند ماه قبل ب۶ و ب۱۲ و فولیک ۵ دارن بعد تو سیکل آسپرین و سلکسان یا هپارین.... البته این داروها بسته به شدت مشکل یا یکی دو تا یا همه شون برا یکی تجویز میشه..... و اما سیکل کوتاه و بلند.... کسی که مهار تخمکگذاریش بلنده یعنی از یه ماه قبل همراه ال دی سینافکت یا مشابهش رو داره سیکل بلند و کسی که که مهار تخمک گذاریش فقط با شروع آمپولای اصلی با سینافکت یا ستروتایده سیکلش کوتاهه.... بازم تاکید میکنم ال دی ربطی به کوتاه و بلند بودن سیکل نداره.... سیکل کوتاه با ال دی هم داریم.... ال دی در کل برای کسایی تجویز میشه که نیاز دارن سایز فولیکولاشون منظم تر و یکدستتر بشه... و اما کسایی که ذخیره تخمدانشون بالاست و تخمدان پلی کیستیک دارن و احتمال هایپری دارن برای جلوگیری عز هایپری سیکل بلند براشون در نظر گرفته میشه... کسایی که ذخیره تخمدانشون پایینه و احتمال هایپری عملا ندارن سیکل کوتاه براشون در نظر گرفته میشه.... ژینو جون من ذخیرم پایین بود هر سه بارم ال دی داشتم و سیکلمم کوتاه بوده.... بار اول با سینافکت و دو بار سیکل کوتاه آنتاگونیست بوده و با ستروتاید مهار انجام شده... ال دی همون طور که گفتم برا منظم شدن و یکدست شدن فولیکولاست.... آوا جون ترجیحا با شروع آمپولا بهتره احتیاط کنی و چیزای اضافی نخوری.... اما عسل ایرادی نداره.... تا روز انتقال موردی نداره.... آوا جون سینافکت برای مهار تخمکگذاریه.... با آمپولای هاش ام جی که تخمدانا تحریک میشن باید با یه دارویی کنترل بشه.... آوا جون آمپولا روز سوم شروع میشه اما پایانش و زمان تزریق هاش سی جی کاملا به بدنت بستگی داره و جواب دادنش به داروها.... من بار اول روز ۱۶ پری پانکچر شدم، سری دوم روز ۱۳ و سری ۳ روز ۱۲ پانکچر شدم... پس اینو نمیتونی از الان تخمین بزنی.... و اما هاش سی جی که تزریق بشه دقیقا ۳۶ ساعت بعد باید عمل بشی.... برا همین وقتی میگن هاش سی جی فلان ساعت تزریق بشه پس همون ساعت تزریق کن.... دلارا جون ایشالله این دفعه مامانی.... فقط با انرژی + سیکل رو شروع کن.... خدا به همرات عزیزم...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com