2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست
بهار جون درد یهویی نمیدونم برا چیه؟ هر دو تخمدانته؟ یا فکر میکنی تخمدانته؟ اگه یه سمت و سمت راستته احتمال آپاندیسیت هست.... اگه خیلی اذیتت میکنه یه سونو بکن.... ایشالله چیزی نیست.... دردش پیوسته هست یا مقطعه؟ شاید بد بلند شدی؟ منم هر از گاهی بد بلند میشم تخمدانام تیر میکشن و تا چند دقیقه نمیتونم تکون بخورم.... بعدش خوب میشه.... نمیدونم دردت چه جوریه..... امیر توپولی جون ایشالله این دفعه نتیجه میگیری عزیزم.... عزیزم ممنون شرمندم نکن.... کاری نکردم که.... درسا جون عزیزم بله میتونی با سیاه دونه چربش کنی.... تا شب انتقال خوبم هست اینکارو بکنی.... رحم رو گرم میکنه.... رز عزیزم خوبی مامان کوشولو؟ عزیزم یه پیغام تو پی وی برات فرستادم.... ممنون میشم چکش کنی.... خیلی دوست دارما مامان خوشگله!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان. طاعات همگی قبول باشه، دکتر عارفی برای من آزمایش ایمنی و انعقادی نوشته، گفته برم نیلو انجام بدم، کسی میدونه حدودا هزینش چقدر میشه؟؟
میگفتند:سختی ها نمک زندگی است...اما چرا کسی نفهمید"نمک"برای من که خاطراتم زخمی است شور نیست...مزه"درد"میدهد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه متاسفانه من الان از ازمایشگاه اومدم ذخیره تخمک من 0.8 هشت دهم بود نرمال ازمایشگاه یک بود خیلی ناراحتم نکنه ای وی اف برام جواب نده یکشنبه تازه وقت دکتر دارم دارم سکته میکنم شوهرم مورفولوژی فوق العاده پایین اینم از من
من این آدرس تل گرامو گذاشتم تو اینستا امیدوارم هیچ زن و مردی در حسرتش نمانند
هیچ وقت از رسیدن به هدفت نا امید نشو💪غیر ممکن وجود نداره💪مگر اینکه اون چیز به ضرر تو باشه. در این زمان هست که خدا به تو اجازه ی رسیدن به هدفت رو نمی ده👌👍
آنا جون هر دو سمت زیر دلم درد میگرفت البته الان خیلی دردش کم شده..شاید به خاطر بدنسازی که میرم باشه دکتر طرازی کفت نباید بری بدنسازی منم رفتم به مربیم گفتم ورزشمو سبک کرده...ولی فکر کنم بازم فشار اومده
باران جام ایمنی و انعقادی با هم یه چیزی حدود ۴۰۰ بود فکر کنم و جهشهای ژنیم حدود ۳۰۰-۴۰۰..... آسمان بارانی جان نگران نباش ۰/۸ خیلیم کم نیست.... مال منم ۱/۱۸ بود ۱۰ تا تخمک عالی داشتم.... نگران نباش اصلا..... با یک دهمم جواب گرفتن..... بهار جون پس همون..... تا یه مدت به شکمت اصلا نیاید فشار بیاد.... مراقب باش عزیزم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون یه مدت رفتم سفر الان بهترم از شنبه دوباره سیکلم رو شروع میکنم خواستی از شرایطم بگم من همسرم واریکوسل داشت پارسال عمل کرد ولی خب کاندید ivfشدیم منم pcoبودم و بهمن ماه هابپر شدم با این حال انتقال دادن و منفی شد بعدی هم 3 تا اسکیموی بلاست که اونا هم مامانشونو تنها گذاشتن الانم من موندم و یه دل شکسته ولی هنوز امید دارم که این دفعه همه چی فرق داره ازمایشها هم با دکترم صحبت کردم گفت الان زوده راستش خودم تحمل استرس دیگه ای رو ندارم
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
افسون جون فاطیما جام امروز آز داره اگه اشتباه نکنم.... ایشالله که خوش خبر میاد و تاپیک رو میترکونه..... دلارا جوم شکر خدا بهتری..... ایشالله بهترم میشی..... توکلت به خدا باشه.... آسمان بارانی جون عزیزم آره برا ماها که میکرو میکنیم بد نیست این ذخیره..... ببین بذار خودمو مثال بزنم.... من قبل میکروی اولم ذخیرم ۱/۴ بود.... بعدش من دو بار پانکچر شدم..... قبل سومین پانکچر ذخیرم ۱/۱۸ بود یعنی اینه دو بار پانکچر همچینم ذخیرمو پایین نیاورد..... منم اولین بار فهمیدم ذخیرم ۱/۴هست و لب مرزهکلی نگران شدم.... و فکر میکردم به زور به یه میکرو میرسه.... در حالی که بعد دو بار میکرو که هر بار پانکچر شدم هنوزم خیلی فرق نکرده بود..... پس عزیزم نگران نباش..... خیلی پایین تر از تو جواب گرفتن....
سلام به همگی آنا جان یکی از دوستان من انتقال داده و خداروشکر مثبت شده دکترش استرادیول بهش نداده اما خودش روزی دو تا رو میخوره حالا سوالش اینه تا چه ماهی و با چه روندی باید استرادیول رو ادامه بده سوال دوم هم اینکه چندهفتگی بایدبره سونو قلب ؟ ممنون
لیدا جون دکتر من گفته تا روز سونو قلب سه تا استرادیول را ادامه بدم و لی ویتامین ایی رو‌گفت قطع کنم . و فولیک پنج هم بهم داد و دو تا آمپول پروژسترون و یکی آنوکسان تا سونوی قلب باید ادامه بدم
خدایا شکرت