2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام علیکم انا جونم ممنون گلم منم دلم براتون تنگ شده بود اساسی ممنون بابت توضیحاتت خب در مورد اون درده پس من ندارم فقط وسط سیکل که موعد تخمک گ میشه اگه ببخشید خیلی نزدیکی عمیق باشه ، دو طرف که همون تخمدانم میشه در اثر فشار یه کم درد میگیره مثل همون دردی که موقع سونوی واژینال و موقع لمس تخمدان با پروب داریم در مورد رابطه دستشویی و سیکل هم من اتفاقا برعکسم وقتی میخوام پری بشم ، راحت ترم اما قبلش اذیتم در مورد انا هم ممنون چون منم انام مثبت نیست و منفیه میخواستم مطئن شم با انای منفی هم میشه سی دی ها مشکل داشته باشه و اما یه سوال دیگه حالا که این سرم اینترا لیپید مثل همون ای وی ای جی عمل میکنه نمیشه سر خود استفاده کرد؟اخه خیلی ارزون هم هست 50 تومنه ترنم جان دقیقا همین جوره یعنی وقتی عدد ذخیره بالا باشه میگن پلی کیستیک هستی اما پلی کیستیک در واقع یه رنج خیلی وسیع داره حتی الان دکترا دارن رو همین موضوع به اتفاق نظر میرسن که اونایی که فقط عدد ذخیره بالا دارن رو با اونایی که واقعا مشکل تنبلی دارن از هم جدا کنن تا بیمار به ترس و استرس نیوفته لیلا جونم فدات عزیزم که فکر من بودی خیلی بده که دکترا ادمو درک نمیکنن کاش خودشون میچشیدن عزیزم قبول میکنن که ازهای تکمیلی رو بدین ؟ یا هر کاری که خودشون صلاح دیدن انجام میدن؟ لیلا جون من که نمیدونم اونجا شرایطش چطوره ، اما ببین اگه قبول میکنن این سری مثلا اگه ده تا تخمک داشتی بگو 5 تا جنین رو برام سه روزه فریز کنین ، 5 تا باقیمونده رو بذارین بلاست بشه حد اقل تعداد جنین هات میره بالا البته نمیدونم قبول میکنن یا نه لیلی جان ببخش اگه باعث استرست شدم عزیزم اینکه منفی بشه این ایتم ها خب خیلی عالیه اما مثبت شدنش هم همون جور که انا جون گفت نشونه مشکل قطعی نیست و حتی میتونه کاذب باشه مثل همین تست آ ن آ که حتی مثبتش میتونه کاذب باشه انا جون مگه به چز هویج پلو غذای دیگه هم داریم با هویج؟ من دوست دالم بهم یاد بدین بهاره جان من روز 2 ام سیکل و 7 ام و 9 ام و 11 ام و 13 ام سونو شدم فک کنم روز 15 ام پانکچر داشتم نیلوفر جون چقدر برای پسرت و خودت خوشحالم خدا رو شکر که خوبه و خوبین عزیزم مشکل رفلاکس رو متاسفانه اکثر بچه های الان دارن حتی اونایی که بارداری طبیعی داشتن و هیچ دارویی نخوردن تو بارداری پس نگران نباش خیلی زود مشکلش حل میشه ارامش جون فدات بشم گلم خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد امیدوارم در اوج ناامیدی که الان میگی هستی خدا دلت رو شاد کنه برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره آسا جون حواسم بهت هستا عزیزم گلم هنوز اون مورد خبری بهم نداده یعنی هنوز اکی نشده وای نازنین جان تبریک میگم بهت عزیزم ان شاء ا... بتای عالی هم خبرش رو میدی به زودی بچه ها دلارا خبر نداد؟
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون شما چند وقت پیش گفتی یه آشنا داری تو یه مرکز فکر کنم خیریه که میتونه کیسهایی رو برا رحم اجاره ای معرفی کنه میشه لطفا پیگیر بشی برام اگه موردی بود بهم معرفی کنی؟اگه کیس خوبی پیدا بشه شیرینی شما واون خانمه که معرفی کرده محفوظه گلم مرسی
سلام به همه, انا ی عزیز من تمام ازمایشها رو انجام دادم فقط از دی اف ای همسرم مونده, که این هفته ابن سسنا نوبت دارم, و جواب تما م ازها آ مادس.. حالا من میتونم این هفته برا مشاوره ژنتیک وقت بگیرم یا باید آز دی اف ای هم اماده بشه؟ بعد دوازدهم از دکتر طرازی وقت گرفتم, میتونم همون موقع از امیر جنتی وقت بگیرم؟